gruja Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 KURKO BRATE,ISKULIRAJ GA SAD,DA SE NE POHVALI DA JE PRCO! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 :o dobrojutroske??? sta je sa radnim narodom??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Radni narod je u stroju na broju...sprema se da pojede jos malo sveze, tople materija za danasnji dan....i da pita jel ima jos! /radim na davanju otkaza, Pejo/ :) On topic... Dobro jutro, mada mi pre deluje kao da pada noc....:( uzasni izgledi kancelarija, kad se mesaju svetla neonki sa sivim, oblacnim, novembarskim jutrom...:( Inace: Dinar na najmanjoj vrednosti 19. novembar 2008. | 07:20 -> 08:35 | Izvor: B92 Beograd -- Dinar je dositgao rekordno nisku vrednost od početka godine. Po zvaničnom krusu Nardone banke Srbije evro danas vredi 86,89 dinara. Mama take this badge from me I can't use it anymore It's getting dark too dark to see Feels like I'm knockin' on heaven's door Ajmo u Australiju...jebes ti ovo...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 AJAOJ ODO NA FAX AAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 video sam jutros nemketa na zelenom vencu, kako paradira gradom sa jarko narandzastim shalom. Jel ti ono chudo koristish da osvetlish mrachne hodnike, mozda :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) Bolestan sam i mrzim svet. VEOMA. Sto, sta su napisali u zadnjem broju? EDIT: Jao, pa ti si mislio bukvalno , kakO sam glup :( Edited November 19, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Al' je nesto glupo vreme napolju, ali ajde bolje nego da pada kisha. Kad je samo tmurno, to mi je josh i ok. Ali je hladno :) Danas sam video neko dete ide u osnovnu shkolu i ladno ima torbu za skolu koja je kao oni cegeri za pijacu sa tochkicima, odnosno zapravo oni mali koferi sa tockicima. Skroz simpa fora, ne znam kako to nije bilo u moje vreme, da "deca ne krive kichmu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 video sam jutros nemketa na zelenom vencu, kako paradira gradom sa jarko narandzastim shalom. Jel ti ono chudo koristish da osvetlish mrachne hodnike, mozda :) Ma jok...mamim muve i druge zglavkare...:) lol paradiram....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Danas ce da bude put oko beograda za par sati :D Nesto me zeza winamp sada , smorio sam se za medalju ali verovatno cu da resim problem... lomim se oko dorucka jer vise ni sam ne znam sta je dobro za isti a sta ne ... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Sranje vreme,moram da shtrebam ceo dan i + na fax da idem T_T Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 jebote ustao. jebote idem da radim maketu i onda na faks. onda rad jos dva dana. i ONDA. mrnjao <3 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 grrrrrrrh vikend vrh, a dani sve gori.. valjda ce cetvrtak sve popraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Najbolja nedelja/sedmica u poslednjih nekoliko godina života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Dobro jutro svima! :) Danas moram da napišem neko sranje za faks i da odradim neka pitanja zato što je u petak D-Day. ;D Inače razmišljam šta da jedem sad...? Ajde neki predlog dajte. :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) Najbolja nedelja/sedmica u poslednjih nekoliko godina života. ding omg? :) topic> juce sam posle godinu dana opet posetio box klub :) reko da vidim trenera, neke ortake itd. Mislio sam da u tom coveku ima milosti, al posle bacanja medicinke na stomak i sparinga u ringu sa likom koji em sto ide pravilno em sto je jebena grdosija su samo potvrdili da je mr.trener i dalje zivotinja :)) skroz sam zardjao i ispao mi je stomak ... postao sam karikatura :) ono sto sam znao, sam zaboravio, al sva sreca pa neki defence jos nije tolko stran, inace mi ni helm ne bi pomogla :) sve u svemu idem i sutra, moram malo da se bacim u formu :) Edited November 19, 2008 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 gde mi zivimo facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Najbolja nedelja/sedmica u poslednjih nekoliko godina života. znachi zato ono srce na fejsu? :) VUDI SE ZALJUBISHKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 ^^bilo No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Vudu, napisah ti ja onomad kad si kukao, da za srecu treba jako malo :)) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 a malo i traje nemoj ga bacas u razmisljanja, nek je srecan dok traje! sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Idealan dan za neucenje... al sto se mora nije tesko. A vid' ga vudi sto baca statuse na fb i forumu ko tinejdzerka... sad ce jos i da krene da pise w umesto v i stavlja roze smajlije! :) GIEF PIX!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Iz Kjoota :D? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Iz Kjoota :D? fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Pojeo sam pola pice iz Aleksica. Dobro mi je! Ali mi se spava... .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Dobro Jutro... Sada malo FM, pa odo da vozim bubnjeve pa u teretanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts