Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da ne pričamo što je silovao vuka karadžića sintagmom koju si citirao; to je nekrofilija.

Nisam hteo i za to da ga zezam, 2 sale u 1 postu su mnogo sad za mladog krekijusa. Vidis da je sad u fazi kad otkriva dubine zivota i pita se "ko sam ja?" "gde idem" "kako je sve postalo" i ostalo :P

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jbt kolko ima prslih ljudi, malo pre bila komsinica na vratima, preti da ce da zapali zgradu (i jos drzi upaljac i papir neki u rukama lol) ako ne prestanemo da je "terorisemo"... Zvao policiju, dosla interventna, oni zvali hitnu i odveli je, valjda ce da je urazume. [V]

Nisam hteo i za to da ga zezam, 2 sale u 1 postu su mnogo sad za mladog krekijusa. Vidis da je sad u fazi kad otkriva dubine zivota i pita se "ko sam ja?" "gde idem" "kako je sve postalo" i ostalo :P

Nemoj, ionako me svi nesto nerviraju danas, i ovaj zivot, i sto nista ceo dan ne radim :(

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Izvalio sam da skoro svaka zgrada ima nekog čudnog u svojim redovima, to je izgleda pravilo ... preko onih koji se samo dernjaju po ceo dan i noć, do onih koji tipa zagrade izlaz na zajedničku terasu, oni koji pišaju i kenjaju na sred stepeništa, koji drže uvek spuštene roletne 24/7 itd. Izgleda da se od toga ne može pobeći :)

sti beshe vec prichao o njoj? mislim ja znam za neke sulude priche sa ludim/dementnim ljudima i shto je najgore takvi ljudi uopshte nisu naivni, svakakva sranja mogu da naprave

Ma jesam pre nekog vremena al se bila smirila... Vec par nedelja zove kuci, dolazi na vrata, zali se kako joj pustamo ugljen monoksid kroz dimnjak (a ona stanuje ispod mene btw) i kako hocemo da je ubijemo [:0] Kao "palimo svasta na terasi" i onda nateram nekako dim da ode u njen stan -.- Skoro mi je gadjala prozore kamenjem, srecom sam je video na vreme. Milicija odlucila tek sad da dodje kad je pretila da ce da zapali zgradu. Nadam se da ce da se zavrsi na ovome...

sta da kvarim, kada svi znaju o cemu se radi...eno overi fejs ili topik. Miiiisiiii, znachi, i dzordz bush bi odmah provalio o cemu se radi

nakon sto bi procitao topik na ruru, ili bi mu Chejni rekao

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...