Jump to content

Počinje Fortuna Championship Series!


rur_bot

Recommended Posts

fortuna-championship-series-naslovna

Startuje najveći domaći League of Legends projekat u istoriji ove igre. Organizacija Fortuna Gaming posle višemesečnih priprema večeras kreće sa realizacijom Fortuna Championship Series, domaće LoL lige u kojoj će koplja ukrstiti najboljih 6 domaćih League of Legends timova.

Ovaj projekat je mnogo više od običnog “još jednog turnira”, u pitanju je pokušaj formiranja ozbiljne i organizovane esports scene i podrške timovima i igračima da se izgrade kao pune esport organizacije. Šest izabranih timova su najbolji timovi sa domaćih kvalifikacija za IeSF svetsko prvenstvo.

Oni će se u nedeljama pred nama boriti najpre u jednoj grupi, po double round-robin sistemu (svako sa svakim dva puta) u bo1 duelima. Ligaški deo takmičenja će trajati 5 nedelja, nakon čega će se najbolja 4 tima plasirati na završni LAN plej-of događaj, o kome će biti naknadno reči.

Svake nedelje igraće se mečevi u dva termina.Partije će se igrati uživo ponedeljakom i četvrtakom od 21:00h, a možete ih pratiti na Twitch kanalu FortunaGamingTV, gde će vam domaćini biti BakaPrase,Choda , DoubleAiM, Sa1na i Rapunzel.

Ukoliko ste propustili da gledate uživo na Twitchu, ili pak volite da na kauču gledate vaš omiljeni esport preko velikog TV-a, onda su tu za vas i snimci mečeva na Sport Klub 3 utorakom i petkom od 24:00h, ili na kanalu Ultra, sredom i subotom od 22h, gde će pored samih mečeva biti i raznog propratnog esport sadržaja.

Rapored mečeva prvog kola možete videti ispod:

fortuna-raspored-nedelja-prva

 

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...