Jump to content

World of Warcraft

2,690 topics in this forum

1. PS2

• 3 replies
    • 735 views
    • 1 reply
    • 734 views
  2. gUESt pass key

• 2 replies
    • 734 views
  3. Guest pass

• 1 reply
    • 734 views
    • 0 replies
    • 730 views
  4. Jedna molba...

• 0 replies
    • 728 views
    • 1 reply
    • 727 views
  5. treba mi help

• 3 replies
    • 727 views
  6. Kataklizma IRL

• 1 reply
    • 726 views
  7. Battlegrounds

• 1 reply
    • 726 views
    • 1 reply
    • 725 views
    • 2 replies
    • 725 views
    • 1 reply
    • 724 views
  8. Alchemy?

• 4 replies
    • 723 views
  9. Warrior vs. Paladin

• 0 replies
    • 723 views
  10. Prodajem Cd-key

• 0 replies
    • 722 views
  11. Patch 1.5.1

• 1 reply
    • 721 views
    • 2 replies
    • 721 views
    • 0 replies
    • 721 views
    • 1 reply
    • 721 views
  12. Prodajem Shamana

• 0 replies
    • 720 views
  13. Prodajem WoW nalog

• 1 reply
    • 719 views
    • 1 reply
    • 718 views
    • 2 replies
    • 717 views
    • 0 replies
    • 717 views

• Topics

• Stoji, nego sam ja samo konstatovao da oni to ne rade zbog nekih altruističkih motiva nego se spremaju za širenje SteamOS.  A što se tiče Tramp/Kina, mislim da kinezi tu rade sve pametno, Tramp rokne tarife, oni iskuliraju, posle šest meseci se vidi da je uništio pre svega svoju ekonomiju, oni i dalje kuliraju. Cenim da će slično biti i sa gejming kompanijama - prvo što bi to napravilo ozbiljan presedan u domenu slobodnog tržišta kapitala koji bi uticao i na sve ostalo, a drugo što bi onda kinezi verovatno počeli da povlače svoje investicije i iz drugih slični poslova što bi u krajnjoj instanci uticalo na gejming industriju u celosti i gde bi opet gomila skupih američkih developera ostala bez posla jbg. Ne kažem da će da propadnu Epic i Riot ako se povuku Kinezi, ali mnogi drugi studiji nisu u tako lagodnoj poziciji a ovi imaju udele.  
    • videh ovo juče, doduše bez ove AI generisane plavojke, nevaljali mansone! podsetilo me na onaj sličan iz aviona kad su morali da se vrate nazad :))
    • to me apsolutno ne iznenađuje gledajući gde se sve inače nalaze (u svakom tržnom centru) reklame koje imaju na svakom koraku i povezanost sa Škodom kod nas. U suštini sajam automobila će postati sajam kineskih automobila 🙂 njihov deo kolača skače, samim tim opada ovim ostalima koji su prodavali kola iz tog ranga i to je to.
    • Cela ta priča oko Highguard je kao neki dobar scenario za dokumentarac na Netflixu :)) Prvo dobiju feature na game awards koji ih zapravo ukanali dodatno i koji nisu ni tražili, onda kola krenu nizbrdo iako bi to trebalo da je "san" svakog developera a u njihovom slučaju je zapravo ispalo suprotno. Onda se kasnije Tencent povukao i to je već bilo jasno šta će tu da se desi. A ovo da izdaju još jedan patch za igru nedelju dana pred gašenje je tek lol momenat ali kapiram da su već radili na tome pa da se ne baci 🙂 Tramp udara kineze po svemu što imaju, kinezi uzvraćaju tačno nikako 🙂 možda su stvarno nesposobni 🙂
    • Da, nije bio ovaj readers added context deo juče kada sam postovao 🙂 
  • Create New...