Jump to content

Šta ste radili...


Recommended Posts

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

harr, secam se da sam juce, otprilike u ovo vreme, popio prvu korpu hh. a pre tacno 10 godina sam igrao quake 2 ja mislim.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Baba,keva i sestra gledale Esmeraldu,ćale se tek vratio sa Kosova i smorio kad je puklo jer je znao da se vraća nazad,ja ništa posebno,leteo od sobe do sobe iz dosade.

Al' zanimljivo je da se uvek setim 2 stvari kada se pomene '99. godina.

Prva je,da sam prestao da jedem "Eurokrem" blok,jer mi je ćale doneo džak istog kad se vratio iz rata,pa keva nije htela da pravi ništa slatko dok se to sranje ne pojede,"da se ne baci" fazon.

A druga je,da sam dobar deo bombardovanja proveo kod babe u Lazarevcu u čijoj je ulici bilo nas desetak klinaca koji smo stalno blejali,i da nas je moj stariji burazer od ujaka (tadašnji skins) navatao jedan dan i sve ošišao na "keca". Od tad se stalno tako šišam,jebem li ga :D

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da se setim tačno, ali sećam se kada su počele bombe da padaju prve. Bio sam sa ćaletom na placu(tj. u kući gde sada živim) i sedeli smo sa nekom rođakom u sobi kada su odjednom krenule da se tresu roletne. Pitao sam ćaleta šta se dešava, i tada mi je objasnio da bombarduju Kosovo. Nije mi to tada nešto značilo jer sam bio klinac, ali loš trip kada se setim toga, kao da je juče bilo.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja sam bio na studijama u Zrenjaninu, i to u bioskopu, gledao sam "Noz", samo su upali direktor bioskopa i osoblje i prekinuli predstavu i u fazonu, takva i takva stvar, napustite objekat. Ondak sam se vratio do stana, secam se da su ulice bile poluprazne, i svi nesto u fazonu, bombardovanje jel, i sta ce sad da se desi. Onda su poceli da javljaju da su rokali Novi Sad i Beograd...

Secam se i da je sutradan Nigger dosao u stan (posto smo bili cimeri) sav izbezumljen jer su pretili nekim siptarima u pekari kalasima u kojoj se on zadesio ili je bese prolazio pored nje. To vece smo gledali partizanske filmove, razume se.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

secam se, negde oko pola 9, na pinku esmeralda, a tada smo imali jedan tv. svi ukucani pred tv-om, sestra u drugoj sobi i upada onako u sobu i vice 'sirene!'..

to vece smo prvi i jedini put otisli u podrum, tj u prizemlje zgrade, posto ista nije imala podrum, vec smo morali da se cimamo preko puta u zgradu koja ima, jelte :)))

sutradan je vec bilo drugacije, posto sam ziveo u potkrovlju, svako vece smo gledali nadletanje aviona i bljeskove od padanja bombi, sve dok nisu satrli generalstab (tada sam ziveo zgrada do americke ambasade u kneza milosa).

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao 8 godina, gledao sam Esmeraldu, nisam imao pojma sta je znacila ta sirena, i secam se da sam se smejao i radovao nesto tipa "huuu bejbi, letece zgrade" /facepalm...

Al kad sam video kolko je bilo ozbiljno usro sam se ko grlica. Isli smo svaki dan u skloniste tu kod zgrade, prvi dan smo pokupili neke pumine patike, kasnije smo se smarali, spavali u sklonistu, igrali karte...

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Link to comment
Share on other sites

i ja tripujem da sam sasvim ok podneo to bombardovanje, mada sam i bio u selu u blizini grada u kome nema sta da se bobmbarduje, realno:-)

bio je fazon da su se piloti vratili bez ispaljene rakete kada su poslati na Sabac, sa pricom da je tamo vec neko bio :-)

a onda se setim da sam tokom bobmbardovanja prilicno redovno pratio Esmeraldu, do nisu sjebali repetitor, pa nije bilo vise Pinka, i onda se zabrinem nekako...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Tada je cale dobio neke ogromne pare, taj dan...neke zaostale pare kurac-palac...secam se da sam gledao Rendzere pa Kornjace na pinku i hasao slatkise ko nenormalan kada se zacula sirena...onda smo okrenuli na Bugarsku nacionalnu i tamo kao snimak kako krecu avioni odatle na nas :)

