G!!! Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 i g!! pricaj, jel su te zaklali ili nisu [jumpy] jebem il ga, nije mi bash svejedno ovaj, ovde se potezu satare u poslednje vreme :| hoce kupi neko kashkai :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Trebao si da kupis Golf, resio bi problem odma ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Moja keva je stvarno tard, smara vise sa kenjanjem o pljugama kao da imam 16 godina jbt :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 Ja ti ne bih ništa kenjao. Samo bih ti ih uzeo i šamarao te svaki put kad te vidim da pušiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 i treba, eventualno da ti dozvoli po koju buxnu bez duvana, ništa više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Tako je bre, vutra je lek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Razbio se od spavanja, u medjuvremenu se skinula druga sezona The Shield pa cu sad da opalim maraton... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 malo cu da opikam Empire TW, pa na spavanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 Već par dana mi preskače muzika u winampu kad otvaram složenije stranice u firefoxu. Ovo mi se nije desilo otkad koristim internet. edit: reinstalirao drajvere i sad radi normalno. wat d fadž? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Napokon pocheo normalno da spavam! Lezem oko 2, ustajem oko 10 sjajno! :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ^^Uff to je idealka! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 igrao cs do sad...ja se nadam da cu ustati u 6 da idem da se prijavim za predaju dokumenata za licnu kartu...uf,to da skinem sa grbace,pa aj polako dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 evo krecem u krevet jer me ujutro ceka najbitniji dan u poslednjih ihuhu...jedva cekam da zavrsim sa sranjima u koja sam se uvalio u poslednjih par meseci...tt salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 jaoooo,evo ustao sam...idem da se obucem,pa tamo da se prijavim...samo da prodje sve ok,da ne moram opet da se cimam sutra/prekosutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Probudio sam se bez ikakvog razloga i ne mogu da zaspim. Idi svete u pizdu materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Još nisam leg'o... (oo) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Još nisam leg'o... (oo) +1 (x_x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Inace, koji je pisholin sa ovim vremenom, kao narednih par dana ~20 stepeni uz kisu, pa lol. To se zove 'proletje'... Edited March 30, 2009 by fushi.ryuu .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Dobro jutro narode! Ustao malo pre, budim komshije uz Pendulum. ^_^ Josh malo na fax... btw gladan sam jako! :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Dobro jutro... Zamalo sinoc dobih batine od trojice klinaca koji su mi se svojim kolima preprecili dok sam vozio kuci. Odjednom me pretekli, isprecili se, izleteli iz kola i poceli da urlaju na mene...Dobri stari divlji zapad, dobre stare devedesete...Sva sreca te se nisam upisao od straha i tako spasio poslednji traga dostojanstva koji mi je preostao... :( I onda dodjem kuci i keva mi kaze, e ubili nekog lika u komsiluku... :( Mile Kitic i juzni vetar... Prolece je, a ja zivim u Srbiji... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Dobro jutro, napolju bas sranje vreme, natmurilo se a vrucina. Nisam ni otisao u skolu, krenem jutros iz stana, silazim u ulazu niz stepenice ocu da se prevrnem, noge mi se drmaju u glavi all kinds of crazy shits kao da cu se onesvestiti. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 hocu ja da budem jbn Bear Grylls " _ " brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 stize mi Mr. Kroasan iz fra treba opet da izigravam dobrog domacina i da pricam iste price kao i svakih 6 meseci... dosta bre.. kad dodju braca slovenci onda je ludilo, samo pricaju o nashim pichkama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Koje sranje od vremena, kao 20 stepeni, a vlaznost vazduha 90%... Samo da padnes u nesvesss. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 koje ste sise, samo se zalite na vreme... ne valja vam kada je minus, ne valja kada sija sunce, ne valja kada je vlaznost 90%.... PA STA VAM ODGOVARA!!!!1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts