Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja 4 ispita...

poludim kad mi keva ili burazer ostave nesto sto mi treba u tom trenutku na nekom sasvim levom mestu od onog gde obicno stoji... trazio sam neki papir sa nekim stavkama u vezi faksa bukvalno pola sata, da bi mi keva rekla "tu i tu je" onako hladnokrvno, u fazonu "ko te jebe nesposobnog"... i onda ja ispadam retard

ssi

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

meni ide na kurac kad mi pomere neshto, ja pitam gde je i dobijem odgovor "tamo gde si ostavio" ili "tamo kod onog shto se otvara pa odma pored" i to sa obaveznom gestikulacijom rukama u suprotnom pravcu od trazhenog objekta.

Slučajno sam kliknuo na ono "full editor" i skapirao da to nisam otvorio jedno dve godine.

Sve u svemu, odoh i ja da spavam. Sutra posao, i još jedan dan da ustanem polu-šlogiran. Jedva čekam subotu da se naspavam!

ne mogu da spavam pa to ti je... a i kako da spavam kad cujem JEBENU FARMU iz druge sobe, pitam ja vas? sto ne pobiju ona govna i cao zdravo..

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

otisla mi kasika na servis, blokirao kocioni mehanizam na prednjem levom tocku :|

realno nije mala stavka svasta se moglo desiti, kada sam primetio problem alu felna se malte ne usijala a guma pocela da smrducka da sam produzio mozda bi i pukla... plochca zalepila za disk totalno, mada pretpostavljamo da se to desavalo i ranije sto se manifestovalo povremenim kratkim i nepravilnim blagim podrhtavanjem vozila ... sto nista ne znachi jer zbog nasih usranih puteva i ulica stalno se auto drmucka, a nekako se namestalo da se po autoputu to nije manifestovalo... ono zbog cega sam ispizdeo ja sam servisu pre 7-8k km ukazao na problem (nisam mogao tada da pretpostavim sta je) a oni su bili u fazonu lose su ti gume menjaj ih... a potrosnja povecana 10ak i malo vise % - oni kao zbog filtera ovo ono i kao otkud da ti je levi disk malo vise potrosen od desnog... ETO ZASTO KONJI JEDNI... ko zna koliko je dugo se taj problem periodicno pojavljivao, i auto je prakticno kocio (tipa pustim ga na leru pod inercijom da ide on posle 100 m staje a pre svega toga mogao je da ode xy puta dalje)

sreca pa garancija to pokriva, i slep sluzbu do servisa i ceo kocioni sistem... sad da cekam 10 dana da im dodje rezervni deo... jbm ti srbiju... sad odlazi putovanja sva isplanirana vezana za posao (ili da sednem kao pravi direktor u kombi :D)

eto izvajnovao sam se, odo do bga sa ibicom od verenice :) mali je blesav kako ide, tdi 1,9 110 konja sa sportskim ogibljenjima ludilo :D

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...