voodoo_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Igoru je tesna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 oh wai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 gladan sam i nesposoban umrecu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Prijavicu 6 ispita za jun lol Nadam se da nece biti totalni fail :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ja 4 ispita... poludim kad mi keva ili burazer ostave nesto sto mi treba u tom trenutku na nekom sasvim levom mestu od onog gde obicno stoji... trazio sam neki papir sa nekim stavkama u vezi faksa bukvalno pola sata, da bi mi keva rekla "tu i tu je" onako hladnokrvno, u fazonu "ko te jebe nesposobnog"... i onda ja ispadam retard ssi Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 meni ide na kurac kad mi pomere neshto, ja pitam gde je i dobijem odgovor "tamo gde si ostavio" ili "tamo kod onog shto se otvara pa odma pored" i to sa obaveznom gestikulacijom rukama u suprotnom pravcu od trazhenog objekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Keve majstori! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Bio danas da se osisam, pa posle bio sa drugarom na pivu, sad igrao malo kanterice i sad cu da pokusam da nateram sebe da ranije legnem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 BOLI TEBE KURAC 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 hmmmm bio samo na 2 chasa danas :D temperatura attack :D odspavao , gledao scrubse pa se od 20.00 igrao neki kup u cs-u ^^ 2. mesto :D Pokusacu da nateram sebe da legnem pre 12 ^^ laku noc ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 gde mogu da nadjem nasu literaturu u pdfu? konkretno "gospa nola", iscimao bih se ali nemam vremena "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 laku noć idem da se naspavam kao car, skola je prošla još prošle nedelje ali je upis tu. o bože kako je ova počistila Jelenu ne znam šta joj je bilo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Slučajno sam kliknuo na ono "full editor" i skapirao da to nisam otvorio jedno dve godine. Sve u svemu, odoh i ja da spavam. Sutra posao, i još jedan dan da ustanem polu-šlogiran. Jedva čekam subotu da se naspavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Instalirao sam Dragon Age: Origins ,da tek sada, i bas sam se uziveo u igru.Sleepless night awaits! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ne mogu da spavam pa to ti je... a i kako da spavam kad cujem JEBENU FARMU iz druge sobe, pitam ja vas? sto ne pobiju ona govna i cao zdravo.. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Instalirao sam Dragon Age: Origins ,da tek sada, i bas sam se uziveo u igru.Sleepless night awaits! Ha ja sam se tako skoro navuko na king's bounty, a isto ga tek sad probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Ubijam vreme,chekam da krene nba,da odgledam malo,pa na kunt,sutra 3 kolokvijuma,pa havarija kod ortaka gajbi posle :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 fakat don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 bro jutro evo nas :) gde ti radis kad toliko rano ustajes Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 morning glory Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Uh jebote jedva ustadoh Sada drndanje do prokletog faxa, da overim poslednji semestar i prijavim ispite... wohooo \o/A posle sastanci na poslu i ta birokratska drkanja ... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 otisla mi kasika na servis, blokirao kocioni mehanizam na prednjem levom tocku :| realno nije mala stavka svasta se moglo desiti, kada sam primetio problem alu felna se malte ne usijala a guma pocela da smrducka da sam produzio mozda bi i pukla... plochca zalepila za disk totalno, mada pretpostavljamo da se to desavalo i ranije sto se manifestovalo povremenim kratkim i nepravilnim blagim podrhtavanjem vozila ... sto nista ne znachi jer zbog nasih usranih puteva i ulica stalno se auto drmucka, a nekako se namestalo da se po autoputu to nije manifestovalo... ono zbog cega sam ispizdeo ja sam servisu pre 7-8k km ukazao na problem (nisam mogao tada da pretpostavim sta je) a oni su bili u fazonu lose su ti gume menjaj ih... a potrosnja povecana 10ak i malo vise % - oni kao zbog filtera ovo ono i kao otkud da ti je levi disk malo vise potrosen od desnog... ETO ZASTO KONJI JEDNI... ko zna koliko je dugo se taj problem periodicno pojavljivao, i auto je prakticno kocio (tipa pustim ga na leru pod inercijom da ide on posle 100 m staje a pre svega toga mogao je da ode xy puta dalje) sreca pa garancija to pokriva, i slep sluzbu do servisa i ceo kocioni sistem... sad da cekam 10 dana da im dodje rezervni deo... jbm ti srbiju... sad odlazi putovanja sva isplanirana vezana za posao (ili da sednem kao pravi direktor u kombi :D) eto izvajnovao sam se, odo do bga sa ibicom od verenice :) mali je blesav kako ide, tdi 1,9 110 konja sa sportskim ogibljenjima ludilo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 to long didnt read Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Priznaj da si sam pokvario auto da bi imao izgovor da vozis ibicu :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Da li neko ima iskustva sa narucivanje preko Amazon.com, tj da li uopste stize u nasu zemlju i je li pouzdano? Jel neko nesto kupovao vec pa kakva su iskustva? Razmisljam da pre orderujem sc2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts