Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Nije.

Al ovde ništa nije smešno. Vidim kao neke fore, i ne smejem se. Nisu čak ni za ono stidljivo "he he", nije smešan film, naporan je. Mislim iskarikirana homoseksualnost i reakcije ljudi, jedino da imam 15 godina i da gledam pijan i da nisam gledao ni Ali Džija ni Borata pre ovoga.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate, rami, Knowing..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

I Love You, Man

http://www.imdb.com/title/tt1155056/

upšte nisu uspeli da prenesu na platno ono što su hteli, prilično nedovršeno i amaterski izgleda.Takođe, još jedan u nizu filmova koji promovišu homoseksualizam otvoreno, popizdeo sam. Peder koji je toliko pro da je krenuo na strejt tipove jer su veći izazov, i uspeva mu, KOJI KURAC?? Više mi je muka od cele te priče

realno bruno se ne razlikuje puno od borata po konceptu, samo sto je ljudima interesantnije da gledaju kazakstanskog idola nego austrijskog fegeta. Naravno onaj "dzeri springer" deo showa nije los uopste, kapiram da ce niggroli da se svidi film :P

i love u man- chick flick

Observe and Report -opasno lose

The Soloist -ovo je mozda i mogao da bude dobar film, ali nije.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

point_break.jpg

Jedan od mojih omiljenih filmova 90tih. Jeste da glumi zatupasti Kijanu Rivs ali ona zadnja scena i scena sa pucanjem u vazduh su mi antologijske. I Svejzi je u ovom filmu faca

a pre toga jedan od takodje mojih omiljenih filmova ali ovaj put iz 80tih

gallipoli-dvdcover1.jpg

Piter Vir, dobra pricha, muzika Zhan Mishel Zhara...pa ne moze da bude bolje

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Zvezda Tri

film11829018552.jpg

film01790646176.jpg

Petnaestominutni srpski naučno-fantastični film o posadi svemirskog broda "Stefan Dečanski" koji je poslat da uništi zvezdu koja je, po proročanstvu Tarabića, odgovorna za zlu sudbinu srpskog naroda.

Najbolje ovo mogu opisati kao komičnu verziju Star Treka gde Srbi vode šou na nama prepoznatljiv, katastrofalan način.

U novinama je pisalo da je projekcija besplatna u Balkanu. Ovo je netačno, pošto se karta plaća 250 dinara, ali uz nju se dobija i besplatan ulaz za domaći film "na lepom plavom Dunavu".

Moram reći da mi je zabavan projekat. jedino je gluma malo slabija, u smislu da pozorišna teatralnost glumaca odudara od realizma kojem streme filmska ostvarenja.

Rur drugari pomagajte!

Treba mi romance/comedy da gledam sa devojkom,bacajte sve dobro sto vam padne na pamet,po mogucnosti novijeg datuma.

Hvala svima unapred

ako hocesh skroz romantiku, uzmi The Notebook. Ako hocesh remek delo, uzmi True Romance. Ako si gej, uzmi I Love You Man

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...