abohac Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 brate sta uradi, pa ja nisam gledao film:O Nisam mogao da odolim :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Ne brini, ne umire zaista! neee, pa ti si jos ludji! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 odgledo sam crvenog zmaja i stvarno, solidan je sasvim. mada ne znam koliko je to do emo tripa usled gomile easter eggova (hanibalova celija, pomaganje u slucajevima, direktor bolnaje, dolazak klaris na kraju...), a koliko do kvaliteta filma kao takvog. ali ne moze se poreci da je prica dobra i da objektivno ima detalja i konstrukcija koji su odlicno smisljeni und osmisljeni (za razliku odo onog carskog rajzinga). u svakom slucaju, odma mi je iza jaganjaca, sto ruku na srce i nije tako tesko, ali da budem iskren, ipak je odma iza jaganjaca, tj mnogo je blizi jaganjcima nego hanibalu. jaganjci ipak imaju jedan aspekt koji mi je neprejebiv, a to je ful demonstracija hanibalove prezajebanosti. dakle, imamo i zabadanje olovke od upravnika i otkljucavanje lisica, sjebavanje cuvara, dranje face, bezanje, namestanje onog jadnicka na kavez, sve je to mnogo kul shit. u zmaju je to izostalo, pa tako tu imamo samo psiho tripove i smutljivsku snalazljivost (okretanje fona na foru, dedukcija, retorika itd.). zato mi je u jaganjcima hanibal bas zajeban i ono, zamisljam da je skroz vezan i da sam na deset metara od njega, usro bih se ko picka, dok, da sam gledao samo crvenog zmaja, vise bih bio u fazonu "vau, to je onaj lik, jao sto je lud i pametan, interesantno". stavise, kontam da je taj faktor mozda i najjaca odrednica gotivnosti prvog filma. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Jos jedna preporuka za Kick-ass... Mnogo sam se odusevio :D 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Gledao Christmas Carol by Walt the Nazi Disney. Prosecna dizni izdrkotina sa neverovatno iritirajucim duhom bozicne sadasnjosti. I gledao sam onu ratnu bljuvotinu sto je dobila 6 oskara, smorio me film majstorski. takodje gledao Defendora koji mi se poprilicno svideo. Gledao i Nights in Rodante, cak mi je film bio i simpa mada ga upropasti ona bedna scena na kraju kada Ona seta plazom a pored nje trce konji i On se raduje kao da ima daunov sindrom, fujsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Ne znam zashto, ali dobio sam iznenadnu zelju da (iako ga nisam gledao skoro) pomenem film Ghost Dog sa Forestom Whitakerom. Kako mi je legao taj film kada sam ga prvi put gledao, kao budali shamar . We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 u ovo obecava! hvala imenjace :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Ne znam zashto, ali dobio sam iznenadnu zelju da (iako ga nisam gledao skoro) pomenem film Ghost Dog sa Forestom Whitakerom. Kako mi je legao taj film kada sam ga prvi put gledao, kao budali shamar . forest je car. pravi zen samuraj majstor. film svakako prija da se pogleda sa vremena na vreme.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 forest je car. pravi zen samuraj majstor. film svakako prija da se pogleda sa vremena na vreme.. Kultni film. Jel zna neko ko izvodi onu rege stvar koju Ghost Dog pusta sa CDa kada digne kola? Skinuo sam OST samo zbog toga ali te pesme na njemu nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Iron Man 2 - 7/10 kul, ali ništa specijalno. The Blind Side - 7/10 istinitna priča o nfl igraču Michael Oher-u. pošto nisam imao neta prethodnih dana pogledao sam: 2012 knowing The.Day.The.Earth.Stood.Still Big Fish Christiane.F.-.Wir.Kinder.Vom.Bahnhof.Zoo.-.German bruno Sex.Drive Green.Street.Hooligans.2 Rise of the Footsoldier Happy.Feet MonstersAliens Igor The.Bank.Job Transporter.3 X-Men.Origins.Wolverine ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Iron Man 2 - negledati ni pod razno. Bar ljudi koji me razumeju kad kazhem da je Clash of The Titans sranje. Iron Man 2 je na istoj relaciji gori. Za ljude koji me ne razumeju: Nijedan ni drugi film nisu loshi ako izuzmem taj neki 'aspekt' koji ih usrao kod mene. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 posto je pre 4 dana umro jedan od najvecih ilustratora, pa i slikara 20tog veka - Frenk Frazeta, overio sam jedan crtani na kome je on radio (kao slikar pozadina i struchni saradnik) Fire & Ice http://www.imdb.com/title/tt0085542/ - prica je banalna sto i nije neki problem koliko su jednodimenzionalni i plitki likovi. Ali nekako film ima cudan smek onih crtaca iz 70tih i 80tih, a ovaj je nastao procesom rotoskopije koji je koriscen i u onom maaaatorom Lord of the rings crtacu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 (edited) meni je iron man 2 sjajan film mislim ko ocekuje vise od fun filma razocarace se ja sam ocekivao kul filmic koji ce me oraspoloziti i to je i uspeo :) Edited May 14, 2010 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 zaobidjite nov yip man, ovo je neka kineska propaganda lol... This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Da bing xiao jiang / Little Big Soldier Kvazi-istorijska priča o običnom vojniku (Džeki Čen) koji zarobljava protivničkog generala i sprovodi u domovinu. Drama sa klasičnim Džeki Čen komičnim elementima, preporuka ako volite azijske borilačke veštine bez previše oslanjanja na wire string. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 posto je pre 4 dana umro jedan od najvecih ilustratora, pa i slikara 20tog veka - Frenk Frazeta, overio sam jedan crtani na kome je on radio (kao slikar pozadina i struchni saradnik) Fire & Ice http://www.imdb.com/title/tt0085542/ - prica je banalna sto i nije neki problem koliko su jednodimenzionalni i plitki likovi. Ali nekako film ima cudan smek onih crtaca iz 70tih i 80tih, a ovaj je nastao procesom rotoskopije koji je koriscen i u onom maaaatorom Lord of the rings crtacu Gledao sam ovaj crtani pre jedno nedelju dana, tehnichki je fino odradjen, ali je pricha potpuno idiotska :( А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 odgledah novog robin huda ajao kako sranje ljudi moji ridli skot ukenjao dasku duge smorne scene, akcija traljava, kamera nista specijalno, epskih momenata nula (dobro naziru se ali nije iskoriscen moemant da se od njih napravi nesto dobro), dijalozi prosek sa par he-he trenutaka cela prica wtf? ja nisam citao takve knjige o robin hudu. ceo film traje 142 min a da se spakovao u 90 bio bi mnogo dinamicniji i bolji glumci, rasel strvina je odavno dostigao svoj vrhunac lagano klizi na dole kejt blanshet i mark strong jebeno briljiraju ne gledati u bioskopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Kultni film. Jel zna neko ko izvodi onu rege stvar koju Ghost Dog pusta sa CDa kada digne kola? Skinuo sam OST samo zbog toga ali te pesme na njemu nema. Armagideon Time - Willie Williams... ima "cak" na wikipediiii.. pod ghost dog ost imas other songs in the film i onda skontas lako...:) We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 meni je iron man 2 sjajan film mislim ko ocekuje vise od fun filma razocarace se ja sam ocekivao kul filmic koji ce me oraspoloziti i to je i uspeo :) Brate oba imaju 3 akcione scene, i dok Clash of the titans ima kashu od scenarija IM2 ima suvoparno i dosadno naklapanje koje ne zhelim da gledam u akcionom filmu...jer nisam doshao na triler. A ako gledas IM2 ko triler, onda je tek govno xD O Onom kraju da ne prichamu oba filma :( poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Odgledaj i ja taj Kick-Ass i nisam zadovoljan. U stvari imam jednu zamerku i jednu stvar zbog koje mi je krivo. Zamerka - film traje najmanje 20 minuta duze nego sto bi trebalo, pri cemu ne vidim nikakvo opravdanje. A zao mi je zato sto je poceo vrhunski i onda posle scene kada on dolazi kod onog dilera (ne ukljucujuci tu scenu) krece nagli pad u filmu i pretvara se u jezivi klise. Stekao sam utisak kao da je jedan covek pisao film do pola, a od pola neko drugi ko zapravo nije scenarista nego neki lik koji ispred sebe drzi upustvo "Kako napisati rasplet akcionog filma". Ako nista humor je osvezenje i svidja mi se brutalnost. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 kako ce to prevesti kod nas, hocu da gledam u bioskopu ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Tesko... Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 kako ce to prevesti kod nas, hocu da gledam u bioskopu ? Šutni Magarca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Da bing xiao jiang / Little Big Soldier Kvazi-istorijska priča o običnom vojniku (Džeki Čen) koji zarobljava protivničkog generala i sprovodi u domovinu. Drama sa klasičnim Džeki Čen komičnim elementima, preporuka ako volite azijske borilačke veštine bez previše oslanjanja na wire string. Lal, ja ga sinoc odgledao. Samo cu postovati ovo... Ali ona scena sa strelom mi je bila najgenijalnija :))) tu sam umro od smeha ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts