Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

@Starbak

Film je takav vrh da ja prosto nisam znao sta da napisem. Savrsen. Jedina mana, ako je to mana, sto se bavi jednim konkretnim slucajem, odnosno tema nije preterano univerzalna u smislu uzrasta, ali ne postoji kadar viska, ne postoji kadar manjka, vrhunski je ispricana, prosto savrseno. Do te mere je dobar da mi je Zoi zamalo zasmetala, iskljucivo zbog uloge, sto se nikada, ali nikada nije desilo u istoriji!!!

Tako da od ove godine sta sam gledao Vudijev i ovaj film su mi najbolji.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

FUNNY PEOPLE

PosterFunnyPeople.jpg

Fantastičan u prvoj polovini, sa Sendlerom koji pokazuje da i te kako zna da glumi kad ne izigrava kojekakve kretene i dete od četrdeset godina (čak štaviše, i parodira upravo sebe iz drugih filmova, što je za pohvalu), sa puno komično-napeto-neprijatnih momenata. Zato totalni pad u drugoj polovini, kad se sve pretvara u nekakav sitkom family bućkuriš, kao da režiser i scenarista nisu znali kako da zatvore sjajan početak, pa se setili da snime epizodu o tome kako se sreću sa simpatijom iz mladosti kojoj nisu imali muda da priđu kad je trebalo, pa će sad da je smuvaju.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

THE BOX

Thebox2009posterteaser.jpg

Sjajan film. Generalna priča i pouka nisu ništa nesvakidašnje originalni (iako veoma potrebni), ali je zato sve ostalo gotovo besprekorno: ambijent, likovi, fantastični Langela, Kameron Dijaz koja ne smara, izvrsno dočarana atmosfera sedamdesetih sa puno čudnih i bizarnih scena, kvalitetna i neobična muzička pratnja i sveopšti neholivudski kvaliteti, čak je i početna premisa iz epizode Zone Sumraka odlično uklopljena sa ostatkom filma. Otprilike, kao nešto što bi Šamalajan snimao u svojim boljim danima.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

dosadio vam je holivud i hocete dobar evropski film?

Män som hatar kvinnor http://www.imdb.com/title/tt1132620/

Also Known As:

Millennium: Part 1 - Men Who Hate Women (International: English title) (series title)

The Girl with the Dragon Tattoo (International: English title)

Swedish thriller based on Stieg Larsson's novel about a journalist and a young female hacker.

sjajan!

fallout_table.gif

I kakav je film ????

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Gledao americku pitu book of love jos kad je izasla, ubedljivo najgori deo americke pite, iskreno ocekivao sam dosta vise, posto su mi ose ostali delovi dosta svideli (pogotovo prva 3). Skroz je neoriginalan, lik koji glumi stiflera je skroz promasen i uopste nije za tu ulogu. Prvi, drugi i treci deo, pa cak i ostali su mnogo zabavniji od ovog dela... 5/10

http://www.imdb.com/title/tt1407050/

Fenomenalni audio-vizuelni doživljaj. Priča nije toliko debilna kao što sam očekivao iz trejlera, ali je opet iritirajuće koliko su likovi dvodimenzionalni.

S obzirom na to da je ovo prvi dobar 3D film u Srbiji, odgledao sam ga u Ušću, i oduševio se tehnikom. Za 440 kinti je stvarno dobra cena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...