Sve u svemu mnogo dobar dan, hasao sam ko lud do tada

A i secam se da je bilo ceo dan po skoli, sta cemo ako veceras bude bombardovanje :D

Link to comment
Share on other sites

Ja sam se taman bio vratio iz bioskopa, gledao "Sam u kuci 3" i ono taman ulazim u kucu kad pochinju sirene. Bio sam se bash usrao to prvo veche, ali kasnije sam se navikao i bio u fazonu "kako je do jaja, nema shkole".

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Link to comment
Share on other sites

Farbao neku jabuku, matorci kao aj u sklonishte - otishli jedno, ono puno. Otishli u drugo - zhemo - i da se nismo iskombinovali, tu neka ekipa, da svaki dan igramo monopol u sklonishtu ne bi ni dolazio tu...zapravo mi bili tamo i kad su bomboradovali i kad ne krkenzi mezenzi monopolenzi - bila dobra bleja i mene fascinirala ono drkozonije za vazduh.

Posle me zvali iz CIA-e da izadjem iz zemlje, i ja jbg otisho shto sam strani platjenik...

poz voz 2011

Link to comment
Share on other sites

gledao bbc kako lete avioni valjda iz engleske koji bi sleteli u italiji da su obustavili akciju. Keva pravila neko pecivo. Posle sishli u podrum kod komsije i zaspao... a ostatak rata igrao fudbal svaki dan i blejao kao i vecina vas :D.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Link to comment
Share on other sites

stari dobri fjuz kod malog taša, bili smo tamo nekoliko puta.

to prvo veče sam problejao na gajbi, u kajblu sam živeo tada, i nije se ništa čulo. uglavnom sam celo bombardovanje proveo il na gajbi igrajući q2 il na basketu u bloku.

Link to comment
Share on other sites

Bogme iskljucio mozak, i proziveo jedan lep period urednog zivota, zurki, izlazaka, druzenja. Ziveo sam, gajba bila centrala za mesno/alkoholnu odbranu NBGD.

Bas sam uspeo lepo da posmatram sebe kao na filmu to vreme, dakle totalna negacija stvarnosti.

A to vece morao kod zene da se ne plasi, isao u podrum i reko lepo harr nikad vise.

Naravno video sam lokalne klinackrimose u vojnim uniformama kako trkeljisu momke po ulici i tako...

Dodatak : covece ispasce da je q2 glavni i odgovorni za bezbolan prolaz omladine srbije kroz rat :)

Na zalost ja sam tad bio u poslednjoj godini faze "ma sta ce mi komp to je za debile"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Uf to veche nikad necu zaboraviti. Bio sam na 5 min peshke od kuce, u shkolskom dvorishtu oblizhnje shkole sa 2 drugara iz komsiluka :D blejali neshto ,sprdali se sa loptom,i doshli stariji likovi iz kraja tu seli mi sa njima,i oni udarili neku spiku... i jedan od njih kaze reci sad krenu sirene,dza bu ovo ono... posle 10-15 min krenemo lagano kuci, i krenu sirene, ja se odsekao ukopao se u mestu i nisam se pomerao,ovaj drugar me uhvatio za ruku i krenuo da me vuche kuci, kad sam posle 30 sec doshao k sebi, trchao sam nikad brze u zhivotu, iz tog shkolskom do kuce sam stigao bukvalno za 20 sec, katapultirao se od straha, doshao kuci izbezumljen... :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Link to comment
Share on other sites

@svi koji su igrali starcraft

Brate tad starcraft vec uveliko bio obrnut :P Mislim izasao je marta 98me ... sta vam je toliko trebalo da nabavite ccc

Ne secam se gde sam bio tacno za prve sirene, moguce na basketu pa sam onda sa matorcima sredjivao podrum blabla moji to tesko primili pa su me cimali non stop kad su sirene itd itd

Inace za vreme bombardovanja imao par kompova kuci, igrao myth the fallen lords, blenuo po netu, i blenuo po kraju preko dana igrao basket vozio bajs itd itd ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...