Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.2k
4,125 topics in this forum

1. napokon... 1 2

• 39 replies
    • 2.5k views
  2. pričajte. 1 2 3 4 70

• 1.7k replies
    • 85.1k views
    • 67 replies
    • 4.8k views
  3. Zene.. 1 2 3 4 6

• 136 replies
    • 9.5k views
  4. Bedak...ali totalni... 1 2 3 4

• 80 replies
    • 5.8k views
    • 102 replies
    • 6.5k views
  5. Potpisi 1 2 3 4 5

• 113 replies
    • 7.2k views
  6. nesanica 1 2 3 4

• 81 replies
    • 5k views
    • 201 replies
    • 13.3k views
  7. Apsolutni hit

• 16 replies
    • 1.1k views
    • 146 replies
    • 8.3k views
  8. Pararelni svet 1 2 3 4

• 99 replies
    • 5.5k views
  9. Techno funeral... 1 2

• 37 replies
    • 3.2k views
  10. Treba mi pomoc!

• 8 replies
    • 1.8k views
  11. Va 1 2 3 4 7

• 155 replies
    • 10.2k views
    • 67 replies
    • 4.3k views
  12. Nove "zmije" iz Adidasa 1 2 3

• 54 replies
    • 3.1k views
  13. Bilboard 1 2 3

• 63 replies
    • 5.4k views
    • 25 replies
    • 2.1k views
  14. Vartburg, nekad i sad !!! 1 2 3

• 52 replies
    • 3.7k views
  15. Global survey

• 10 replies
    • 1.6k views
  16. Петиција з&#1072 1 2 3

• 50 replies
    • 2.7k views
    • 21 replies
    • 1.4k views
  17. Roleri..?

• 3 replies
    • 1.4k views
  18. userbars

• 17 replies
    • 1.1k views

• Topics

• Da su isli na veliku slicnost i kopiranje u nadi da izazovu (i) zabunu - jesu. Isto tako verujem da prosecnom SADisti drugacije i ne mogu da skrenu paznju, nego velikom slicnoscu, jer ovi znaju samo za ajfon. Da je kupac, kakvim ste ga predstavili u postovima, sam kriv ako olako spuca nekoliko stotina konvertibilne valute i ne informise se pre kupovine - kriv je i nema kome da se zali. Triput meri, jednom seci. Nije da prodaju Xiaomi u Apple prodavnicama.
    • Ali možda im je to marketinški twist - kao malo ljudi će kupiti Xiaomi umesto iPhone koji znaju šta kupuju jer su im te karakteristike i nebitne, ali će možda imati kupovinu od ljudi koji su neinformisani pa su u fazonu daj mi ovaj "17 Pro Plus" a lukavi prodavac im onda uvali Xiaomi koji je bolji!
    • ima nekih store-ova po evropi, apple je jedan od njih, koji ti ne da da iz ch poručiš u de nego moraš da ideš na apple de. pa da, ali xiaomi sad kaže "ok, mi nismo više škoda, sad smo BMW" (ili šta god da kažemo da je iphone nemam pojma u paraleli sa kolima). I onda standardni BMW kupac sigurno neće da kaže "e kul, sad ću da uzmem Xiaomi sportski auto" kao što si i sam notirao, i tu mi nije jasno šta oni zapravo hoće da postignu ovim, gde su uzeli i komplet iskopirali dizajn, IME, BROJ, sve šta su mogli, kao da idu na varijantu da će kupac u prodavnici da se zezne i hoće rukom da dohvati iphone ali opa uze xiaomi i kao pa ovo je baš dobar novi iphone i onda ga kupi 🙂 da ne pričamo o SEO momentu gde imaš dva proizvoda istog imena :))
    • svako ko uzima uređaje koji ne mogu da rade osnovne funkcije bez neta i klauda nije normalan. jedno je kad kao imaš robot usisivač pa možeš da ga povežeš na net pa da ga puštaš iz kancelarije ili praviš neke rasporede, ali i dalje možeš da pritisneš dugme i on krene da čisti po kući, a drugo kad uzmeš ovako nešto ili onaj sokovnik koji takođe ne radi ako ne odabereš recept koji vuče sa neta :)) i onda kao ubaciš sastojke ali ako ti ne radi net da klikneš na "limunda" ili "imuno sok" on zapravo ne radi :)))
    • paaaaaa, ne znam da li onda to vidim kao cheat uređaj iskreno, ako je to nešto što je već ponuđeno igračima, koji igraju na joypadu koji znamo da nije baš dobar za FPS, ne znam što bi to bilo zabranjeno onima sa tastaturom i mišem.
  • Create New...