oneironaut Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 vrh \o/ inače lol za Mexico i kokakolu kad su bile neke drugarice pre 2 godine, samo im je coca bila u glavi. znaci svaki dan to im je must have to drink. nismo verovali ali uzdigli su je do statusa obozavanja otprilike. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 http://demposters.com/wp-content/plugins/lazyest-gallery/lazyest-img.php?file=Military%20Demotivators/Military_Demotivators_%20%2844%29.jpg Edit: Zbagovao se forum sa extenzijom slike. :) rofl, vredjate mi avatar, to nije helmet, lik je osisan na nulu! btw, rofl za captche:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 rofl, vredjate mi avatar, to nije helmet, lik je osisan na nulu! To je Hello Kitty zavoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 mozda su leteli na ovako dekorisanim avionima! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/EVA_hellokitty1.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Koji si mrakač :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Strava :D and so true :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Bunch of pics: http://izismile.com/2010/08/18/daily_picdump_146_pics.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Са ДНРовог линка пар добрих: koji car od kera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Za ljubitelje filma i minimalizma jedan sjajan link \o/ http://www.listal.com/list/minimalist-posters jbga ako je bilo... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Na web stranici Turisticke organizacije Australije pristizu svakakva pitanja. Na kraju je veselim Australijancima prekipilo da ih svako zajebava, i evo kakvi su rezultati: Pitanje iz Velike Britanije: Duva li ikada vetar u Australiji? Nikada nisam na televiziji video da tamo pada kisa, pa me zanima kako biljke uopste uspevaju... Odgovor: Mi sve biljke uvozimo potpuno izrasle i onda sedimo i gledamo ih kako umiru. Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci da vidim kengure na ulici? Odgovor: Zavisi od toga koliko ste popili. Pitanje iz Svedske: Zelim da pesice predjem razdaljinu od Perta do Sidneja. Mogu li pri tom da pratim zeleznicku prugu? Odgovor: Svakako, to je samo 3000 milja, ponesite samo malo vise vode... Pitanje iz Svedske: Je li u Australiji sigurno trcati po grmlju? Odgovor: Znaci, tacno je ono sto se prica o vama Svedjanima... Pitanje iz Velike Britanije: Ima li u Australiji bankomata? Mozete li mi poslati popis svih bankomata, ako ih ima, u Brisbejnu, Kernsu, Taunsvilu i Hervej Beju? Odgovor: Od cega je vas poslednji rob umro? Pitanje iz SAD-a: Mozete li mi dati neke informacije o trkama nilskih konja u Australiji? Odgovor: A-fri-ka je veliki trouglasti kontinent juzno od Evrope. Au-stra-li-ja je ono veliko ostrvo usred Pacifika na kojem nema... ma,nije bitno. Svakako, trke nilskih konja odrzavaju se svakog utorka uvece u >> Kings Krosu. Nudistima ulaz besplatan, dodjite goli. Pitanje iz SAD-a: U kojem smeru je sever u Australiji? Odgovor: Okrenite se prema jugu i onda skrenite za 90 stepeni. Kontaktirajte nas kad stignete dotle i poslacemo vam ostatak upustva. Pitanje iz Velike Britanije: Da li smem da unesem escajg u Australiju? Odgovor: Zasto? Samo jedite prstima, kao i mi. Pitanje iz SAD-a: Mozete li da mi posaljete raspored koncerata Beckih decaka? Odgovor: Au-stri-ja je ona simpaticna drzavica koja se granici sa Nemackom, koja je... ma, nije bitno. Svakako, hor Beckih decaka peva svakog utorka uvece u Kings Krosu, odmah posle trka nilskih konja. Dodjite goli, za nudiste je besplatno. Pitanje iz Francuske: Imate li vi u Australiji parfema? Odgovor: Ne, MI ne smrdimo. Pitanje iz Amerike: Razvio sam novi proizvod, izvor mladosti. Mozete li mi reci gde bih u Australiji mogao dobro da ga prodam? Odgovor: Svuda gde su se Amerikanci okupili u vecem broju. Pitanje iz Velike Britanije: Mogu li u Australiji nositi cipele s visokom petom? Odgovor: Vi ste britanski politicar, je li tako? Pitanje iz Italije: Mozete li mi reci na kojim mestima u Tasmaniji ima mnogo manje zena nego muskaraca? Odgovor: Da, u gej-klubovima. Pitanje iz Francuske: Slavite li vi u Australiji Bozic? Odgovor: Samo na Bozic. Pitanje iz Nemacke: Ima li u Australiji samoposluzivanja i da li mleko moze da se kupi preko cele godine? Odgovor: Ne, mi smo miroljubiva civilizacija veganskih lovaca i sakupljaca. Mleko je protivzakonito. Pitanje iz SAD-a: Molim Vas da mi posaljete popis svih lekara u Australiji koji raspolazu serumom protiv ugriza zvecarki. Odgovor: Zvecarke zive u A-me-ri-ci odakle Vi dolazite. Sve australijske zmije su neotrovne, potpuno bezopasne i lako ih je pripitomiti. Pitanje iz SAD-a: Imam pitanje o jednoj poznatoj zivotinji iz Australije, ali sam zaboravio kako se zove. To je neka vrsta medveda koja zivi na drvecu. Odgovor: Zovu se skocimedvedi. Tako ih zovu jer skacu s grana i pojedu mozak onom ko prodje ispod njih. Mozete ih odbiti od sebe tako sto cete se politi ljudskom mokracom pre nego sto krenete u setnju. Pitanje iz SAD-a: Bio sam u Australiji 1969. na odsustvu iz vojske, i hteo bih da stupim u kontakt sa curom sa kojom sam se vidjao dok sam bio u Kings Krosu. Mozete li mi pomoci? Odgovor: Da, ali jos uvek cete morati da je placate po satu. Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci da razgovaram na engleskom u vecini mesta koja planiram da posetim? Odgovor: Da, ali cete prvo morati da ga naucite. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Za ljubitelje filma i minimalizma jedan sjajan link \o/ http://www.listal.com/list/minimalist-posters jbga ako je bilo... Odlično je. Jedino nisam provalio Clockwork Orange, a to mi omiljeni film "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Glasajte plz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 odlična serija fatboy :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 medved car У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 fight! ORLY? Star Wars Intro making: OH, HAI! ORLY family Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 vaistinu sjajne serije, fatboy car :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 @ nigger: Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 vrhunska strana "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Malisha bog ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 [roflmao] [roflmao] У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 ova strana je prebila ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts