Lucky Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Meni je najvažnije da vam se svima dopada novi skin. A uz zbilju, predlažem da se pozabavite suštinskim problemima kao što su to što nema spoilera, ne radi quick reply i slično (iako ovo drugo radi, a za spojlere ćemo još da vidimo). Na stari forum se sigurno nećemo vraćati, prvenstveno zbog sigurnosnih propusta koje ima a koji su i dovodili do virusa na forumu. Ne znači da sada neće biti isto tako, ali naše je da probamo. Admin i moderator opcije su mnogo unapređene u odnosu na prošlu verziju, što će kolege uskoro i primetiti. A i novi skinovi su sada već stvar oko koje se intenzivno razmišlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Meni se svidja :D Dragance, mislim da ce ti bogovi prcanja ove godine biti naklonjeni...:D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Meni je dobar,nekako mi je preglednije sve,samo ubija bela boja i ti fejlovi kao sto su quote i spoiler. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Bole me oci i povraca mi se :( Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A i nije mi taj deo priče jasan sa "bole me oči"? Skin je beo, a beo je bio i protekli, znači prosto - bela je bela :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A i nije mi taj deo priče jasan sa "bole me oči"? Skin je beo, a beo je bio i protekli, znači prosto - bela je bela :) Samo belo...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Samo belo...:) SAMO LOBE ! :D Ne znam, ja sam chovek koji je pre svih bio za IP kad se pojavio dok su ga svi bojkotovali...i shta znam svidja mi se ovo, ali nije vishe to taj poslovno-elegantni forum - ovo sad kretje da daje atmosferu phpBB od koje sam upravo bezhao na IPB kad sam pravio forume. A atmosferu ozbiljnosti sad preuzima Ikonboard. Kad sam video na IPB ovu nakazu shto su napravili chvrsto sam odluchio da nadalje pravim Ikonboard-e. Al eto prilike na RUR da degustiram detaljno - mislim ovo nije forum - ovo je social community - a za to ima daleko boljih reshenja. Da, interest na postovima je vrh -.- ...Radi Quick Replay? Radi! :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Jel moguce da ubacite i stari skin pored ovog novog? :( Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) dajte crni skin :( i stvarno gde je My Assistant ? Edited October 14, 2009 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Najzad me loguje cim udjem na RUR automatski :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 au koje djubre :D ne smeta mi belo, više mi smetaju ove debele svetlo plave crte između postova, nekao je previše veliki razmak između postova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Ajde ubaci kalendar modulsa desne strane i ako moze Status update xD I dajte merge sa facebook accountom <3 Extra sto ste stavili 3.0, ja sam se navikao i perverzan je sa novim mogucnostima. EDIT: Imate scriptu u folderu kada raspakujete IPB, da vam quote tagove updatuje na novi standard (posto ovi stari ne rade), vazi iza code tag isto. Edited October 14, 2009 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 stari postovi se trenutno procesuju, al' poshto ih ima okruglo 900.000 potrajace to sa quote/codeom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Style od pre ~8 godina ftw, kad je sve bilo belo na sivo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 који вам је ово требало... :) квоутови и спојлеру су крајње непрегледни, навићићу се око дугмића који су размештени, али прегледност је нула. Драганче, вуно! :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 evo i ovde da napisem skin je govno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 ako moze da se po deafultu linkovi iz postova otvaraju u novom prozoru/tabu, ranije to bio slucaj, sada ne stariji linkovi ne valjaju jer su prisutne tackice :D oba kombinacija boja zaista ubija oci u 1280x800 na lap-u mogu da vidim samo jedan post po skroll-u :| deo posta posvecen korisniku je bez razloga toliko veliki... i tako.. dajte drugi skin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 0/x ppl enjoyed this :( Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Drago mi je da vam se svima dopada novi skin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A vi iskljuchite signe, pa ce postovi biti manji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Mnogo mnogo mnogo ruzan skin, uopste nema onaj rur smek. Zasto nas terate sa foruma ? =( Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Vi ste svi nubovi pravi verni rur forum citalac i geek koristi Lo-Fi Verziju skina ! Ocemo facebook account merge =( Edited October 14, 2009 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 5 godina sam koristio onaj beli skin i to je jedan od razloga zashto sam gotivio rur, sve je bilo lepo i pregledno. Nema shanse da se ja naviknem na ovo. Gief it back :C Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 zasto jednostavno ne bi uradili vote pa nek glasa ko kako hoce pa po tome uradite kako ce u buducnosti da bude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts