Jump to content

Esmeralda

The X
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Esmeralda

  1. Ja isto glasam za ban, i taman ce stanje foruma da se poboljsa. Ne secam se vise, bilo je davno.
  2. Jbg ne znam dal ce se setiti, ali jednom sam ti na gareni rekao da smaras/spamujes, a ti si dao odprilike isti odgovor kao sada. Ja sam dobio warn od Peje odma na pocetku i naucio kako da se ponasam ovde.
  3. Forum je bas poceo da umire tamo od 2013. pa na dalje. Otprilike kad se i TheProtoss registrovao. Inace Protoss je godinama nevidjeni smarac po wc3 dota forumima, susta suportnost rur-a. Uvek kada sam citao neke vesti tu je bio sa nezanimljivim komentarima, i uvek nesto komentarise a nikda nista zanimljivo/pametno/smesno da napise. Jebes mi mater ako sam ja ikada video da je taj covek ista zanimljivo napisao a uvek se trudio da nastanca stotine/hiljade postova. Rur je dosta dugo bio i specifican po tome sto je bio jedini dota forumu gde nisi mogao da citas protosove komenmtare a jbg i to se promenilo, ja stvarno ne znam kako njemu ne dosadi.
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/Charge_of_the_Light_Brigade Pesma Trooper od Iron Maiden takodje govori o tome
  5. Plavo belo je Izrael, a pacov predstavlja Letoniju.
  6. Evo i ostalih ilustracija Srbije tokom Prvog svetskog rata u Le Petit Journal : http://imgur.com/a/TuDPC
  7. https://www.youtube.com/watch?v=vUEwqDKMvS4
  8. Vremenska kapsula redova Edward Ambrose, prvi put otvorena Ostatak: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2595045/Time-capsule-First-World-War-soldier-died-Somme-finally-opened.html
  9. Ruski MiG-29 protiv nekog Gruzijskog drone-a, 2008
  10. Djacka knjizica iz 1936. godine.
×
×
  • Create New...