togFU Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Sinoć definitivno završio sa ludačom. Danas radim. Sjajno zaista. Najčudnije od svega što nisam skenjan, ko zna šta meni sipaju u vodu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ako ja idem peške, ti ćeš završiti u somboru :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 kad krecete bre vi nabijem vas...:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Pozdrav,pozdrav, lep provod danas zhelim ;) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Odo na jezero da sviram kurcu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Lep provod danas svima! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 drugar google overava topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ma teraj ga u kurac, nervira me 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 radim i ja, kurac za vitju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 vratih se, raspadam se noge mi bezobrazno smrde, pusticu ih da kande jos malo lepo mi je "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Dan kao stvoren za bleju u 'ladu! Odo' napolje ceo dan! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Svi su u sumi, sjajno je u gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 sjajan provod, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Koliko je počela da me boli glava u jednom trenutku, bože dragi ... to mi se obično ne dešava, plus nisam ni ništa spec radio, lepo sam spavao, onda se malo prošetao, ali eto ... Sad sam popio Nimulid, znam da to žene piju zbog radi menstrualnih bolova, znači ne može da omane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 juce oko 10 ujutru zapalio za palic na trenchtown...bilo je fina bleja, ali je muzika bila losa. stigoh jutros oko 9, otisao u kosutnjak i sad se raspadam, jako. treba mi sna vise nego leba. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ja nimulid uzimam za glavu, jedino on mi deluje :D bila lepa bleja na adi, iako sam tek oko 3 dosla tamo, ortaci su dobro mesto zauzeli... i sad opet napolje xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Bio na kampovanju na Fruskoj. Bash fino bilo, hlad, blejka, meso, drugari. Sve super bilo, samo shto su me sabile alergije. Hteo sam da umrem. I zapanjio sam se pustinjom u gradu. Tu i tamo koji auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 jebote nikad vise nisam bio na suncu nego danas,pogaraveo sam cak je i Rudno postalo onako da kazem ruralno... tako da smo se zavukli u neku sumetinu. mogu da vam kazem da je mnogo lep feeling kad se probudite u sumi sa devojkom pored.. sad pod tus pa da odradim neki domaci sa faksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ^ A onu drugaricu sto bi prco sta sa njom a a a ?! :D Ja se raspao danas od hrane i shetanja i sta sve ne, nek se tera prvi maj! A malo kasnije - REJV Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 (edited) Bio na kampovanju na Fruskoj. I ja sam trebao na Frusku, al nismo imali drugi auto, pa je to otpalo, i otisli kod ortaka u Vincu, pored Dunava, i bilo je do jaja... Njih nekoliko isli bajsevima. Samo sto sam se ja ceo dan od jedno 11 pa do 5 jebao sa rostiljem, sve sam sam ispekao, a drugi pojeli :D Edited May 1, 2010 by zex_ Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ^ A onu drugaricu sto bi prco sta sa njom a a a ?! :D otisla na Goc sa drugaricama da se obeznani koliko znam... mogao sam i tamo,al sam bio na Gocu pretprosle godine i smorio se Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Na Gocu zastarela verzija NBA-a u kojoj ne mozes da je pobedish ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Jebeno sam se restartovao! Jedva prezhiveh :( No, sad na spavaje :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Eto, i na rostiljanju vas ima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 ja imam zuti frizbi! crveni je lepsi :( smor vece ispalo, ali bar sam se videla sa dz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts