Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ahaha, vudi care:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Само сурово! :) Нажалост, нисам спрцо. ;( Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nema veze, sprco je neko drugi, priroda se za sve pobrinula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 kako da sprcas kad ti je PES > Pijana kuchka. Respect ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 prvi radni dan ohohoo inzenjer konstruktor, kickass... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 na shtitu matori:) josh jedan o/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 da ne otvaram novu temu... da li neko zna koji tv playeri postoje sem christv-a.. uzeo sam iptv ali hocu da ga namestim na komp... player koji ja imam nema to jebeno AV!!! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Epax flail You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Zar taj streaming TV nije različit od gledanja preko TV tjunera? Nisam nešto upoznat s temom al vidi ovde: http://www.sk.rs/2008/12/skse01.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ne razumete se Vudi prica o gledanju tv-а преко neta, a depresivni je uzeo telekom Open IPTV :) Niggeru obnjasni depresivnom zasto je epski fejlovo :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) ^^ ma bre imam TV, nego hocu da probam da namestim na kompu, pa sam lepo pitao za plejere, nista vise... ako sam hteo reci "ja sam noob, molim te fatso pametuj mi i podari mi mudrost", rekao bih tako! Edited July 15, 2009 by depresSed We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ne bi nego bi procitao uputstvo ;) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 hvala, o mighty one! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 bio sa dedom i burazerom na rucku u dzakarti...koliko sam uzivao u prichi i medaljonima, toliko me je smorila starost i onemocalost dede od 85 godina It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 kako radi taj open iptv i zašto je fail, igore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 jedinu zamerku koju sam cuo je da pravi malo vecu pauzu prilikom prebacivanja kanala, sto surfovanje progrmima malo otezava.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Само сурово! :) Нажалост, нисам спрцо. ;( bogami niti cesh oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ovaj depresed neki smarac, keve mi, ko one zene u maksiju sto oce da se svadjaju. Failovo sam i ja, zato se kikocem momce. Fail je jer sam se ja maksimalno napalio da za 1200 din dobijem marc dorcel kanal (zavrsio bi kao kostur ulipan) ali ne moze da se kaci na komp, samo na tv sa skartom, po mogucnosti da je sto skuplji. I ne moze da se deli signal You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 bem ti guzvu na adi, jebeni radni dan, a od mostara do makisa ti treba pola sata, ko peske da sam isao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 bogami niti cesh Шта се теби десило? :))) Те изнапушавао синоћ неко, јер си му сметала да игра фудбал? :))) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ovaj depresed neki smarac, keve mi, ko one zene u maksiju sto oce da se svadjaju. Failovo sam i ja, zato se kikocem momce. Fail je jer sam se ja maksimalno napalio da za 1200 din dobijem marc dorcel kanal (zavrsio bi kao kostur ulipan) ali ne moze da se kaci na komp, samo na tv sa skartom, po mogucnosti da je sto skuplji. I ne moze da se deli signal heheh, tako mi reci torimche!!! ja da se svadjam, ma neee! sto bih? nema smisla... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 heee kakav lep chill u svom stanu posle provedenog vremena na bazenu po onoj vrucinchini... sad bih da sednem da se igram kao chovek al devojka vec zapeva kako joj dosadno samoj u stanu bla bla puc puc puc ... roargh Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 HA! Nashao sam brijache! HA! Odo' se obrijem! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Kolko ja ne znam šta ću sa sobom u slobodno vreme, dođe mi da čitam neke knjige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nema veze, sprco je neko drugi, priroda se za sve pobrinula. Epic. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts