Jump to content

FPS - QuakeLive, Unreal Tournament...

757 topics in this forum

• 13 replies
    • 3.2k views
  1. QuakeLive's Classics

• 0 replies
    • 849 views
  2. QuakeNIght2005

• 15 replies
    • 2.4k views
  3. Quakeology 1 2

• 42 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 1k views
  4. Question!

• 8 replies
    • 1.5k views
  5. Rage

• 3 replies
    • 1.5k views
  6. Rambo.... 1 2

• 34 replies
    • 3.1k views
    • 2 replies
    • 1.2k views
    • 5 replies
    • 1.5k views
  7. Recept za pickup-ove

• 4 replies
    • 2.9k views
  8. Registracija za ESL

• 0 replies
    • 543 views
  9. review turnira :)

• 18 replies
    • 2.9k views
    • 64 replies
    • 9k views
    • 4 replies
    • 1.2k views
  10. rime 1 2

• 35 replies
    • 4k views
    • 1 reply
    • 774 views
  11. Rocket' Roll server

• 1 reply
    • 1.3k views
  12. rookie

• 5 replies
    • 1k views
  13. RUR 1 2

• 48 replies
    • 3.4k views
  14. RUR 1 2

• 31 replies
    • 3.4k views
  15. RUR Q3

• 18 replies
    • 2.3k views
  16. RUR quake.squad

• 16 replies
    • 2k views
  17. RUR Stand @ WCG 2006. 1 2

• 32 replies
    • 3.4k views
  18. RUR Stand @ WCG 2006.

• 6 replies
    • 3.3k views

• Topics

• Video sam inače nekoliko Renoa 5 novih ovih na ulici i mogu vam reći da su baš "head turner"-i. Što zbog boje, žuta je svakako bolja ali i zelena skreće pažnju što zbog izgleda, i napred i pozadi je dovoljno neobičan i drugačiji da baš skreće pažnju.
    • Nismo dugo imali carbage, ali kakva je ovo tojota :)) bukvalno su ukrali dizajn od nekog kineza :)) pa onda kao da to nije dovoljno, izbace ga još i u ovoj "promašenoj nijansi":
    • idemo dalje! JETOUR je zvanično predstavljen u Srbiji kroz ATMO Group. Dva prva modela u ponudi kineske kompanije su Dashing i X70 Plus. Ulazak brenda nije slučajan — prati ga jasna strategija širenja i lokalna podrška. Cena i paket opreme ciljaju kupce koji traže dobar odnos cena–kvalitet bez kompromisa na izgledu i opremi. Početne cene su jasno postavljene: Dashing od 26.900 EUR, X70 Plus od 28.990 EUR. To ih stavlja u segment gde kupci očekuju premijum dizajn i bogatu opremu, ali po konkurentnoj ceni. Dodatna vrednost dolazi kroz 7-godišnju garanciju ili do 150.000 km, što smanjuje rizik kupovine i povećava poverenje u brend. ATMO Group je za start izabrala partnera sa iskustvom — AK Kompresor. Prvi salon i servis nalaze se na Dorćolu, adresa Žorža Klemensoa 19. To znači da kupci odmah dobijaju pristup prodaji i servisu. Planirano je postepeno širenje mreže, što je ključno za prihvatanje novog brenda na tržištu.
    • Ne znam dal' je ko imao iskustva već sa ovim sistemom registracije ali ako se ovako nastavi letnje čekanje na granici umesto 3 sata biće 33 sata :)) još kad ljudi se sjate dole do Grčke a oni bez puno iskustva dok ne krene sezona ... 🙂 U svakom slučaju evo moje iskustvo možda nekome bude od koristi. Izlazak iz zemlje, bili smo 8 automobil, čekali smo 45 minuta :)) Srpska granica NIKOG (bukvalno prvi) i onda takođe ne prevelika na Mađarskoj, kažem, 8 vozila ispred, ali je toliko sporo da je to neviđeno. još mađari imaju i ove "mobilne" uređaje i pandure koji idu od kola do kola i fotkaju redom koga treba. Ali to nešto ne radi baš kako treba i ne uspevaju da lepo ufotkaju ili očitaju podatke i onda probaju 2-3 puta i ako ne uspe puste te dalje (jer ovaj u kućici svakako to mora da uradi). I onda kod kućice ide prvo provera, pa ako nisi u sistemu moraš da izađeš napolje iz vozila (pa naravno pola njih ne može da izađe jer su prišli blizu kućici, pa ajde u rikverc, pa pomeraj se) pa onda ni tamo baš ne radi idealno to očitavanje pa moraš otisak iz 2-3 puta, pa briši ono "staklo" pa opet, pa onda fotkanje iz 4-5 puta dok "ne prihvati sistem". Vidim da i mađari pizde od samog sistema. U povratku slična priča, 6 u redu, nigde žive duše, čekali 30 minuta. Opet probaju ti mobilni da te očitaju, neki uspeju neki ne, ispred nas bio neki audi u njemu je vozač morao da izađe, suvozač je nekako bio očitan od ovih mobilnih timova, a ispred njih kombi, srećom samo jedna žena je morala da izađe, ali naravno morali su i drugi da bi ona mogla da izađe...  Na samom prilazu granici kao podelili su "EU" i "registrovani" i "All passports" i "Sistem očitavanja" ali pitanje je i koliko se to poštuje a i ništa ti spec ne znači kad do same granice idu dve trake i čim bude malo jača gužva džaba to, svi stoje u istom redu. Tako da, osim ako se nešto dramatično ne promeni do leta, bukvalno neće biti poente ići na odmor 🙂  Slično je i na aerodromima, doduše ja sam čekao "samo" pola sata u redu na pasoškoj koji se inače prolazio za 10 minuta maks, ali već za koji dan su se vraćali neki i čekali dva sata pasošku :((  Mislim na EU zemlje ofc, ne kod nas.
    • 17:27 😂 uzeo sam im već espace F1, nemaju više šta kul da prodaju! 
  • Create New...