Kal1mero Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 pozeru :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Today's Birthdays: Marinica(20) I ona me sklonila sa fejsa. Dobro. ja sam nju...samo zato shto sam video da nikada tu nece biti neshto za mene :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Najbolje je bilo pod Dražom i otvorite joj topic svratiće sigurica da proveri da li ste joj čestitali Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 pozeru :D kakav pozer, ja izgledam ko semi retardirani pavian na slikama :) zato se i ne slikam... samo kad mora. sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 nisam spavao ceo dan,dobio 6 na ispitu posle 4 desetke,smoren sam ko bulja... znaci failovo najstrasnije =/ ali,zivot sladak ko bombona,novcanik od koze slona! \o/ A reci matori koliko bi se smorio da ideš na faks gde zapravo možeš da padneš ispit :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Novi topic, do jaja ! Umro sam, uchio po ovom vremenu ,istopio sam se :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 jbt,pisem neki rad,bukvalno prvu stranu ne mogu vec 2 sata da zavrsim...hahaha tuga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Today's Birthdays: Marinica(20) I ona me sklonila sa fejsa. Dobro. Ono kao, savat'o je decko i redom je ispitivao ko joj je ko u u friends listi. Kad je dosla do ivana_ i tebe, stala joj je knedla u grlu, nije znala da objasni i... jbg, sta ces. :) Al sam ja zato ostao u listi... nisam ni "potencijalna pretnja"... fial... :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 jebem ti i guzve i vrucine i cekanje i jebenu birokratiju da ti jebem sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Today's Birthdays: Marinica(20) I ona me sklonila sa fejsa. Dobro. ja je nikad nisam ni imO , a mene je danica obrisala, HAE HAE sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ono kao, savat'o je decko i redom je ispitivao ko joj je ko u u friends listi. Kad je dosla do ivana_ i tebe, stala joj je knedla u grlu, nije znala da objasni i... jbg, sta ces. :) Al sam ja zato ostao u listi... nisam ni "potencijalna pretnja"... fial... :/ jel se zajebavash ili ozbiljno ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ja je nikad nisam ni imO , a mene je danica obrisala, HAE HAE a mira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a do mohija kad je stigla, jel se i onda zagrcnula? mohi nema fejs, on jebe irl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Dobar dan svima, na kurac vas nabijem. desi mendzi i da.... dosao sam s posla, bilo kul.... NOT. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kako si kul • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a mira? nemam fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 a do mohija kad je stigla, jel se i onda zagrcnula? :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 jel ima možda neko gillette fusion i kakav je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Perverzija. Neces se pokajati,samo sto mora da drzis malo duze penu za brijanje jer je poprilicno "nezan" da se tako izrazim. A zilet dugo traje...Ja imam onaj 5+1 kao valjda. Perverzija. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) Jel to vazi i za muda? Edited June 9, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 izaso novi placebo, moja gay side je radosna! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ja i dalje slušam Cynic od prošle godine, bolji emo sound od toga mi ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Perverzija. Neces se pokajati,samo sto mora da drzis malo duze penu za brijanje jer je poprilicno "nezan" da se tako izrazim. A zilet dugo traje...Ja imam onaj 5+1 kao valjda. Perverzija. Koliko koštaju žileti za njega ? I za penu no frkenzy, uvek je ostavim da izbleji malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Uf onaj ulozak ti ima 5 patrona i oko 700-800 din je ali traje matori dosta dugo,isplati se i lepse brije, Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 E jebem ti ovaj RUR kad se metalci briju sa gilette fusion 5, jebo vas bekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts