SrdjanO Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 odgledao Povratak (Vozvrashchenie) http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ruska drama,misteriozna i tajanstvena,potrebno mnogo razmisljanja da se skonta film ako je to i moguce :] preporuke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans Genijalan film, ako mu se priđe sa pravim stavom. Kejdž se odavno nije ovako dobro zajebavao u nekom filmu, briljantno je odigrao. Jedina manja zamerka je finale, ali ništa strašno. Zato, iguane....aaaaa..... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Kad zazmurish na jedno oko, 2012 uopshte nije tako losh film! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans Genijalan film, ako mu se priđe sa pravim stavom. Kejdž se odavno nije ovako dobro zajebavao u nekom filmu, briljantno je odigrao. Jedina manja zamerka je finale, ali ništa strašno. Zato, iguane....aaaaa..... blago tebi odgledao Povratak (Vozvrashchenie) http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ruska drama,misteriozna i tajanstvena,potrebno mnogo razmisljanja da se skonta film ako je to i moguce :] preporuke :) rofl There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Sad da nisam lepo vaspitan bih ti i tebi sličnim rekao da od*ebete sa tim prozivanjem, sad ću ja da se nekom pravdam zašto mi se sviđa neki film. Reci šta ti se ne sviđa, pa da diskutujemo ako ti je do toga, il' me zaobiđi sa ovim retardiranim random flejmanjem "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Kad zazmurish na jedno oko, 2012 uopshte nije tako losh film! samo ako si jednooki dzek :) odgledao surogates nije mi se nesto svideo niti me je preterano zabavio. Edited December 26, 2009 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 - 2012. отужно срање. - Керијерс симпа, непрентециозан филм, у просеку са сличним остварењима. - Мун ок филм, али успорава према крају и не искоришћује потенцијал приче и поставке. - Аватар један од најбољих и најуспешнијих холивудских забавних наслова последњих година. препорука 3Д Колосеј. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 evo ja sinoc odgledao avatara u uscu... stvarno vrh, ne primam se na holivudske blokbastere ali ovaj je legao kao budali samar :) jedino sto cela pricha podseca na americku istoriju sa indijancima, i sl... i malo je sama zavrsnica preduga preterana nego jel vama trebalo neko vreme da se naviknete na 3d cvike? ja sma se adaptirao posle nekih 25-20 minuta a do tada sam se tripovao da mi ne valjaju cvike (mozda i nisu nemam pojma)... u glavnom zapanjio me je dozivljaj, dubina prostora koja se dobija i ostrina slike na momente je sjajna sto se filma tice nemam pojma kako su ono snimali i koliok je gde animacija (samo pretpostavljam) ali je ono revolucija definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Meni je suzilo levo oko prvih 10ak minuta, posle nisam ni obracao paznju na 3d efekte :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 što nisi otišao kod klinke sa naočarima i rekao joj da ti suzi oko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 evo ja sinoc odgledao avatara u uscu... stvarno vrh, ne primam se na holivudske blokbastere ali ovaj je legao kao budali samar :) jedino sto cela pricha podseca na americku istoriju sa indijancima, i sl... i malo je sama zavrsnica preduga preterana nego jel vama trebalo neko vreme da se naviknete na 3d cvike? ja sma se adaptirao posle nekih 25-20 minuta a do tada sam se tripovao da mi ne valjaju cvike (mozda i nisu nemam pojma)... u glavnom zapanjio me je dozivljaj, dubina prostora koja se dobija i ostrina slike na momente je sjajna sto se filma tice nemam pojma kako su ono snimali i koliok je gde animacija (samo pretpostavljam) ali je ono revolucija definitivno pazi, ja sam gledo tri puta, prvi put mi je bilo do jaja i nije bilo nikakvih gliceva, znaci nikad nisam gledao 3d film, a ni u obican bioskop nisam isao tipa dve godine, tako da bi trebalo da budem osetljiv i nenaviknut, medjutim, bilo mi je udobno odmah. drugi put isto tako. treci put sam dobio gej naocare koje su imale poremecene tripove na sredini vidnog polja (tipa pozadina koja se cini da je najblize i tako neka preklapanja debilna), ali su radile normalno kad se obrnu naopako. otisao sam da ih zamenim i dobio naocare koje jesu radile lepo, ali sam ipak tripovao da su losije radile od onih prethodna dva puta, tako da sam zakljucio da ima naocara i da ima naocara. znaci, da nisu samo radi-ne radi nego da rejndzuju otprilike od jedan do deset na skali kvaliteta. sto je sranje. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans Genijalan film, ako mu se priđe sa pravim stavom. Kejdž se odavno nije ovako dobro zajebavao u nekom filmu, briljantno je odigrao. Jedina manja zamerka je finale, ali ništa strašno. Zato, iguane....aaaaa..... thank you Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Odgledao sam REC - http://www.imdb.com/title/tt1038988/ Znam da su ga svi ovde odgledali, ali ja nikako :) Sve u svemu, ok je film, nije loša priča, izvođenje i tako to, ali sam ja iskreno očekivao nekako manji broj ubistava, da tako kažem, a nekako više neku "misteriju" ... kao Blair Witch... možda baš zbog tog fazona sa snimanjem itd. Videh da su objavili i REC2, a priprema se i REC3, mada nema na newsu. Jel neko gled'o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 a poslednjih 20minuta filma? :) jao kad se setim.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 što nisi otišao kod klinke sa naočarima i rekao joj da ti suzi oko? Zamenili smo se ja i ortak sa naocarima, isti slucaj, nije bilo do naocara, samo moje osetljivo oko :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 kung fu panda role models 500 days of Summer sve same preporuke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Odgledao sam REC - http://www.imdb.com/title/tt1038988/ Znam da su ga svi ovde odgledali, ali ja nikako :) Sve u svemu, ok je film, nije loša priča, izvođenje i tako to, ali sam ja iskreno očekivao nekako manji broj ubistava, da tako kažem, a nekako više neku "misteriju" ... kao Blair Witch... možda baš zbog tog fazona sa snimanjem itd. Videh da su objavili i REC2, a priprema se i REC3, mada nema na newsu. Jel neko gled'o? ako ti se gleda nesto kao Blair Witch uzmi odgledaj Paranormal Activity This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 500 days of Summer - podsetio me film na mladost i gubljenje vremena sa devojkama... U svakom sluchaju film koji moze da dodirne emocionalnu "strunu". А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain au kako je dobro :D ne secam se kad me je zadnji put neki film ovako oraspolozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Into the Wild http://www.imdb.com/title/tt0758758/ Nisam znao da je film rađen po istinitoj priči pa nisam ni znao šta me očekuje na kraju. Dobra priča sa solidnom produkcijom, pogledajte kratak opis filma na imdb-u pa procenite da li vam se gleda, samo pre toga ne čitajte pravu priču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 odgledao Povratak (Vozvrashchenie) http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ruska drama,misteriozna i tajanstvena,potrebno mnogo razmisljanja da se skonta film ako je to i moguce :] preporuke :) pogledaj izgnaniye sledece, "cale" iz povratka je jos bolje odvalio ulogu a i film je bolji na svoj nacin. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Odgledao sam REC - http://www.imdb.com/title/tt1038988/ Znam da su ga svi ovde odgledali, ali ja nikako :) Sve u svemu, ok je film, nije loša priča, izvođenje i tako to, ali sam ja iskreno očekivao nekako manji broj ubistava, da tako kažem, a nekako više neku "misteriju" ... kao Blair Witch... možda baš zbog tog fazona sa snimanjem itd. Videh da su objavili i REC2, a priprema se i REC3, mada nema na newsu. Jel neko gled'o? Za Rec2 sam slušao revjuove sa nekih festivala (pošto mislim da film još nije krenuo u standardnu distribuciju), i svi se slažu da je odličan film (sad uleće i vojska, pa ga porede i sa Aliensima po tom pitanju). Dok ne stigne film, obavezno pogledati i američki rimejk Quarantine koji je u dlaku verno iskopiran, samo sa boljom produkcijom pa neke scene izgledaju predobro (scena sa padom, npr.), iako mi je finale iz španskog Reca pet puta kripije nego američko, doduše. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Piše da je ReC2 "lansiran" u oktobru, pa sam zato mislio da već ima. A ReC3 se već planira. Što se tiče Quarantine, znam, tu je ova što je Dexterova sestra, gledao sam malo ali nisam odgledao do kraja. Možda bih i mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Odgledao vecheras jedan za drugim: Crank 2 - mda... ne znam zashto postoje ovakvi filmovi, prestalo je chak i smeshno da bude. Na momente me je bilo blam da gledam ovaj film. Proposal - da zalechim rane posle Cranka 2. Fin filmic, jeste da je sve vec vidjeno i zna se shta ce se desiti na kraju, ali opet Sandra i Rajan imaju sharma. Sada jedva chekam da se pojavi dobra kopija The Blind Side-a. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) ja veceras odgledao Garry Brown, slicna fora kao u Gran Torino Edited December 28, 2009 by BaTa_R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts