Jump to content

Fortuna Championship Series – izveštaj 5. kola


rur_bot

Recommended Posts

5-kolo-rezultati

Završeno je još jedno kolo domaće League of Legends lige Fortuna Championship Series.

Sinoć smo bili nagrađeni odličnom timskom igrom, apsolutnim uništenjem kao i veoma komičnim mečom, tim redosledom.

Da vidimo kako su se sinoć raspleli mečevi:

OVR vs X25 (22-11)

Još jedna odlučna pobeda tima X25! Već u 17. minutu partije su uzeli prvi inhibitor, 7000 zlata prednosti i tri kule više od protivničkog tima a meč je bio gotov za manje od 26 minuta.
Uz ovakvu hiruršku preciznost, X25 ne izgleda više kao mlada i neiskusna ekipa već kao jako uigran i ozbiljan tim.

MP vs ES (26-1)

Prvi gubitak tima Elite Squad, i to kakav gubitak. Umesto izjednačenog meča i nekog vida borbe dva džina, videli smo totalno uništenje ekipe Elite Squad.
Naravno, ovakve stvari se dešavaju u Best-of-One formatu igre i na ovo treba gledati više kao odstupanje od normalnog nego ustaljenog stanja za budućnost. Dosta čudna draft faza tima Elite Squad, birajući Karmu top i Twisted Fate-a za midlane, pri čemu su Colamax i Nikola bili ubedljivi profiteri ovog meča. Sa skorom 9/1/11 i 11/0/9, Colamax i Nikola su zajedno nosili 77% timskih ubistava, dok su imali pojedinačno učešće u istom tolikom broju – 20/26.
Elite Squad će dobiti priliku za revanš u poslednjoj regularnoj nedelji lige, gde će sigurno gledati da ishod meča bude mnogo drugačiji.

GTK vs GGS (21-38)

Meč koji je više ličio na narodni vašar nego susret dva tima iz FCS lige. Jako nestabilan okršaj koji je bio pravo zadovoljstvo pratiti sa strane gledaoca. Sa čak 59 ukupnih ubistava u manje od 22 minuta, ovom meču je falilo sve osim akcije.
GGS je uzeo još jednu pobedu što ih je pozicioniralo ispred GTK i OVR i sada zauzimaju 4. mesto na tabeli. Ubedljivi MVP meča je bio GGS Chopsteek koji je imao nenormalnih 19/2 na Dravenu. Devetnaest prema dva! Ovakav performans je definitivno vredan jedne montaže.

To bi bilo sve za danas, a FCS se vraća na Twitch već u ponedeljak, 28. novembra u 21:00h! Do pauze dolazi usled domaćeg gejming festivala Games.con na Beogradskom Sajmu, koji preporučujemo svima da posetite.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...