Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

VOLEO BIH TEBE DA PISHAJU,PA DA VIDIM ONDA DA LI BI TAKO ALUDIRAO!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sta je jebeni money shower ? :)))

naprava koja spolja deluje kao tush kabina ili kao telefonska govornica (drugi naziv je money booth) u chijem postolju se nalazi nekoliko, jakih, ventilatora. kada udjesh, ti ventilatori oko tebe vitlaju novcanice (koje su pre bile ne znam gde, valjda na podu) i ti imash tipa 30 sekundi da pokupish sto vishe, ponekad zavezanih ociju

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Sta je jebeni money shower ? :)))

ubace te u kutiju 1m*1m*2m i unutra natrpaju novchanice i onda ukljuche ventilatore tako da sve to leti oko tebe, shta uhvatish nosish kuci.

ianche moja komunikacija sa profom oko diplomskog ej posve fantastichna, on mi kaze da uradim esnhto, ja uradim sasvim drugo, donesem mu on kaze odlichno i tako u krug.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

naprava koja spolja deluje kao tush kabina ili kao telefonska govornica (drugi naziv je money booth) u chijem postolju se nalazi nekoliko, jakih, ventilatora. kada udjesh, ti ventilatori oko tebe vitlaju novcanice (koje su pre bile ne znam gde, valjda na podu) i ti imash tipa 30 sekundi da pokupish sto vishe, ponekad zavezanih ociju

hahahahaha sta mi je sad palo na pamet :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Najbolji vikend bio, steta samo sto nisam bio do NSa, posto su otkazali Bjukema, tj odlozili.

Golubacka tvrdjava je jedno od najromanticnijih mesta u Srbiji, bar od onih gde sam bio do sad. Kada se teskom mukom popnes na najvisu i izuzetno nepristupacnu kulu tvrdjave, pred tobom se otvori pogled na Dunav koje je na tom mestu sirok mozda i 2km, i nepregledna brda Rumunije. Ono je jednostavno nesto sto mora covek da dozivi.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Najbolji vikend bio, steta samo sto nisam bio do NSa, posto su otkazali Bjukema, tj odlozili.

Golubacka tvrdjava je jedno od najromaticnijih mesta u Srbiji, bar od onih gde sam bio do sad. Kada se teskom mukom popnes na najvisu i izuzetno nepristupacnu kulu tvrdjave pred tobom se otvori pogled na Dunav koje je na tom mestu sirok mozda i 2km, i nepregledna brda Rumunije. Ono je jednostavno nesto sto mora covek da dozivi.

Oću i ja ovako da dangubim

MOĆNI KRSTAŠI - TV Pink, 03.00

Naoružani sredstvima sa kojima mogu da osvoje Svetu zemlju, naivni krstaši su se otisnuli u veliki pohod na Jerusalim. Ali, umesto toga, naišli su na neprijateljski raspoložene vanzemaljce...

Režija: Klaus Knesel, Holger Nojhauzer. Igraju: Rik Overton, Debi Li Karington, Katrin Lanč...

Jebote kako je nekim ljudima zivot divan!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...