Jump to content

-=*[BarSel]*=-

The X
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About -=*[BarSel]*=-

  • Birthday 08/20/1988

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.barsel.tk

Recent Profile Visitors

1,883 profile views
  1. Jeeeeebote kad sam poslednji put bio na ovom forumu... pa prošlo je jedno 4-5 godina od poslednjeg logovanja!
  2. Pa jbg,jedan ortak je pre par dana digao obican server sao 300kb nije se nesto zalio
  3. E do qrca! ! A koliki bi trebalo da bude upload da moze normalno da se igra?!
  4. Molim nekog iskusnog kantera da mi pomogne oko sledeceg Zelim da sa drustvom napravim server,ali ne znam kako to da izvedem. Imam 2048/192 kod Telekoma, uglavnom NetSpeedTest mi pokazuje upload od 130kb/s,da li je to dovoljno za mene da budem server?Inace imam i opciju ADSLSpeedUp pa bi mi to donelo 256kb uploada.. E sad sto se tice mog problema, mislio sam da prikljucim 2 kompjutera na moj ADSL router (imam HG520s sa 4 LAN prikljucka) pa da na jednom napravim dedicated server a da na drugom igram.Da li bi mi to mnogo usporilo performanse? Da li je dedicated server bolji od obicnog servera koji moze da se kreira i igra istovremeno? Malo sam googleovao i video sam da treba da se izvede neko port forwardovanje,to sam pokusavao da uradim kada sam namestao uTorrent ali mi nije uspelo zato sto mi onda veza jednostavno ne radi, ne znam da li je do adrese DNS servera ili cega vec,ali uglavnom nisam uspeo to da izvedem.I jos me zanima,kada bih uspeo da namestim dedicated server da li bi bilo dovoljno da svojim drugovima dam svoju IP adresu pa da se oni povezu preko komande ipconnect ***.***.***.***:***** u konzoli ili je potrebno jos nesto da se uradi? I druga stvar da li CS Source u odnosu na 1.6 zahteva brzu internet konekciju za igranje? Unapred zahvalan!
  5. Bicu fin da ne otvaram nov topic, pa cu da pitam ovde: Da li IMEI code moze da pomogne kada je mobilni ugasen (prazna baterija) ili funkcionise samo kada je telefon upaljen?
  6. ... pa sam malo gledao na "Mobilnom Svetu" i posto me zanimaju N93i i N95, video sam da su cene kod nekih prodavaca dosta prihvatljivije u odnosu na npr. Tehnomobile,Roaming i jos neke... Znam za njih da su dosta skupi,ali npr. za N93i cene variraju od 380 do cak 900 evra! Nije mi jasno zasto bi jedni prodavali jedan telefon po ceni dva telefona na drugom mestu,odnosno zasto ovi drugi pristaju da prodaju po toliko nizoj ceni (a pritom u paketu ide sva prateca oprema,nije da prodaju bez kabla slusalica i sta ti ja znam)? Nisu u pitanju male pare,a pre nego sto ih dam zelim da znam da li ima tu neka zackoljica?
  7. Bolje to pitanje postavi na www.dizajnzona.com tamo ce ti sigurno odgovoriti. Licno mislim da moras na svaku posebno.Ali,ipak ne poznajem photoshop toliko dobro da bih bio siguran.
  8. Skinuo sam Vistu preko Torrenta,trebalo bi da je legalan,'bem li ga...
  9. http://public.box.net/djokam69069 Jebi ga,izvini.
  10. Legenda jugoslovenskog fudbala, Dragoslav Stepanović, koji je stručno pomagao Gojku Andrijaševiću (čuje se na snimcima u pozadini) tokom prenosa davajući svoje izvrsne komentare, svako ko je gledao utakmicu i iole slušao njih dvojicu,primetio je da je Stepanović imao koji promil u krvi...
  11. Evo,malo sam zakasnio sa ovim,nisam stigao ranije,ali nije ni bitno,vratimo se na vedriju stranu utakmice, ko je gledao prenos na RTS-u znace o cemu se radi, iz ZIP-a sve stavite na novu play listu Windows media player-a ili Winamp-a, i slusajte pazljivo naseg : Strucnog konsultanta 3.05 Mb
  12. -=*[BarSel]*=-

    GTA IV

    Stoka jedna pornićarska! A ovaj Rockstar,kakve su to picke,pa jel ste prvi i drugi deo igrali na konzolama picka li vam materina!!
  13. A ja gledam svoj LimeWire i vidim kako brzina ide preko 40kb/s, rekoh "sta je sad ovo"...i tako ekstra feeling par sekundi,a onda sam se setio da su povecali brzinu... jebi ga.
×
×
  • Create New...