Jump to content

Hearthstone

536 topics in this forum

• 54 replies
    • 12.5k views
    • 18 replies
    • 2.3k views
    • 12 replies
    • 1.6k views
    • 77 replies
    • 15.3k views
    • 13 replies
    • 2.4k views
    • 23 replies
    • 3k views
    • 5 replies
    • 921 views
    • 7 replies
    • 1.6k views
    • 6 replies
    • 1.1k views
    • 2 replies
    • 924 views
    • 91 replies
    • 13.2k views
  1. Grand Final WP cup

• 2 replies
    • 893 views
    • 3 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 634 views
  2. Ne radi update igre?

• 0 replies
    • 697 views
    • 2 replies
    • 770 views
  3. ESL HS

• 0 replies
    • 785 views
  4. Otkrivena cena Naxxa

• 3 replies
    • 856 views
    • 4 replies
    • 824 views
  5. Hearthstone Pack

• 1 reply
    • 799 views
    • 23 replies
    • 3k views
    • 7 replies
    • 1.6k views
  6. Upustvo! Pomoc!

• 4 replies
    • 1.6k views
  7. Nova zver :)

• 4 replies
    • 857 views
  8. Srpska liga? 1 2

• 46 replies
    • 6.7k views

• Topics

• Ne moze gore od ovih jer su pokupili sva govna iz svih stranaka u poslednjih 40 godina, tako da ne vidim kojom logikom si dosao do zakljucka da je to samo promena dresova. 
    • Ne bi te roknuli, sam bi ti to regulisao 
    • Pokusavam da te/vas razumem jer vidim da ste ti, kali, abso i lizr u istom taboru manje vise. Znaci nije nam problem to sto je prosecna fukara malo pametniji majmun sa IQom od daj boze 80, problem su mediji na kojima je vucic non-stop, a koje treba osloboditi da bi ostali odron prividno imao malo vise medijskog prostora pred sirokim auditorijumom?   Da li je tebi kradja jedini problem? Željko Ražnatović Arkan (15. januar 2000)  Pavle Bulatović (7. februar 2000)  Žika Petrović (25. april 2000) Ivan Stambolić (25. avgust 2000) Momir Gavrilović (3. avgust 2001) Boško Buha (10. jun 2002) Zoran Đinđić (12. mart 2003) Branko Bulatović (26. mart 2004) Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović ("Slučaj Topčider") (5. oktobar 2004) Samo od nekih koji su likvidirani od 2000-2008 pod razlicitim palicama. Zasto mislis da ce sada biti drugacije? Znaci ti ocekujes da ce SL ovaj problem resiti? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Da me ne shvatite pogresno i ja sam protiv ovog mracnog viteza koji nas je unazadio koliko nisu mogli turci za 500g, kako ekonomski, tako i kulturuoloski. Medjutim, misljenja sam da ovim potezom samo menjamo dreseve, i da ce umesto crno-plave, preobuci SL boje nemam pojma koje su. Vec vidjeno za vreme slobe/2000-2012/2012-2026. Da li bi to trebao da nam bude cilj? Vama koliko vidim jeste, meni bas i nije. Zato i pitam, u redu, smenimo ga, sta posle? BNV nisam impresioniran ni ich, cakstavise pljujem ga na svakom koraku ukljucujuci i svoje okruzenje koje se tripuje kako je to lepo uredjeno u odnosu na "park za drogose" koji smo imali ranije. Drugacije je u smislu da ako su neka ocekivanja od SL da donese bar neke promene makar one bile i mizerne, a iste se ne dese, onda smo dzabe krecili, i misljenja sam da bi to bio veci korak unazad nego li sto smo imali za vreme ovog nepomenika. Sto se tice kradja koje pominjes slazem se sa tobom, ali ajde malo razmisli. Lustracije i oduzimanje bespravno stecene imovine se nece desiti aka vrana vrani oko ne vadi sto znaci da cemo imati dinamicku saradnju izmedju generacija.  Sta ovo znaci? Znaci da pored dela kolaca koji se odvaja za ekipice iz 90/00/10 sad cemo morati da nahranimo nove kombinacije iz SL. E sad. Bilo bi lepo kad bi oni medjusobom umesto na 3 delili na 4 dela, ali nadam se da si dovoljno razuman da znas da to tako ne funckionise. To znaci da ce novi ustupci i zrtve biti pravljene kako bi se nahranili gladni stomaci. Ne nas siromaha koji vapimo za promenama i pravednijim zivotom, vec gladnih lesinara koji su cekali ovu priliku od 2012.  Jedine promene koje bih oberucke prihvatio su promene pracene nasiljem, ubistvima politicara, kontraverznih biznismena i progonom istih. Ponistavanje svih ugovora stetnih po narod i drzavu napravljenih od 2000 pa na ovamo i oduzimanjem sve imovine koja premasuje vrednosti primanja na funkciji koju su obavljali za sve ove godine i vracanje u posed drzave. Sve drugo je samo jeftina pozorisna predstava za ove malo pamatnije majmune sa IQ 80+...
    • W T F Bukvalno najruzniji od svih ruznih BMW modela u poslednje vreme, kakav je ovo dizajn kao da je u pitanju auto za crtani film bukvalno.   E da, nisam napisao za novu trojku da mi je cak nekako ok taj pomalo cudni prednji deo, dok je od nazad uzas
  • Create New...