Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

reci brate, drugar je jos odavno skinuo svu muziku iz keca i dvojke, do ja ja je trip kad pustis ovako da slusas...mislim dok sam igrao nisam toliko obrcao paznju na muziku, al stvarno je vrh...

meni je mjuza odma erekciju izazvala... kakva igra ljudi moji ... hocemo br. 3

na poslu klopao upravo najzdraviju mogucu varijantu, chizburger sa majonezom i ljutom paprikom :P

fallout_table.gif

uzasno ali uzasno me boli zub keva sakrila sve pain killere ceo dan se kljukam, stavljam vodu na zub, pomaze na jedno 20 sekundi a kada ne stavljam uzasan bol kroz celu vilicu, kako izgurati do jutra ???

Svi sa ovakvim problemom da znate za kasnije - guc rakije plasirate na bolno mesto i drzite dok ne pocne da radi kao anestetik. Kad ti dosadi progutas, pa ponovo. Samo pazis na jezik da te ne pece mnogo :) Posle par puta em si veseo em te ne boli. Saljivo zvuci, ali tako ja radim i uvek je kul.

facebook.com/speed.rs

Jebote kolko cimanja za jebenu madjarsku vizu... :@

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

mrzim jebene drotove...

upravo su mi napisali kaznu za prelazak na crveno... jebem li im sve po spisku da im jebem

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

mrzim jebene drotove...

upravo su mi napisali kaznu za prelazak na crveno... jebem li im sve po spisku da im jebem

a sta te boli djoka kad ne zivis u bg-u :D kad ti stigne poziv ti samo reci postaru nepoznata adresa dovidjenja :D

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...