Jump to content

Upgrade foruma...

Sa1Nt

Recommended Posts

Meni je najvažnije da vam se svima dopada novi skin.

A uz zbilju, predlažem da se pozabavite suštinskim problemima kao što su to što nema spoilera, ne radi quick reply i slično (iako ovo drugo radi, a za spojlere ćemo još da vidimo).

Na stari forum se sigurno nećemo vraćati, prvenstveno zbog sigurnosnih propusta koje ima a koji su i dovodili do virusa na forumu. Ne znači da sada neće biti isto tako, ali naše je da probamo.

Admin i moderator opcije su mnogo unapređene u odnosu na prošlu verziju, što će kolege uskoro i primetiti.

A i novi skinovi su sada već stvar oko koje se intenzivno razmišlja.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo belo...:)

SAMO LOBE ! :D

Ne znam, ja sam chovek koji je pre svih bio za IP kad se pojavio dok su ga svi bojkotovali...i shta znam svidja mi se ovo, ali nije vishe to taj poslovno-elegantni forum - ovo sad kretje da daje atmosferu phpBB od koje sam upravo bezhao na IPB kad sam pravio forume. A atmosferu ozbiljnosti sad preuzima Ikonboard.

Kad sam video na IPB ovu nakazu shto su napravili chvrsto sam odluchio da nadalje pravim Ikonboard-e. Al eto prilike na RUR da degustiram detaljno - mislim ovo nije forum - ovo je social community - a za to ima daleko boljih reshenja.

Da, interest na postovima je vrh -.-

...Radi Quick Replay?

Radi! :)

poz voz 2011

Ajde ubaci kalendar modulsa desne strane i ako moze Status update xD I dajte merge sa facebook accountom <3

Extra sto ste stavili 3.0, ja sam se navikao i perverzan je sa novim mogucnostima.

EDIT: Imate scriptu u folderu kada raspakujete IPB, da vam quote tagove updatuje na novi standard (posto ovi stari ne rade), vazi iza code tag isto.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

који вам је ово требало...

:)

квоутови и спојлеру су крајње непрегледни, навићићу се око дугмића који су размештени, али прегледност је нула.

Драганче, вуно!

:*

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ako moze da se po deafultu linkovi iz postova otvaraju u novom prozoru/tabu, ranije to bio slucaj, sada ne

stariji linkovi ne valjaju jer su prisutne tackice :D

oba kombinacija boja zaista ubija oci

u 1280x800 na lap-u mogu da vidim samo jedan post po skroll-u :|

deo posta posvecen korisniku je bez razloga toliko veliki... i tako.. dajte drugi skin :D

fallout_table.gif