Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

gledao sam fourth kind... haha jos jedan dokaz da je film mnogo bolji posle procitanih negativnih kritika :) s tim sto se ne bih slozio da je mila bash katastrofalna

realno film nema veze sa blair witch u prvih 5 sekundi vidi se da je sve montaza, doza neke jeze je pristuna do polovine filma (sova je ukradena fora iz tvin piksa sto i nije lose) i onda se strmoglavljuje na dole, ali bez obzira okej film ako ocekujete ostvarenje koje nije ni blizu nekog hichkokovog kalibra recimo :) da se prekrati vreme

fallout_table.gif

THE IIMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS

404px-ImagOfParn_span.jpg

Izvanredan film, odlična i višeslojna priča sa gomilom maestralnih detalja, a pri tome sve deluje kao klasičan Gilijam iz osamdesetih samo osvežen modernim specijalnim efektima i produkcijom koja je uvek u službi priče (mada bi bilo interesantno videti kako bi sve to izveli pre dvadesetak godina, a poznajući Gilijama). Par nelogičnosti i nedoslednosti ne smeta mnogo (ili ih ja samo tako vidim), a cela fora sa ubacivanjem trojice dodatnih glumaca je odlično izvedena (naročito Farel, koji je majstorski odglumio, iako sam mislio da će njegova uloga biti mikroskopska).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

odgledao sam sinoc Alisu, i znajuci da se radi o bajci, uopste se nisam razocarao (osim duzhinom filma jer ne traje ni 2 sata). Sve u svemu lepo provedenih 2 sata. Meni je bolji od avatara

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

одгледао Шатер ајланд. изневерио је филм моја очекивања.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

realno, nekako pod utiskom ovolike price gledam film i kao 'jao ovo mora da je dobar film', pa onda film traje 'ma ajde, bice dobar', 'ma daj, nije valjda da je to to' :)

i ne znam cemu ONOLIKA rasprava da li je lud ili ne, kada je jasno kao dan da jeste :D

al ono, dobra je atmosfera, muzika i jos ponesto, ali definitivno ne zasluzuje ovoliku famu

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...