Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^Uff to je idealka!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Dobro jutro...

Zamalo sinoc dobih batine od trojice klinaca koji su mi se svojim kolima preprecili dok sam vozio kuci. Odjednom me pretekli, isprecili se, izleteli iz kola i poceli da urlaju na mene...Dobri stari divlji zapad, dobre stare devedesete...Sva sreca te se nisam upisao od straha i tako spasio poslednji traga dostojanstva koji mi je preostao...

:(

I onda dodjem kuci i keva mi kaze, e ubili nekog lika u komsiluku...

:(

Mile Kitic i juzni vetar...

Prolece je, a ja zivim u Srbiji...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Dobro jutro, napolju bas sranje vreme, natmurilo se a vrucina.

Nisam ni otisao u skolu, krenem jutros iz stana, silazim u ulazu niz stepenice ocu da se prevrnem, noge mi se drmaju u glavi all kinds of crazy shits kao da cu se onesvestiti.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

stize mi Mr. Kroasan iz fra treba opet da izigravam dobrog domacina i da pricam iste price kao i svakih 6 meseci... dosta bre..

kad dodju braca slovenci onda je ludilo, samo pricaju o nashim pichkama :D

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...