dNte Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Bijosok keva! infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 dobio sam i ja sezam spam na telefon, zbunio sam se u pocetku, reko ljudi pogresili, sta mene zovu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Poz dobro jutro poz ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 sta rais kad se probudis sa glaboboljom ?! : ( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 (edited) ne probudis se (^ー^)b Edited February 11, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 hiii nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 rispekt za nemketa stalonea! Pusti bre, sezona basketa samo sto nije pocela, a ja sam malo zaribao zimus...mora se nadoknaditi...feel free to join the ride any time, komso:) Dobro jutro...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Sinoc oko 20 : 00 i ja odem na jedan ostar brz hod u kombinaciji sa podtrcavanjem po keju. Nije bilo uzasno hladno kao tokom dana, sneg kakav do sad nisam viddeo (gust, tezak a nije mokar pun kristala leda) i pust kej (ali P.U.S.T), vetar kovitla sneg. Prosto dodje coveku da izvadi visuljak i trci po keju i vice xeeeeeeeeeeee You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Pusti bre, sezona basketa samo sto nije pocela, a ja sam malo zaribao zimus...mora se nadoknaditi...feel free to join the ride any time, komso:) Dobro jutro...:D razmisljam da odem da trchim malo, prvom prilikom...jel se obuchesh kao car, ili malo laganije? i jel ti se deshava da se prehladish? :) dobro jutro svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 sve je to do coveka :( ja izadjem 10 min napolje i krene da mi curi nos :D zato cekam budjenje ranog proleca :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 razmisljam da odem da trchim malo, prvom prilikom...jel se obuchesh kao car, ili malo laganije? i jel ti se deshava da se prehladish? :) dobro jutro svima Nikad, ali nikad se nisam prehladio na trcanju, a desavalo se da idem i na -4,5...mada ja nemam osetljivo grlo (ololol) Sinoc sam imao trenerku dole i biciklisticke ispod, gore majicu sa kratkim rukavima, duks i preko jaknu koja ne propusta vetar i kapu na glavi... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 tnx ima da idem, pa shta bude smara zima jako, nisam ni na basketu bio, ne pamtim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 moram i ja na trcanje ... hocu da se za svaki slucaj pripremim za moguci skijaski vikend :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ustao pre nekih 30minuta odradio vezbe, odo da doruckujem Poz "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 cini mi se da sam video kruka sa nekom devojcicom na airu, jebg pobegao je u masu dok sam ga prepoznao :| a posle kapiram koji cu mu ja da mu smetam bzvz :P air, cert, cica, drzanje za ruke :))) kako god, zavrsio poslice, idem do grada na blejku pa da dovucem zalihe (suvo meso, domacu kobaju, sir i pivo) stize ekipa da gledamo basket \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Poz za šaljivo društvo s irca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 sad sam se smorio ono, majmun mi je zakazao usmeni tek za mesec dana, nabijem ga na qrac malo, blah nishta, bacam se na diplomski. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 cini mi se da sam video kruka sa nekom devojcicom na airu, jebg pobegao je u masu dok sam ga prepoznao :| a posle kapiram koji cu mu ja da mu smetam bzvz :P air, cert, cica, drzanje za ruke :))) ma pusti ga, vodi tuđe ribe na emo certove :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Smarao sam Vudsija danas u mobilni. Uplatio 500 din i tako on mi pao na pamet hIhIhiHihIIHi Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ja mislio društvo s irca. U svakom slučaju znao sam da nije real deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 uf,sto sam nesto ubedacen...ne znam sta da radim. Ne igraju mi se igre,ne gleda mi se film,ni tv,ni nista...a rano mi je da spavam...mada,mozda bi to bilo pametno,pa da probam da sutra ustanem ranije...blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 ma pusti ga, vodi tuđe ribe na emo certove :o o.O shmele :D anyway ja se razbijam od igrica, spavam 3 sata u zadnja 3 dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Jel od onih što su sve sranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 poz raja shima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts