Jump to content

League of Legends

363 topics in this forum

1. EU LCS – roster promene

• 0 replies
    • 2.2k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 901 views
    • 0 replies
    • 911 views
    • 0 replies
    • 784 views
    • 0 replies
    • 762 views
    • 0 replies
    • 810 views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 794 views
    • 0 replies
    • 710 views
    • 0 replies
    • 716 views
    • 0 replies
    • 936 views
    • 0 replies
    • 749 views
    • 0 replies
    • 590 views
    • 0 replies
    • 889 views
    • 0 replies
    • 723 views
    • 0 replies
    • 903 views

• Topics

• Ne znam da li je jos neko primetio, ali u vecini ako ne i svim mecevima u kojim sam ga gledao, kad god napravi prednost i posalje protivnika po burek kod ljupceta krene da forsira povratne na istu adresu... Pausalno bih rekao da u 95% vrati prorivnika u igru i izgubi prednost dok u 5% slucajeva realizuje prednost i to samo u slucaju da se protivnik izretardira. Ne znam od koga je dobio takve instrukcije i trening, ali mu je upropastio dobar broj pobeda kroz karijeru.
    • hahahah, to je to :)) ali "nemoj samo vodu da sipaš" :))
    • „Oni nisu radili svoj posao, i to mora otvoreno da se kaže. A zašto to nisu radili? Zato što je izvršna vlast naterala sve njih da postupe onako kako je ona rekla da se desilo. Vi ste imali silovanje stvarnosti. Vi ste imali policiju koja je morala da napravi priču onakvu kakva nije istinita – to sada vidimo. A sve to da bi se stvari predstavile onako kako je vlast rekla da su se desile“, rekao je Radivojević. On je istakao da u celom slučaju sada dolazi do sudara činjenica. „Imamo savesne ljude – to apelaciono veće, taj Apelacioni sud u Nišu očigledno savesno radi svoj posao, što ne bih mogao reći ni za tužilaštvo, ni za policiju, koja je ubila jednog od svedoka da bi na taj način silovala stvarnost. Istraga o tome, po mojim informacijama, ne postoji. Nisam čuo da je bilo ko pritvoren. Ako vi izvršite krivično delo ubistvo u policijskoj stanici, pola stanice bi trebalo da bude u pritvoru – toga nema“, rekao je advokat.   zanimljivo je i da je na pinku izgovoreno 🙂
    • Mene ćerka zove pre jedno 2 sata na posao...kaže, tata, tata, zapalio mi se tiganja. Ja u panici, čekaj, nemoj samo vodu da sipaš, stavi preko poklopac, ugasiće se...ona umire, kaže aprilili...   Idi bre dete 😄
  • Create New...