manager Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 izvadi zub Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 bih, da radi neko u ovo doba noci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 izvadi sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 majmune jedan :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Jesi skuzer ili sisa?!1~ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Pocheo sam da radim :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ko radi ne boji se gladi. i ja bih trebao skoro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 posao jbt ?!?!? ne mogu da spavam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Pocheo sam da radim :( daj otkaz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Pada kisa, a ja moram na fax. DOBRO JUTRO RURE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 spavao sam nekih 6 sati,ali nenormalno mi se spava... sad moram na fax,imam jedno predavanje,pa palim kuci na 2-3 sata,i onda na posao... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 gde radish leshko? Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Sećaš li se Barbara Padala je kiša neprestana Nad Brestom tog dana A ti si išla nasmejana ... .... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 reci brate, drugar je jos odavno skinuo svu muziku iz keca i dvojke, do ja ja je trip kad pustis ovako da slusas...mislim dok sam igrao nisam toliko obrcao paznju na muziku, al stvarno je vrh... meni je mjuza odma erekciju izazvala... kakva igra ljudi moji ... hocemo br. 3 na poslu klopao upravo najzdraviju mogucu varijantu, chizburger sa majonezom i ljutom paprikom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Deste ljudi! Koji je onaj Rock Band lozhenje za mase. Bio sam juche na Sinergiji, nema ko nije probao RockBand i svirao ga i igrao i zezao se :) U jednom trenutku je bilo tipa 30 ljudi oko bine za svirku, strashna stvar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 uzasno ali uzasno me boli zub keva sakrila sve pain killere ceo dan se kljukam, stavljam vodu na zub, pomaze na jedno 20 sekundi a kada ne stavljam uzasan bol kroz celu vilicu, kako izgurati do jutra ??? Svi sa ovakvim problemom da znate za kasnije - guc rakije plasirate na bolno mesto i drzite dok ne pocne da radi kao anestetik. Kad ti dosadi progutas, pa ponovo. Samo pazis na jezik da te ne pece mnogo :) Posle par puta em si veseo em te ne boli. Saljivo zvuci, ali tako ja radim i uvek je kul. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) To me je i uspavalo nekako Dovla, malopre se probudih i pravac stomatolog sada je izvadjen, jos samo ova sugava anestezija da prodje i sve je ok, veceras mogu jem i pijem :) Jesi skauzer ili sisa?!1~ Fixed. Sisa :D Edited October 17, 2008 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Bar dan svima....! Kisa u prestonici...napon varira...:((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Jebote kolko cimanja za jebenu madjarsku vizu... :@ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) mrzim jebene drotove... upravo su mi napisali kaznu za prelazak na crveno... jebem li im sve po spisku da im jebem Edited October 17, 2008 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Jebote kolko cimanja za jebenu madjarsku vizu... :@ daj otkaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 mrzim jebene drotove... upravo su mi napisali kaznu za prelazak na crveno... jebem li im sve po spisku da im jebem a sta te boli djoka kad ne zivis u bg-u :D kad ti stigne poziv ti samo reci postaru nepoznata adresa dovidjenja :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 E DE STE ^^ Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 CAOS! Evo me na fuxu, neam josh uvek net gajbi! Sutra tek dolaze da mi uvedu kablovsku, pa onda josh 15ak dana chekanja za net! :( Kakvi su ovo protesti btw, ne chujem nishta profesora?:) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts