fatboy Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 genijalno. ko voli bartonove fazone neka obavezno pogleda! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 TA DAM DAM DA DAM .... TA DAM DAM DA DAM ... If you are listening to this... you are the resistance !!! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 bio je skoro na b92, uhvatio sam kraj, pa resio da skinem i pogledam ceo film... film ima puno zanimljivih detalja, vidi se slicnost sa eternal sunshinom koji mi je genijalan.. preplitanje sna i jave, puno zanimljivih situacija, neke istine i neistine o zivotu, naravno kroz pogled autora... sef pandura iz taxija glumi, skroz je genijalan, lik kojeg glumi je blizak rur masi :P We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 HURT LOCKER Dobar, ali ne baš toliko. Svi likovi su dobro prikazani, ta hladnokrvnost i opuštenost prilikom razminiravanja je realna i zaista postoje likovi koji tako odrađuju posao, ali su mogli više radnju da koncentrišu oko toga a ne oko nekih stvari koje su uobičajne za svakdnevne jedinice i njihove patrole (mada je scena u pustinji kad nalete na one banti hantere odlična). Takođe, koja je poenta rizikovati život i seći žice na IED-u, kad sa svakog prozora vreba potencijalni Džafar koji drži detonator u ruci (a da ne pričamo o robotu koji stoji na raspolaganju). Pred kraj ga malo i usraše sa tim preteranim kurčenjem i ignorisanjem procedura, ali ništa strašno. Nego, » Click to show Spoiler - click again to hide... «koja je poenta imati u filmu jednog Gaj Pirsa i Ralfa Fajnsa i skrljati ih pet minuta nakon što se pojave na ekranu :)) I to sa suštinom filma i corn fleksom na kraju stoji, tip je jednostavno war džanki koji se plaši običnog života i odgovornosti koje to donosi, pustinja i mine su njegov život. I, da, hvala prvobitnom forumašu koji je preporučio film, da ne ispadne da se ne čitaju i cene postovi ovde :)))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 HURT LOCKER » Click to show Spoiler - click again to hide... «koja je poenta imati u filmu jednog Gaj Pirsa i Ralfa Fajnsa i skrljati ih pet minuta nakon što se pojave na ekranu :)) I to sa suštinom filma i corn fleksom na kraju stoji, tip je jednostavno war džanki koji se plaši običnog života i odgovornosti koje to donosi, pustinja i mine su njegov život. Pu, zaboravio si Morse-a u spoileru! Enivej, odgledao sam Terminatora, kul je totalno... svakako ga vredi pogledati, i to NE na sklepanoj cam-lulz verziji! :) Odgledah danas opet "Strange Days", onako, meni se film svidja - shta tju, gotivim mnogo Fiennes-a. :) Nego, video sam trejer "Public Enemies" - obeeeetjava, jedva chekam da odgledam, trejler me je totalno kupio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) odgledah i ja danas hurt locker, opcinjen sam bio tokom celog filma. ni trunka americkog proseravanja, propagande i nerealnosti. jednostavno su prikazali kako je to bilo. i drago mi je sto su te poznate glumce gurnuli u 5 minuta, jer su se ovi anonimusi posteno pokazali. 10/10 ocena. hvala na preporuci Edited June 9, 2009 by bionic.man "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 A jeb'o mater, nateracete me da ga dogledam! ;/ Sad me grize savest shto nisam... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 odgledah i ja danas hurt locker, opcinjen sam bio tokom celog filma. ni trunka americkog proseravanja, propagande i nerealnosti. jednostavno su prikazali kako je to bilo. i drago mi je sto su te poznate glumce gurnuli u 5 minuta, jer su se ovi anonimusi posteno pokazali. 10/10 ocena. hvala na preporuci kako se zna kako je bilo u iraku? citao sam dosta komentara na imdbu, i negativne su dali ono koji su u iraku bili ili se bavili slichnom tematikom... evo skinut film nocas pa cu da odgledam da ne prdim vishe napamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 lost in translation skroz mi je prijao six shooter sjajan If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kako se zna kako je bilo u iraku? citao sam dosta komentara na imdbu, i negativne su dali ono koji su u iraku bili ili se bavili slichnom tematikom... evo skinut film nocas pa cu da odgledam da ne prdim vishe napamet Hmmm, ja sam video bash dosta pozitivnih komentara na konto tog "kako je bilo/kako jeste" bla bla. Inache scenario je pisan od strane novinara koji je bio u Iraku sa "tim" ljudima etc. Enivej, meni se BASH BASH svideo film, josh jednom velika preporuka da ga svi odgledate. lost in translation skroz mi je prijao six shooter sjajan +1 +1 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kako se zna kako je bilo u iraku? citao sam dosta komentara na imdbu, i negativne su dali ono koji su u iraku bili ili se bavili slichnom tematikom... evo skinut film nocas pa cu da odgledam da ne prdim vishe napamet Znam kako je bilo u Iraku ranije i znam kako zive i gde zive pravi Arapi (sestra od tetke je udata za jednog, a i ziveo sam godinu dana u Libiji). Ovo shto je pokazano u filmu kao da je preslikan neki arapski grad + dodano malo djubreta (shto je i logichno jer se sistem raspada tamo). Sami Arapi su bash tr00 pokazani - svi su kao deca na prvi pogled, ali su inache jako zajebani... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 genijalno. ko voli bartonove fazone neka obavezno pogleda! veceras sam gledao u Koloseju. nije film za sve, pogotovo za decu. uvrnuta i savremena Alisa. prvi put sam gledao 3d film i mogu da kazem da je super! koje preveo knjigu kod nas?? kapiram da knjiga super, a igrica ce bit ako je uradi McGee. :) p.s. pazite ovo! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Sad odgledah Terminatora. Film je nevidjeno dobro snimljen. Recimo ona scena na pocetku kada pada helikopter koja je uradjena u jednom kadru je vrh vrhova. Ima jos nekoliko scena koje fenomenalne. Ovaj sto igra Markusa je najbolji u glumackoj postavi, svaka cast. Scenario je nevidjeno sranje, ali s obzirom da dijaloga ima minimalno i da je ceo film manje-vise omaz ranijim fimovima, onda tu nema sta. Inace, ono nije Svarci nego neki lik (zaboravih mu ime), australijski bilder koga je licno Svarci odabrao jer uzasno podseca na njega. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Ja mislio da je CGI generisan. Ona donja polovina lica i grimase usana prosto nisu prirodni. Inače neke scene u filmu su prerano sečene, al dobro, verovatno da bi skembali sve u bioskopski friendly vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 The International - odlican True Romance - odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 (edited) odgledao napokon terminatora novog. prva polovina filma sjajna - atmosfera je dobro izveden postapoc fazon, akcija je kvalitetna, kao i vizuelni efekti. shteta shto pricha krene da puca po shavovima posle minskog polja. nekoliko momenata su zaista rofl, ali dobro - koliko sam malo ochekivao od filma, prijatno me iznenadio. Edited June 9, 2009 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 my blueberry nights odlican, film sa odlicnom "pricom" bez ikakve prave "radnje" krenuo sam da gledam megashark vs giant octopus i shvatio da to moram da gledam u odredjenom stanju svesti, ali svejedno ono sto sam video(prvih pola sata) je toliko epic da je to... DAJTE IM OSKARA, DAJTE IM MILION EVRA, MA DAJTE IM DUPE ZASLUZILI SU :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Znam kako je bilo u Iraku ranije i znam kako zive i gde zive pravi Arapi (sestra od tetke je udata za jednog, a i ziveo sam godinu dana u Libiji). Ovo shto je pokazano u filmu kao da je preslikan neki arapski grad + dodano malo djubreta (shto je i logichno jer se sistem raspada tamo). Sami Arapi su bash tr00 pokazani - svi su kao deca na prvi pogled, ali su inache jako zajebani... kao da je nabitnije kako arapski grad izgleda? tehnicki bas dobar film, gluma i kamera stvarno bez vecih zamerki. prica je o americkim vojnicima i njihovim problemima film je bash ono sto sami mislio da jeste samo je dobro upakovano sve to,ali pored svega svodi se na patetichno "omg jadni americki vojnici", isto kao i u generation kill koje je naravno ispod ovog filma mnogo mnogo » Click to show Spoiler - click again to hide... « kada demontira onih 6-7 povezanih bombi, mislim stvarno, onaj trigger-man ga gleda pola sata kako se muchi i onda kao laganim hodom krece do mesta gde treba da kresne bateriju... stize tamo gde ga docheka nash momak i on se samo okrece i sheta dalje :) zgrada UNa, i auto prepun bombi, kako je bre on proshao chek point, auto se iskrivio od tezine, ali su ga tek uochili kada se parkirao nepravilno LOL scena sa snajperima (i svo desavanje oko) je da se upishash od smeha (prvo samo napucavanje, kada pogine ralf, nigga seda za sniper na isto mesto, nije se pomerio ni za mm,m menja municiju 5 minuta sa iste pozicije, pije sokic i niko ni da zapuca, a ona scena sa municijom lol, iracani koji pucaju kroz prozor dok im se vidi cev, pogodak sa .50 kalibrom u glavu lika dok trchi i slicno, i to od strane ne profesionalnog snajpera nego od EOD membera LOL)... pojavljuje se EOD baja kojem je rat oduzeo zivot i zivi za fajt, oke, ali zasto mora jebeno biti kul da igra gow, da pije, bije, da je demontirao 1k bombi, ne postuje nikakave procedure, slusha neku heavy rnr, pushi jebeno kul do jaja je, ako je prica i imala dobar smer (kako vojnik postaje mindless drone pod uticajem sveopsteg haosa) sve je sprcano ovim detaljima.... mada okej, irak je jos aktuelan, film je americki, generalno bolje od ovoga u ovom momentu ne moze... sve ovo me podseca na tinejdz serije/filmove gde se pojavi kapiten fudbalskog kluba koji prca sve sto stigne i pravi je dzejms din tog vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 skinuh juce beogradskog fantoma i metastaze,dva "domaca" filma.oba na imdbu imaju 8.2 ocenu.lol.beogradskog fantoma necu ni da komentarisem,ono nije film,pre bi mogao biti neki shlj dokumentarac. http://www.imdb.com/title/tt1433816/ hrvatski film jelte.kad se izuzme da je scenario vec vidjen,i da se tu i tamo hejtuje po srbima,solidan film. 7.5/10 definitivno vredi pogledati,ima par rofl momenta. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Angels & Demons - ne znam, suvishe rofl momenata, al je sve dobro uklopljeno za debelog_amerikanca_sa_kfc_kofom. mada kad i pogledam knjiga nije neshto, razvodnjeni ladlam. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 e da gledao sam sex drive :) fina tinejdz komedija, unrated verzija je rofl bash :))) svakih 5 minuta neko prdne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 one sise su vrhunske (ako to nije katrina bowden nego dublerka) edit: ako=iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ma dublerka 100%, ali da su sjajne - sjajne su roargh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 odgledao napokon terminatora novog. prva polovina filma sjajna - atmosfera je dobro izveden postapoc fazon, akcija je kvalitetna, kao i vizuelni efekti. shteta shto pricha krene da puca po shavovima posle minskog polja. nekoliko momenata su zaista rofl, ali dobro - koliko sam malo ochekivao od filma, prijatno me iznenadio. Word. Mada, ovo je zanimljivo, matori Salinger se oglasio, i to u stilu fan-klinkice kojoj drhcu nogice. :D http://www.theonion.com/content/news/new_t...ovie_brings_j_d :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ahaha, zvuči kao alchajmer deda na drogama koji misli da je prvi put došao u bioskop :D "Those hydrobots are scary as shit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts