Jump to content

FPS - QuakeLive, Unreal Tournament...

757 topics in this forum

• 10 replies
    • 13k views
    • 0 replies
    • 4.3k views
    • 2 replies
    • 5.1k views
    • 8 replies
    • 13.1k views
    • 1 reply
    • 2.8k views
    • 9 replies
    • 4.1k views
  1. Quake 2021

• 5 replies
    • 7k views
  2. Valorant turnir

• 0 replies
    • 1.8k views
  3. Diabotical

• 9 replies
    • 4.2k views
    • 4 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 2k views
    • 5 replies
    • 7.9k views
    • 4 replies
    • 5.6k views
  4. Apex Legends

• 7 replies
    • 3.5k views
    • 0 replies
    • 2.2k views
  5. Brisite ovaj post

• 2 replies
    • 2.4k views
    • 4 replies
    • 2.5k views
    • 1 reply
    • 2.1k views
    • 1 reply
    • 2.8k views
    • 3 replies
    • 2.2k views
    • 3 replies
    • 2.7k views
    • 2 replies
    • 2.2k views
  6. DOOM 2016 za 6.50e

• 1 reply
    • 1.1k views
  7. Italian Open 2017

• 5 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 1.2k views

• Topics

• Jbte kako se od jednostavne stvari toliko zakomplikuje i napravi zbrka bespotrebno.
    • Serem im se u usta svima bas.
    • Ja sam sad bio u AMSS-u da uzmem novi Tag jer je stari kao ostao u kolima kod žene pa da imamo dva 😄 Elem, ispred mene je bio neki lik koji je došao da bi mu se promenila tablica na tagu - ovaj lik što radi je pitao "a jel baš mora da se sad cimamo oko toga?" u smislu koga briga koja je tablica, a ovaj je onda odgovorio da su mu na naplatnoj rampi valjda u Dobanovcima nešto pravili problem jer se rampa nije digla pa su mu rekli da je to zato što je pogrešna tablica bla, bla. Ovaj lik iz AMSS-a je bio u fazonu to neko priča gluposti, verovatno je bio neki drugi problem, ako je ista kategorija vozila niko i ne gleda tablicu. Ali da, ako dođeš fizički kod njih mogu da promene tablicu na tagu samo ih to smara jer se ne naplaćuje 😄  Od drugih interesantnih stvari sam saznao da je nosač za tag 200 dinara, kao i da recimo na NIS pumpama prodaju samo pre-paid tag koji posle moraš da prekonfigurišeš da bi bio post paid, zato sam zapravo i otišao posle u AMSS, dakle nije svuda isto. I moram priznati da kod ovih to radi dosta ok, na računu dobiješ neki QR kod, to samo skeniraš, popunjeni su već svi tvoji podaci, dodaš svoju karticu, dodaš Makedoniju sve ide vrlo brzo i lako.  Ono što je moje recimo pitanje kako druge zemlje gledaju na to kada je druga tablica upisana na tag i na vozilu? U smislu odeš na primer u Makedoniju/Crnu Goru/Hrvatsku potencijalno kasnije Grčku da li može neko da ti pravi problem? Jer recimo ja sam poručio grčki tag ono za džabe, stigao mi ali je vezan za tablicu, ne znam da li i kod njih isto tako nema veze koja je tablica a koji tag? Jer onda tom logikom ja mogu da dam nekome dalje da taj tag koristi bez problema, znam da je kod nas moglo ali ne znam kako je kod njih... 
    • heh, kao nismo znali šta spremaju 🙂 https://archive.ph/2025.07.03-030750/https://www.livemint.com/global/ceos-start-saying-the-quiet-part-out-loud-ai-will-wipe-out-jobs-11751507282045.html  
  • Create New...