RaveN Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 part of God's black fury set, which includes mantle, hat and amulet. 2 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 НЕКА СИСАЈУ КУРЧИНУ СВЕ АНГАЖОВАНЕ КОМФОРМИСТИЧКЕ И ШУПЉОГЛАВЕ ЛЕЗБЕЈКЕ КОЈЕ СЕ НИКАД ЛОПАТЕ У ЖИВОТУ НИСУ ДОХВАТИЛЕ, А МИСЛЕ ДА ИМАЈУ ПРАВО ДА ЦЕНЕ И СУДЕ ИЗ СВОЈИХ ВИРТУЕЛНИХ ЖИВОТА. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 КОЈЕ СЕ НИКАД ЛОПАТЕ У ЖИВОТУ НИСУ ДОХВАТИЛЕ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Nakon pogibije jednog sticenika, i objaviljvanja da se centar zatvara, ostali roditelji su pohrlili u Crnu reku, sa njima i mnogi novinari, ocekivajuci skandal. Reakcija roditelja je sokirala javnost, doduse neocekivano. Stali su u zastitu centra, zato sto su bili svesni da ce izgubiti svoju decu. Tako je i bilo, velika vecina koja je uspela da normalizuje svoje zivote, umrla je jako brzo nakon zatvaranja... Edited June 25, 2013 by Carlito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 velika vecina koja je uspela da normalizuje svoje zivote ? nisam siguran da sam razumeo ovaj deo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Koja je uspela da normalizuje nabavku zuce - koliko sam razumeo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 eh nemojte se primati smao na novinske izvestaje i zvake 20 godina, lol pa to je ubistvo sa namerom jbt (il kako se vec to kategorise lupio sam verovatno) toliko nisu dobijali najgori krimosi holy lopata je lecila ljude, zato su i dolazili novi a vi se mozete smejati koliko god hocete 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 ТАКО ЈЕ ЏИ РЕЦИ ИМ ДА СИСАЈУ!!!! СИСАЈТЕ ЈАЛОВИ ИЗЛИВЦИ!!!!! ЈЕБИ ПЛАЋЕНЕ ДУШЕБРИЖНИКЕ!!!!!! ЈЕЕЕЕБИИИИИИИИИИИИИИИИ ОПАААААААА Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted June 25, 2013 Popular Post Report Share Posted June 25, 2013 holy lopata je najbolje izlecila ovog sto je umro 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 види брате Реки, убио је, јеботе, нико не каже да није. и нико никад није рекао да не треба да плати за то. мрачно је место апстиненције и отац Перановић је ходио долином сенки и поклекао је. он је за мене херој невр д лес. "лопата" је вишеслојна алегорија, по мени. представља тамно оружје за светлу страну на тамном месту за светао циљ. много парадокса и моралних дилема. ко није држао лопату, не може да суди, а ако је ангажован, може да га сиса. и мени и Перановићу. палац на нози. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted June 25, 2013 Popular Post Report Share Posted June 25, 2013 мрачно је место апстиненције Мислиш апстипације. 3 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 jbg nije ni hemoterapija zdrava... ali je ponekad neophodna... umiru ljudi i na operacionom stolu i to ljudi koji nisu aktivno ucestvovali u pokusaju samoubistva... da nemam resenje i da mi je dete narkoman, potpisao bih da ga muce makar bila sansa i 10% da se povrati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 holy lopata je najbolje izlecila ovog sto je umro overhilovo ga otac, a verujem da nije hteo.. jos potrosi ulti, a cd 20 dina :( 1 1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 jbg nije ni hemoterapija zdrava... ali je ponekad neophodna... umiru ljudi i na operacionom stolu i to ljudi koji nisu aktivno ucestvovali u pokusaju samoubistva... da nemam resenje i da mi je dete narkoman, potpisao bih da ga muce makar bila sansa i 10% da se povrati... Još kad bi izbori u životu došli sa statovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 statistika je cudo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) jebiga, mozete da pricate sta hocete, ali djavo, ipak, najvise cvika od lopate... medijsku hajku i jesu podigli oni koji su imali najmanje saznanja o samom radu centra, i oni koji nisu imali direktan interes, kao porodice sticenika, na primer. roditeljima je bilo draze da gledaju svoju decu pre zivu nego mrtvu, pa taman ih neko lopatao godinu dana. crna reka je bila poslednja opcija, ali je davala neverovatne rezultate. ja, iskreno, nisam ljubitelj crkve i svega sto ona predstavlja, tako da mi je to malo scary , ali kapiram da protiv ovakvog ekstrema, kao sto je gudra, moze da pomogne ekstrem suprotne polarizacije. to je po meni nekakav ekvivalent. Edited June 26, 2013 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 pa o tome da je to super jer je lik narkoman a oni se najbolje leče aikidom! 