Diego Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 inglorious bastards. ko voli tarantina mnogo ce uzivati. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 +1 taj sam prvi i gledala od Wong Kar Wai-a odgledaj Breath ako nisi do sad i ako si mi ti dao onaj link za dl korejskih i ostalih filmova molim te daj mi opet ostalo mi je jos par prvih filmova i odgledao sam sve njegove.. i to je kim ki duk :D, mada je i wai odlican! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Harold & Kumar Go to White Castle Meh, ok za ubijanje vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Dobar je ovaj Time :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Harold & Kumar su mi genijalni. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 I meni su Harold i Kumar bili ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Meni je samo Kumar ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Hmm, nisam znao gde ovo da stavim, ali ako moze neko da mi odgovori na sledece pitanje. Skinuo sma neki film (torrent) i kao mora da se pusti u media playeru i posle me baci na sledeci link http://wmvlicense.com/pluginerror/ i trzi mi da to instaliram. Ovo je sigurno neka viruscina ili shta vec? We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Smrdi na malware. Al za svaki slučaj možda je stvarno zaštićeni WMV u pitanju, probaj sa ovim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Zasticeni wmv bedju crnom berzom ripovanih kradenih filmova. Nou son, nou, det daznt hepn. Mallware je. To su kao one fore sa Axxo ripovima svega i svacega. treba paziti. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 To sam i mislio pa sam iskulirao. Obrisacu ga. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 samo scene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Samo internal rlsovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 HEAR YE, HEAR YE!! District.9.R5.LiNE.XviD-KAMERA izašao, extra snimak, extra zvuk! HEAR YE, HEAR YE!! That's it, keep moving, citizens. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 (edited) Odgledao i sto se mene tice ... SABILI SU GA!!!! Nije toliko odusevila akcija, nije me toliko odusevila tehnologija, nije me toliko odusevila prica koliko me je odusevila otvorena kritika celog naseg drustva. A posebno situacije u Africi. Ovo je jedan od filmova koji cu da skinem u 1080p ili makar 720p. Edited September 5, 2009 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Mega film... sve je odlichno. na pocetku me je iritirao taj fazon akcionog dokumentarca jer mi se uvek chini kao da misle da moraju da prezvacu prichu da bih ja ubogi to shvatio. Ali nekako, sto smo blizi kraju to je postao tako nevazan detalj u svetlu ostatka. ono sto je najbolje od svega je pricha It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 odgledao the sopranos po drugi put sve sezone samo ovaj put u kontinuitetu sa vise paznje :D jutros od kad sam ustao negde oko 9-10 do sad sam gledao 6. serijal + dan pre toga verovatno najbolje ispricana tv prica ikada u zivotu koja je trajala 8 jebenih godina od 1999 jebote tada znao koliko je 2+2 kad su oni vec izdali prvu sezonu koliko samo situacija iz zivota ima u kojima moze svako da se pronadje ali na specijalan nacin uradjeni-koliko stvari su uradjene u seriji za koje niko u zivotu nije ni pomislio da uradi a verovatno bi a ne mislim ni na jedno ubistvo ili nasilje svaki malo vise bitnije karakter opisan u dinar u toj meri da je zaista bitno sta ce da se dogodi kome i kada ima i par likova za koje imam jaku zelju da ih pljunem u facu kao obicne smrtnike + njihove likove kao sto su keva, zena i sestra tonija :D i po malo leotardo - dakle nije me skoro neko potresao tako kao ti karakteri i jako mi je drago sto nikad u zivotu nece/nisu igrali ni u jednom filmu malo vise poznatom takodje sin me nervira u 6oj sezoni kad postaje nesto vise od glupog klinca posto postaje jos gluplji klinac sa jos glupljim frizurama spoiler za zadnju sezonu » Click to show Spoiler - click again to hide... « zadnja sezona je uradjena na verovatno savrsenom nivou jer 99% serija zajebe sve na kraju ili ostane bez ideja ali to se ovde nije dogodilo minus ide na to sto se u sred scena pojavljuju firme kao da je u pitanju reklama a ne najbolja serija ikada i to sto je zavrsena scena govno posle svega sto se dogodilo :D ali realno ni da su igrali kolo u zadnjoj sceni nebi nista promenilo to da prethodne sezone su pobedile zivot inace sam isto odgledao i goodfellas sto bi preporucio da se vidi pre gledanja serije jer serija dopunjuje bukvalno sve sto fali na filmu a i kome je dosadno ima neki wannabe film na youtubu (nema ga na torentu koliko sam video na mininovi barem) sa dosta glumaca iz serije, meet the mobsters se zove http://www.youtube.com/watch?v=CBkDiv0CTEE...feature=related stvarno bi voleo da otkrijem jos neku ovakvu seriju/film ili sto postoji ili tek sto se pravi ali ne verujem da ce ista da bude ovako jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Tek sam sad gledao Minority Report. Odlichan film, super ideja, samo je muzika mogla biti bolja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 ima i par likova za koje imam jaku zelju da ih pljunem u facu kao obicne smrtnike + njihove likove To su samo glumci? We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 ruzni su ko kurac + gluma im je ko kurac + glume retarde u seriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 razumem te. ja sam bukvalno premotavao scene sa tonijevom sestrom, jer nisam mogao da je podnesem. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 hoce li ici district 9 kod nas u bioskopima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Ja sam u zadnje 2 sezone ubrzavao scene kod psihijatra posto mi je ona kucka sa svojim neumemdapromenimintonacijuniujednojjebenojsituaciji isla na kurac uzasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 hoce li ici district 9 kod nas u bioskopima? Yep, od 1. oktobra... http://www.nadlanu.com/Dynamic/ListMovies,...58,CityID,.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuraIM Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 green street hooligans 2 , mnogo jak film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts