Jump to content

EU LCS – roster promene


rur_bot

Recommended Posts

eu_caster_announce

League of Legends pro scena trenutno je u off sezoni, vreme godine kada se najveći transferi događaju i timovi pokušavaju da sklope što bolju postavu. Ovde vam prikazujemo trenutnu situaciju EU LCS-a, sve ono što je potvrđeno i neke glasine koje bi mogle da se ostvare.

Fnatic

Kao što znamo, suport ovog tima Bora „Yellowstar“Kim, penzionisao se i preuzeo vođstvo nad novoformiranim timom PSG-a. Fnatic se takođe rastao sa svojim džanglerom Lee “Spirit” Da-yun, i top lejnerom Mateusz “Kikis” Szkudlarek. Ovaj tim trenutno traži igrače na ovim pozicijama, izjasnivši se da će najverovatnije sačiniti celu postavu od evropskih igrača.

G2

G2 je posle svetskog prvenstva objavio da će najverovatnije sačuvati istu postavu i za 2017. godinu. Kako stvari stoje, to će se i desiti, jer nijedan njihov igrač nije objavio da traži novi tim.

GIANTS! Gaming

Giants su uspeli na kraju prošle sezone da iznedade i kvalifikuju se za playoff, gde su bili poraženi od strane Unicorns of Love. I oni će praviti neke izmene u svom timu, jer su već otpustili top lejnera Lennart “Smittyj” Warkus i AD kerija Son “S0NSTAR” Seung-ik. Videćemo mogu li novom postavom ponovo iznenaditi.

H2K

Ovogodišnji polufinalista svetskog šampionata ostao je bez oba AD kerija, i Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou-Napoleon, i Aleš “Freeze” Kněžínek objavili su kako su slobodni igrači i kako traže nove timove. Kako H2K ima dobru reputaciju, ne sumnjamo da će naći adekvatnu zamenu na upražnjenoj poziciji.

Misfits

Misfits su tim koji se u EU LCS plasirao kroz summer promotion turnir i oni će sa istom postavom nastaviti svoje učešće i u LCS-u.

Origen

Origen je tim koji je mnogo razočarao u prethodnoj sezoni. Nisu uspeli da se kvalifikuju za playoff i jedva osigurali svoje učešće u LCS-u. Iz tima su otišli bukvalno svi, i ostao samo osnivač, Enrique “xPeke” Cedeño Martínez. Nikakve glasine o novim igračima se nisu čule, tako da možemo da očekujemo potpuno nov tim u kome xPeke verovatno neće igrati, već će se povući na mesto menadžera tima.

Roccat

Roccat je takođe jedan od timova koji se nisu najbolje pokazali u prethodnoj sezoni. Njihov najbolji i najkonstantniji igrač, Pierre “Steeelback” Medjaldi, napustio je tim i pridružio se francuskom timu Vitality. Ukoliko Roccat nije spreman na neke veće promene u svojoj postavi, ne vidimo kako bi mogli poboljšati svoj rezultat iz prethodne sezone.

Splyce

Iako se činilo da bi Splyce mogao da zadrži istu postavu sa kojom su igrali svetsko prvenstvo, to izgleda neće biti slučaj. I mid lejner Chres “Sencux” Laursen i top lejner Martin “Wunder” Hansen objavili su da su im ugovori istekli i da su od sada slobodni igrači. Kako je Splyce do sada bio tim  sa četiri Danca ne znamo hoće li se i dalje držati igrača iz te zemlje ili uzeti i neke sa strane.

Unicorns of Love

Kako su pobedili na IEM Ouklandu, i uzeli svoju prvu titulu, Unicornsi su potvrdili da neće menjati postavu za narednu sezonu.

Vitality

Vitality je imao gore pomenutu izmenu, gde je Pierre “Steeelback” Medjaldi došao na mesto AD kerija. Ovo se čini kao odličan potez Vitality-a, jer je upravo ta pozicija bila kritična kroz celu prošlu sezonu. Nadamo se da će ovaj tim u sledećoj sezoni napokon opravdati sve ono što se od njega očekuje.

To su informacije kojima trenutno raspolažemo, obaveštavaćemo vas i dalje o budućim transferima.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...