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ok, sa jedne strane mi je poenta te Crne kuce ok, ali sa druge, lik je psihopata. Mislim, o takvim likovima cujemo svaki dan, samo sto nisu popovi nego obicni ljudi pa ih osudjujemo najstrasnije. To su likovi koji biju svoje zene. Znaci isti trip psihopatstva. Udarati nekog krvnicki samo zato sto mozes i izivljavati se jer ne moze da ti vrati je poremeceno. I tako se zaneo onaj Darijan pa je ubio onu Vladislavu, tako se zaneo svaki lik koji je ubio svoju zenu, a eto, tako se zaneo i pop koji je tukao bespomocnog narkomana. Nije mi jasno kako im se nasilje osladi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 ... o čemu mi pričamo ovde :/О убеђивању Бога у њима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Jedna izuzetno vazna cinjenica, a to vecina vas nema na umu, zato sto reagujete mahom na pop-bajker-harli-dejvidson-ubica-komana, da narkomanima nije prepisivana terapija lopatom, i da ih nisu vodili na lopatanje cim stignu, i da ih nisu tako lecili. Tako su prolazili samo oni koji su donosili drogu u centar, a bilo je jako kriticnih situacija, posto je u samom centru ponekad bilo i do 140 sticenika, pa onda samo pokusajte da zamislite sta se tamo dogadjalo sa malo gudre. Verovatno nesto izmedju Las Vegasa i pakla. To je bila kazna. Realno, ovako kad bi me neko pitao, rekao bih mu da bi pobio sve pajdomane, ali sa druge strane, i to su bolesnici kojima treba pomoc. Kod nas jos uvek nije dovoljno razvijena svest o narkomaniji kao ozbiljnoj bolesti. Gnusanje je najcesca reakcija na spomen iste. Lik je ubio coveka i treba propisno da odgovora, tu nema dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ili o ubijanju Boga u njima? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Мало убијање, мало убеђивање. Знаш како кажу наши стари, батина је из раја изашла, па је то онда вероватно најдиректнији метод за разрешење световних мука као припрема за улазак у рајски врт. Лопата као средство обожења. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 sve to što pričaš stoji donekle, i ja ne sumnjam da ima ljudi kojima je ovaj pop pomogao ali upravo zato, meni je ovo baš veliki fejl države, koja je prećutno dozvolila da neki levi lik (sa aspekta države to što je on pop nema nikakve veze), ima svoju kvazi kliniku za odvikavanje, bez ikakvih dozvola, što ljudi odatle ne mogu da izađu, što ih on pegla kako stigne i sprovodi svoju viziju cold turkey skidanja sa heroina i to opet ima veze sa našim viđenjem crkve. on je pop, "PA TO MORA DA JE U REDU ONDA" aj na stranu sadizam cele priče, i ponašanje onog batice sa videa "malo kolena malo laktovi, blagoslovi oče kroše i aperkat, ameno" pop će da leži robiju za ubistvo, a niko neće odgovarati što je pustio da cela priča eskalira ovoliko kako ne, slazem se u potpunosti, ali mislim da ovakve stvari jedino mogu da opstanu van ociju javnosti i da ih rade samo ovakvi "levi likovi".. koja bi drzava ili javna institucija imala muda da javno podrzi ovo? i dalje stojim iza toga, da moramo malo vise da se udubimo u celu pricu, a ne da se vodimo predrasudama, koje smo razvili pod uticajem krvozednih i senzacionalistickih medija. roditelji su za mene najjaci utisak, njihova resenost i bezrezervna podrska centru mi je iznad svega. samo oni znaju kroz kakav su pakao prolazili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts