Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 5/6/2010 at 10:40 AM, Neo~ said:

Dule, rekao ti Lizr da si propali alkos :(

I kad ces vise da igramo taj SC!?

On 5/6/2010 at 10:51 AM, leisure said:

Nisam, nemoj da lazes. Hoces da mi razbije glavu, onako pijan, sa pivskom flasom zbog tebe?

Rekao sam de je Dule pro doktor, to je prava istina.

volim i ja vas!:*

a za sc, mozemo samo keca da igramo, posto mi je graficka u kurcu:(

srpskivojnik-3.jpg

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 5/6/2010 at 12:42 PM, kakoo said:

@absoulute ma kolko mrzeo motocikliste(i kao vozac i kao drug istih) opet ne mosh da se ne skenjas posle takve scene.ali u sustini imam isti stav imam kao ti.jebo ih i adrenalin i prolece ...i posle nas(automobiliste:)) poducavaju da obracamo vise paznje na njih.mozakjok.

Pa, ne, ne..ne mrzim motoriste, daleko bilo...prosto je statistika neumoljiva...Mada, cini mi se da je kod ove populacije, ipak, izrazeniji broj retarda u odnosu na prosek...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

On 5/6/2010 at 1:15 PM, voodoo_ said:

Da li Adobe Illustrator otvara SVG fajlove?

da

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Uuuuu kakav sam sudar danas video kod Delta Sitija... Stavljam ga na visoko drugo mesto, odmah iza gospodje koja se uspesno samoubila zaletanjem u betonski stub nosac auto puta sa nekih 60 na sat, bese 93. Naravno slucajni prolaznici, ucesnici u saobracaju i gospoda taksisti su odreagovali maksimalno smireno i stalozeno, naime svi su se pravili da se nije dogodilo apsolutno nista.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...