Johnn1e Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Bice jos porudzbina samo da vidim ove XL kolke su kad stignu sutra, dal su stvarno HUGE : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 XL? Pa XL nisu ni predviđene da budu ne znam kako huge, mada su solidne veličine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Ja danas preuzeo majice, pa bi da naruchim josh... elem reche mi danas ale da nema vishe sve su iste, pa bi ovom prilikom da se obezbedim ako moze za sledecu porudzbinu (ako budete pravili josh) .... 1x - Sve su iste - Cigla crvena - L 1x - Zupchanik - Bela - L i to bi bilo to,upotpunio sam kolekciju... :D Edited July 21, 2009 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Po zupčanik možeš doći već sutra ako želiš, Sve su Iste zaista manjkaju ali ćemo ih poručiti u dodatnoj količini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Jel nije problem posto u ponedeljak nisam stigao jer sam stvarno bio u guzvi, da do kraja nedelje neko drugi dodje po moje maje, naravno reci ce za koga je i sve to? Edited July 21, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Po zupčanik možeš doći već sutra ako želiš, Sve su Iste zaista manjkaju ali ćemo ih poručiti u dodatnoj količini. Ok,hvala. U fazonu sam da banem opet kad budu i SSI, da ne dolazim 2x naravno ako nije problem :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Naravno da nije problem, možeš da dođeš kad god ti drago :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 laki aj potvrdi jel ovo tachno, da se nisam mozhda zajeb'o :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Jel nije problem posto u ponedeljak nisam stigao jer sam stvarno bio u guzvi, da do kraja nedelje neko drugi dodje po moje maje, naravno reci ce za koga je i sve to? Nije frka naravno, može da dođe ko god hoće kad god hoće. Samo kaže koje majice uzima i to je to. Inferno, deluje da je to to, mada sad nemam na zgodu metar da bih premerio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Nisam u BG-u sad, al cu da uzmem mere kad se probudim pa cu znati okvirno koja je velicina. Je l' mora da se rezervise sad ili cu moci da pazarim kada se vratim u BG i probam maje? Uzeo bih najverovatnije 6 komada - 3 rejva i 3 zupcanika, pa bi bilo bzvz da omasim broj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Evo maja je stigla upravo sada. Mogu samo reci zupcanik je Vrh Vrhova nemam reci i kvalitet i izgled in RL sve naj naj. XXL je sasvim dovoljna velicina meni je cak i komotnija nego proslogodisnja XXXL. Edited July 22, 2009 by cs-zone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Stigle i meni, XL je mozda za nijansu veca od prosle ali odlicne su : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 E ALE, dolazim sutra oko podneva, SAMO ZBOG MAJICA, probaj ovaj put da cujes interfon ^_^ Ja sam tu, potrudicu se da ne igram Rock Band u to vreme ;) stižu sutra sigurno... zašto imam osećaj da će bar neko dobiti žensku majicu greškom? sinister? :D Ne verujem da ce doci do toga, trudio sam se da pakujem kako treba :D Evo maja je stigla upravo sada. Mogu samo reci zupcanik je Vrh Vrhova nemam reci i kvalitet i izgled in RL sve naj naj. XXL je sasvim dovoljna velicina meni je cak i komotnija nego proslogodisnja XXXL. Odlicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Stigle majice... fala svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Stigla majica. Super je... samo mi nije jasno kojom rachunicom je lik mom calu naplatio 917 dinara za jednu majicu? ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Cao, drugari. Zeleo bih da porucim sledece majce: muske 1 x Zupčanik | Crna | L 2 x Samo rejv | Crna | L zensku 1 x Samo rejv | Crna | L Do redakcije bih dosao u petak. Edited July 22, 2009 by norman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Stigla majica. Super je... samo mi nije jasno kojom rachunicom je lik mom calu naplatio 917 dinara za jednu majicu? ;/ Troskovi dostave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Koja razlika u usluzi kad šalje Ale i kad šalje Bole :))) (mislim na vreme isporuke) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ^ uf, bzvz si sad na sebe navukao gnev... :/ ja uzeo svoju "SVE SU ISTE" pre neki dan, al je jos nisam nosio... malo me blam xD Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Mislim da je Vudi hteo da kaze da kad ja saljem paketi zaista stignu kad treba, pu pu pu da ne ureknem :D @dovla blam Ja svoju ponosno nosim, cak je jutros pored mene prosla Natasa Kandic i blenula u natpis :D Edited July 22, 2009 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Troskovi dostave? http://www.postexpress.co.yu/cene.asp 600+150=/=917 Al' dobro sad... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Jbm li ga, to moras sa njima da vidis... Kapiram da ne azuriraju taj cenovnik kako treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ale brale, otkazujem dolazak, mnogo je nepodnosljivo napolju! sutra cu da se iscimam bajsom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Pih bre, a ja zbog tebe cekam ovde :) Ajde, samo polako, nije frka, tu sam ja i sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts