Johnn1e Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Jbt sad gledam ovaj 25th hour, i isti crnja koji je ovde DEA agent, glumi i u serije the wire neko mudo na polozaju, na oba mesta tako iritirajuce govori "shjiiiiit" da bi mu jebo mater svaki put kad otvori usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Edited April 18, 2010 by Muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) THE CRAZIES Više nego solidan rimejk Romerovog filma iz sedamdeset i neke, o opakoj bolesti koja stanovnike neke farmerske vukojebine pretvara u krvožedne ubice. Kao i u originalu, akcenat je na socijalno-političkom aspektu, jer ubrzo uleće dehumanizovana vojska koja promptno karantiniše oblast, lečeći bolest tehnikom "metak-u-lobanju" kod svakog ko pokaže simptome bolesti. S obzirom da su simptomi promena raspoloženja i neuobičajeno ponašanje, bilo je puno prostora u filmu da se paranoična atmosfera u kojoj niko nije načisto ko je zaražen više eksploatiše, od jedne jedine (ali sjajne) scene u automobilu. U svemu ostalom, film deluje previše predvidivo i kao da podilazi široj publici umesto da je otišao u nekom drugom, hard core pravcu, ali ga svakako vredi pogledati što zbog dobre atmosfere, što zbog kompetentne režije, produkcije i glume koja je daleko od većine sličnih filmova, plus odlično finale potpuno u stilu B-filmova sedamdesetih i osamdesetih. Edited April 18, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Reci bre : ) Pogledao fantastic mister fox, hvala na preporuci, dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 THE CRAZIES Više nego solidan rimejk Romerovog filma iz sedamdeset i neke, o opakoj bolesti koja stanovnike neke farmerske vukojebine pretvara u krvožedne ubice. Kao i u originalu, akcenat je na socijalno-političkom aspektu, jer ubrzo uleće dehumanizovana vojska koja promptno karantiniše oblast, lečeći bolest tehnikom "metak-u-lobanju" kod svakog ko pokaže simptome bolesti. S obzirom da su simptomi promena raspoloženja i neuobičajeno ponašanje, bilo je puno prostora u filmu da se paranoična atmosfera u kojoj niko nije načisto ko je zaražen više eksploatiše, od jedne jedine (ali sjajne) scene u automobilu. U svemu ostalom, film deluje previše predvidivo i kao da podilazi široj publici umesto da je otišao u nekom drugom, hard core pravcu, ali ga svakako vredi pogledati što zbog dobre atmosfere, što zbog kompetentne režije, produkcije i glume koja je daleko od većine sličnih filmova, plus odlično finale potpuno u stilu B-filmova sedamdesetih i osamdesetih. +1 Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Jbt sad gledam ovaj 25th hour, i isti crnja koji je ovde DEA agent, glumi i u serije the wire neko mudo na polozaju, na oba mesta tako iritirajuce govori "shjiiiiit" da bi mu jebo mater svaki put kad otvori usta Haha da da senator Klej Dejvis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 (edited) Reci bre : ) Ma za momenat sam mislio da si ga pobrkao za Bunk-om A onda sam shvatio da je glumac tako dobro uradio ljigu senatorsku da sam ga totalno izbrisao iz 'memorije pamcenja' Edited April 19, 2010 by Muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 E to to, senator : ) Pogledao sam ono sto je izaslo od serije "misfits" po preporuci, nije losa serija, najjaca mi je ona riba sto ima "jak" naglasak, ceka se drugi serijal \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Legion http://www.imdb.com/title/tt1038686/ zaobici u shirokom luku Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 9 - 8/10 mnogo dobar! ko nije pogledao, nek ga gleda obavezno. Astro Boy - 7/10 dečija verzija Wall-E. American Pie Presents: The Book of Love - 5/10 bla, ne znam zašto sam ga gledao. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 THE CRAZIES genericki hororchic/trilechic koji je iskoristio sve cake iz slicnih filmova. ne zameram mu na tome, ako se krade nek se krade od najboljih, ali nema nista upecatljivo u filmu (nisam gledao original), ali sam znao sta ce se desiti posle 3 sekunde i prvih par sekvenci filma, i onda pocnes da predvidjas i jos po dve tri scene unapred, i shvatis, los je film ipak ... steta... bar nesto svoje da je imao bio bi sasvim solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 barem nije toliko dosadan i iritirajuci kao onaj sa dva brata koji vuku za sobom dve ribe, isto virusi i sranja, koliko je dobar zaboravio sam kako se zove :] This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Extraordinary Measures http://www.imdb.com/title/tt1244659/ Bas mi se nesto nije svideo film Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Napokon odoh da odgledam Clash of the Titans Posle postova na ovom topiku iščekivanja su mi bila mala pa se nisam razočarao. Scenografija i akcione scene su dobre, ali su dijalozi treš i radnja nedorečena i haotična, i celo dizanje tenzije kroz film je upropašćeno mutavim Krakenom koji je slobodno mogao da bude izbačen iz filma i umesto njega stavljena ovca ofarbana u crveno. U nedostatku dobrih filmova može da se pogleda u bioskopu, ali se ne može reći da je dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 barem nije toliko dosadan i iritirajuci kao onaj sa dva brata koji vuku za sobom dve ribe, isto virusi i sranja, koliko je dobar zaboravio sam kako se zove :] +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Carriers? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Haha da da senator Klej Dejvis :) cek bre polako kako bez linkova uvek je rofl cuti to :) /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 FRITT VILT 2 (COLD PREY 2) E, baš što bi ovaj senator reko, sheeeeiiiiiiiittt film. Sve što je i valjalo u kecu (samotna atmosfera napuštenog hotela u snegom zavejanim planinama Norveške) zamenjeno je retardiranom jurnjavom sa smorenim rezurektovanim ubicom po nekakvoj bolnici. Svemu tome dodati iritantne likove, svaki mogući kliše iz žanra, nekog majmunskog klinca koji je dosadan, ide na živce i ne sluša šta mu se govori, i ubedljivo najgoru policijsku službu u istoriji Norveške koja je valjda svoj posao dobila na lotou... Jedino što valja su par fino snimljenih killova, sve ostalo je na nivou loših američkih horor filmova i klonova Halloweena iz osamdesetih. Druga stvar koja valja je što je film toliko loš i prazan da kvaliteti prvog dela sad još više dolaze do izražaja. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 moon 9/10 svaka preporuka. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 obozavam matorog i njegove filmove, ovaj mi je fino legao Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ^ vala bash starkelja flejmuje dojajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Cidade dos Homens - City of Men Još jedan film o životu u favelama, ali ovog puta je fokus na običnim ljudima usred rata bandi oko kontrole njihovog naselja. Zasnovan na istoimenoj mini seriji. Preporuka. Edited April 23, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Meni su mnogo jaki ti brazilski filmovi o zivotu u favelama i kriminalu ...Gledao sam pored gore pomenutog i Cidade de Deus, Troopa de Elite, zatim dokumentarce BUS 174 i Send a bullet...Pa rekoh da pitam ima li neko jos nesto slicno da preporuci ???? 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Cidade dos Homens - City of Men Još jedan film o životu u favelama, ali ovog puta je fokus na običnim ljudima usred rata bandi oko kontrole njihovog naselja. Zasnovan na istoimenoj mini seriji. Preporuka. A u poredjenju sa Cidade de Deus? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts