Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je sve generalno tačno, ali obama je pričao o konkretnim promenama na polju ekonomije. ako četvrtinu toga sprovede, uz ovu krizu, predstojeću recesiju i oporavak, posredni uticaj amerike na ceo svet (pa i na srbiju) će dosta da se promene.

ne očekujem ni da će za njegove vlade biti kopnenog rata. možda neko bombardovanje, ili ograničene akcije specijalnih jedinica, ali bez invazija, okupacija i tako toga. za ovo nemam nikakve dokaze, čista špekulacija je u pitanju :)

nas su bombardovali za vreme najveceg dot com buma i rekordnih suficita tokom klintonove vlasti...tako da ne vidim kako ekonomski zdravija amerika moze garantovati bilo sta pozitivno srbiji

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Na mene su se ribe "lepile" samo kad sam vec imao vezu, tj. sto sam srecniji bio, to su vise dolazile ...

Irony of the man.

Inace, popizdeo sam ko zmaj ... palim jutros kola, i cujemo neko lupanje odpozadi, bas onako gadan zvuk. Nista, izadjem da vidim sta se desava i naravno nema nista ... mic po mic, posle jedno 15 min inspectovanja provalim da mi se zabio neki industrijski sraf/ekser u gumu i da viri ... napolju magla i minus, a ja onako pospan menjam tocak ... sav sam se umazao. Just great :)

Dobro, bar ce me ovo konacno naterati da odvezem auto u servis, golf mi izgleda ko onaj porshe iz californication koji vozi duchovny ... totalno razjeban al sa stilom ;)

sex, drugs and bio food!

U fazi najdubljeg moguceg sna , neko chudo puklo ispred moje zgrade , i to gigantska detonacija , mislio sam da su se cigani dokopali dinamitara pa se igraju u 5:30 ujutru

ali nije , posle jedno 5 explozija ispred zgrade buklja dim

pogledam sa terase i vidim 2 automobila u ugljenisanom obliku i jedan koji je nagoreo , vatrogasci se pojavili poprilicno brzo , dok su komsije bile jos brze u pomeranju svojih automobila od mesta explozije...

i taman legnem da nastavim qnt kada mi policija zvoni na vrata u 7 i poceli da me ispituju da li sam nesto video blablabla...

smorio sam se za medalju , ceo dan se vucaram polumrtav od umora i nikako da se nakanim da odspavam jos malo ... oh well life goes on

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ko te jebe kada cinis uslugu raspalom grobaru :D :D :D

hahahahha,jel ti pricao sta se desilo? :D

dosao ja jutros na posao,kad eto njega...i on poludeo,ne zna sta se desava,kao otkud ja na poslu,ovo ono...kad ispade da je menadzerka rekla onom drugom sankeru da ga menjam u sredu.I sirce molio njega da zamene smene kako bi on isao na tekmu.Ovaj valjda zaboravio da mu kaze da ja radim u stvari prvu...hahaha :))

i na kraju popio covek kafu,i otisao kuci da spava :)).

enivej,zaradio danas te parice,i sad cekam dominusa da dodje po neke njegove kutije...za kasnije cu se valjda nesto isplanirati...

2ch4bup.jpg

e jaaaaaadan...

mada razumem tvoju frustraciju, sa onom frizurom i ja bhi bio isfrustriran na ceo svet :((

E sad kontam zasto te svi hejtuju, jer ono, onaj moj post je bio zajebancija (doduse nisam stavio smajli) ali sam mislio da ces skotnati :/ Dakle uopste mi nije bila namera da te hejtujem.

E sad kontam zasto te svi hejtuju, jer ono, onaj moj post je bio zajebancija (doduse nisam stavio smajli) ali sam mislio da ces skotnati :/ Dakle uopste mi nije bila namera da te hejtujem.

brate, dosao sa deckom, sta da kazem, jao kakvo si srculence??

i na hejt sam odgovorio sa hejtom. nemam nista protiv nicijeg looka. to mi je prvo palo na pamet.

btw, ako si mislio da me zajebavas za tu 'so 2006' foru trebao si tamo, a ne preko neta. glupo je sad vec.

brate, dosao sa deckom, sta da kazem, jao kakvo si srculence??

i na hejt sam odgovorio sa hejtom. nemam nista protiv nicijeg looka. to mi je prvo palo na pamet.

btw, ako si mislio da me zajebavas za tu 'so 2006' foru trebao si tamo, a ne preko neta. glupo je sad vec.

Pa vege je cini mi se pitao tebe i tvog drugara "Jeste vi u vezi?", i naravno lik je u šali odgovorio "Da, vec godinu dana" :) Zato sam i napisao onaj post, inace te ne bih hejtovao daki-gej forom.

Pa vege je cini mi se pitao tebe i tvog drugara "Jeste vi u vezi?", i naravno lik je u šali odgovorio "Da, vec godinu dana" :) Zato sam i napisao onaj post, inace te ne bih hejtovao daki-gej forom.

nervira me vise, bilo je pre zanimljivo, sad je mega smorilo, cak je i kojot iskulirao stvar...

i nije pitao jeste u vezi vec darijane jel ti to decko lol

nas su bombardovali za vreme najveceg dot com buma i rekordnih suficita tokom klintonove vlasti...tako da ne vidim kako ekonomski zdravija amerika moze garantovati bilo sta pozitivno srbiji

možemo samo da se nadamo da se više neće direktno baviti nama, jer nam to ništa dobro neće doneti, tu si skroz u pravu. indirektno, ekonomski zdrava amerika prija celom svetu, pa tako i nama.

ja najviše čekam da vidim kako će izgledati te njegove ekonomske reforme, i na koju će se stranu pomeriti zavisnost ostatka sveta od američke ekonomije.

to je to.

dakle,verovatno se zavrsila vezica sa onom devojcicom...kao treba da pricamo u subotu,ali ne verujem da bilo sta tu moze da se promeni...

u ovom trenutku iskreno mrzim zenski rod(verovatno ukljucujuci i svoju kevu),ali dobro,proci ce me...

valjda svako treba da prodje kroz ovu "dao sam ti sve,uvalila si mi kurac" fazu,i posle shvati kako treba da se ponasa...

IDEMO BRE ZIVOT JE LEP!!!

I'M SIIIIIIINGING IN THE RAAAAAAAAIN,OH WHAT A GLOOOOOORIOUS DAAAAAAAY!

2ch4bup.jpg

lesko, ovaj, nije sramota da se smoris sad, mislim, zivot je lep kurac palac, pa vidis da nije, nemoj da ti se nakupi jednom negiranje smora. pa da pobijes sto ljudi u knezu sa 40 dina...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

lesko, ovaj, nije sramota da se smoris sad, mislim, zivot je lep kurac palac, pa vidis da nije, nemoj da ti se nakupi jednom negiranje smora. pa da pobijes sto ljudi u knezu sa 40 dina...

ma ne,jesam ja smoren,ofc...ali ono,pokusavam malo da se razveselim pesmama...tj sam sebe da lazem da nisam smoren...

a nije me sramota sigurno,cim sve ovo pisem na ruru,najhejterskijem forumu ikad... ;))

@mendzi previse mi je stalo do nje da bih je otkacio "ni zbog cega"... ;)

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...