Lucky Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 haha, mislim, em očekivano em ne znam šta bi me ovde iznenadilo, ali nekako bih odigrao 🙂 A i za 10$ ajd' nije neka cena 🙂 Makar nisu kao blizz roknuli full cenu za rimejk 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 pa ovo sve isto kao ono što smo mi igrali kada je izašlo? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2021 Author Report Share Posted August 20, 2021 41 minutes ago, manson said: pa ovo sve isto kao ono što smo mi igrali kada je izašlo? 🙂 pa da, ali u 4K! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 On 8/20/2021 at 4:42 PM, manson said: pa ovo sve isto kao ono što smo mi igrali kada je izašlo? 🙂 Krenuo sam da igram ovo, dok nisam namestio sens i još ponešto, bio sam ubeđen da ću da bacim peglu 😞 'de su oni dani kad sam ovo mogao da gledam 10 sati bez prestanka! Ali moram da pohvalim jednostavnost gejmpleja na koju sam skoro i zaboravio ... prvo mi je trebalo neko vreme da provalim da nema reloada, mahinalno sam krenuo da pritiskam "R", drugo nema nikakvih modifikacija... ovo ti je hitscan, ovo ti je projectile, i pucaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 Nije isti endžin, Nightdive Studio koristi neki svoj KEX Engine za sve živo što su poslednjih godina remasterovali. Za autentično a modernizovano iskustvo preporučujem QuakeSpasm koji izgleda kao GLQuake samo bez OpenGL bagova sa osvetljenjem, a koga je klasična Quake 1 kampanja smorila (koga nije?), tu je fenomenalni Arcane Dimensions. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 1 hour ago, voodoo_ said: Nije isti endžin, Nightdive Studio koristi neki svoj KEX Engine za sve živo što su poslednjih godina remasterovali. Za autentično a modernizovano iskustvo preporučujem QuakeSpasm koji izgleda kao GLQuake samo bez OpenGL bagova sa osvetljenjem, a koga je klasična Quake 1 kampanja smorila (koga nije?), tu je fenomenalni Arcane Dimensions. probaću, ako manje boli glava, šaljem ti pivo glovom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts