Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

196 topics in this forum

• 9 replies
    • 2.5k views
    • 27 replies
    • 8.5k views
  1. Marvel Heroes

• 18 replies
    • 3k views
  2. MechWarrior Online 1 2 3

• 51 replies
    • 20.2k views
    • 1 reply
    • 575 views
    • 0 replies
    • 672 views
  3. MMO BETA Lista

• 2 replies
    • 704 views
    • 4 replies
    • 3.8k views
  4. MMO Pricajte 1 2 3 4 8

• 180 replies
    • 20.6k views
  5. MMOovi i Grafika

• 22 replies
    • 2.7k views
  6. MMORPG - Preporuke 1 2

• 31 replies
    • 8.8k views
  7. Moderatori potrebni i ovde

• 9 replies
    • 1.6k views
    • 6 replies
    • 1.4k views
    • 9 replies
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 4.1k views
    • 10 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 568 views
    • 0 replies
    • 588 views
    • 0 replies
    • 665 views
    • 0 replies
    • 566 views
    • 0 replies
    • 589 views
    • 0 replies
    • 633 views
    • 28 replies
    • 3k views
  8. Path Of Exile

• 2 replies
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 1.7k views

• Topics

• Koliko znam kad se ukljuci migavac sistem za pracenje trake se automatski "iskljucuje"..
    • Izgleda da nisi skoro imao ozbiljan fizički napor 😛 možeš da imaš patike iz NASA ali ljudsko telo ima fizička ograničenja. Takođe uzmi u obzir da je mentalno jače od fizičkog (voljni momenat od fizičkih mogućnosti) što i dovodi do povreda. Npr čovek može da trči dok mu kosti u stopalima bukvalno ne puknu.
    • Uz ogradu da mi je uzorak mali od svega dva prelaska granice sa Hrvatskom na Bajakovu, prosto deluje da ne funkcioniše jer su sva vozila sa EU tablicama čekala u istim redovima kao i mi sa SRB i isto im je vremena trebalo da pređu. Pri tome znam da su Hrvati ranije bili dosta rigorozni da ako staneš sa SRB tablama u EU red te odjebu i vrate na kraj all passports reda, znam da sam baš iz tog razloga striktno stajao uvek u all-passports traku. E sad jedino što meni pada na pamet jeste taj EES pa u vozilu može da se desi da nisu svi državljani EU i obrnuto, u vozilu sa srpskim tablicama mogu biti ljudi sa EU papirima, ali ne znam, samo nagađam.
    • Nisam siguran da će Šelton ikad moći da se sabere i bude zapravo baš dobar igrač 😞 Deluje mi kao da mu je ovo peak, možda pre svega zbog mentaliteta. ne kapiram baš, sve "pare" ovog sveta i tehnologija itd i ono imaš žuljeve od patika 🙂 kako se to događa da nemaš neke posebne uloške, sredstva, pudere, k*rce, palce, da ti pomognu u određenoj meri.
    • ok je da udaraju na nostalgiju, ali nisam siguran da će im to biti dovoljno :)) možda da ipak probaju da se malo presaberu, ako mogu 🙂
  • Create New...