noodle Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 idem na milk veceras, bacam utiske kasnije ja nisam uzeo karte na vreme. :( jel ce biti na redovnom repertoraru bioskopa?? kapiram, Srbi i pederi, ne ide. :( gledao frost/nixon juce i il divo danas na festu. frank langella skino nixona, a toni servillo u divu je odglumio fenomenalno! zbog njega moram da pogledam gomoru. fest je ove godine rasturio sa programom. samo jebe ih sava centar, ili da kazem, jebe nas sava centar. nema mesta sa noge, a i vrat me boli od dva sata gledanja u "zvezde". :( ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 ne verujem da ce milk ici u bioskope nije toliko los SC sa aspekta sedenja, kapiram nista gori od ostatka sala u bgdu, ipak si ti visok momak nudlo :) onda znaci da su venina sala u gradu losa? a da, to znamo. :) ali ster bioskopi u delti, su me odusevili! prostora za nogu koliko 'oces i pad (visina) izmedju redova je pravi. krivo mi je zbog Milk, mozda ce ga dati u Balkanu ili u tako umetnickom bioskopu. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Evo jos jedan film da preporucim: Legends of the Fall, sa Brad Pittom iz 1995. Odlican film. Bas me je dirnuo. Gledao sam ga pre godina dana na pinku, al sam ga odgledao ponovo danas. Nesto u poslednje vreme gledam samo drame heh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Starbak, javi kakav je bio to incident na Milku? ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Sad nisam skapirao, je l' su dosli gejevi ili kontragejevi? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Jeste, kontragejevi upadaju sa duginim zastavama. I šta su rekli, da zagrlite bližnjeg svog bez obzira na spol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 dobar. nemam zhenu, al eto.. svideo mi se :) 8/10 od mene Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Valjda im nisu dali da odrze konfereciju za stampu pre filma u Sava Centru, pa zato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 FELON Malo preteran, ali dobar sve u svemu. Mnogi se po imdbu kunu da rade kao strazari po slicnim ustanovama i da je prilicno tacno ono sto je opisano u filmu, ali sumnjam da panduri bas toliko daleko mogu da idu. Mada je sa druge strane sve to i uradjeno zbog Kilmerove spike na kraju filma koja je odlicna. Nego, sto se utrostrucio covek koji je nekad inace glumatao betmena, ali je i dalje vrstan i zestoko podcenjen glumac. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 gejevi - nemam ništa protiv gej aktivisti - aušvic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 TRANSPORTER 3 100/10 nema jaceg glumca i jaceg filma:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ahah iako hejtuju svi transporter 3 meni je isto bio veoma zabavan :D sve sto ocekujem od akcije. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Hah kakva slucajnost evo bas sam sad odgledao Transporter 3, napokon se pojavio na bluray. Dobar je, kao i prethodni delovi. Statham je legenda sam po sebi. Ima par nemogucih scena, tipa voznja na 2 tocka, scena kad koristi one torbe da podigne auto sa dna jezera, audi koji pali onako mokar itd.. ali kapiram to je ipak film, takve stvari moraju da se desavaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Vicky Cristina Barcelona. Od koga je dobar je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 kako to mislis "od koga je" 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 meni je transporter 3 mnogo veliko sranje, iako sam fan dotičnog serijala. - džejson je pre-jebeno-napucan. leđa su mu šira od audija koji vozi - scene jurnjave su loše režirane i jeftino snimljene pa je snimak ubrzan u montaži - felne na audiju su toliko ružne da su upropastile ceo auto - ceo film odiše malim budžetom, nedostatkom ideja i prenategnutim scenariom al najviše mi smeta sledeća stvar: u kecu od akrobacija ništa nije totalno nemoguće, u dvojci je opet sve ok osim one akrobacije sa skidanjem bombe, a u trojci nema nijedna realna akrobacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 kako si mi samo analitican :* The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Kakvo je ovo vreme došlo kad se prenapucani glumci uzimaju kao mana filmu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 kad snime film u kome glumi vulfi, nećemo ti ništa prigovarati, vudu! pejo, $#2$)=#( 8423794' $#"()%$'#$()% Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Gledao sam The International. Nije lose. Nista posebno. Prica je ok, nisu se rasplinuli, nema rupa, jasna je, mada smo to manje-vise svi znali. Iznenadila me losa gluma i postprodukcija. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 transporter kec je jedan od retkih filmova koje sam prekinuo posle tipa pola sata. sta ljudi vide u filmu, pojma nemam +1 koja glupost jbt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 2 oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Neki ljudi gledaju filmove da bi se opustili i zabavili, a ne da bi glumeli Aristotele i vadili smisao zivota iz jebene kinematografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Neki ljudi gledaju filmove da bi se opustili i zabavili, a ne da bi glumeli Aristotele i vadili smisao zivota iz jebene kinematografije. Jbga, nekim ljudima skoči adrenalin kada se voze na balerini, a nekim dok ne skoče iz aviona padobranom. Tako ti je slično i sa ljudima kada su filmovi u pitanju. Neko traži nešto više od obične jurnjave i pucnjave kolima kao što je to lepo prezentovano u Transporteru. Ja sam npr. posle pola sata prekinuo "Panov lavirint" zato što me je smorio. A vidim da je na imdbu ocenjen 8.4/10 i u top 70 filmova je. :] Sve je stvar ukusa... :) Edited February 26, 2009 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Jbga, nekim ljudima skoči adrenalin kada se voze na balerini, a nekim dok ne skoče iz aviona padobranom. Tako ti je slično i sa ljudima kada su filmovi u pitanju. Neko traži nešto više od obične jurnjave i pucnjave kolima kao što je to lepo prezentovano u Transporteru. Ja sam npr. posle pola sata prekinuo "Panov lavirint" zato što me je smorio. A vidim da je na imdbu ocenjen 8.4/10 i u top 70 filmova je. :] Sve je stvar ukusa... :) Samo si prosirio moj post. Hvala!! :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts