Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 kurac protest, najbolje da ce felpsu da oduzmu zlato...jebiga, to je bio tacno trenutak kada ne znas da li je bolje da krenes nov zamah, ili izguras stari do kraja, nije imao srece pa to ti je...odoh da probam da spavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racunarko Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) jesi video ponovni snimak grujo...phelps je ipak prvi pipnuo, posto cavicev zadnji zamah nije bio dovoljno dugacak...jebem ti srecu Snimak (usporeni) Ne znam bas da je Felps prvi pipnuo Edited August 16, 2008 by racunarko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 milorade, srbine, svaka ti cast!! vidi se da se covek smorio kada su ga pitali jel si zadovoljan, ali u svakom slucaju srebro nikako nije mala stvar!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ne mogu da verujem, zhao mi zbog decka zasluzhio je zlato ipak, velike chestitke i na drugom mestu, pokazao je zadnja 3 dana koliko je stvarno dobar respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 malo mi je falilo da zaplacem Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) znachi ne verujem.... otisao sam da spavam odmah posle trke. ali sam se budio jedno tri puta. gledao sam ove snimke i ja verujem da je chavic vrhovima prstiju dotakao pre nego shto je ovaj tresnuo na onaj finish line* *lakse mi je da verujem u ovo. jer kad pocne zajebavanje prekookeanskih drugova moram necim da se branim :) Edited August 16, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 sta je ovo, pobrisani svuda svi linkovi ka znimcima ovog finala svaka cast cavicu, jebesh ove dopingovane amere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 dobar je chava, zao mi je shto nije uzeo zlato. :/ Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 bravo chavo, majstore serem ti si nasnifanog amera i pazite vi sad, cava otkazuje svoje trke da bi bio spreman, a ova konjina nadrogirana ide na 8 medalja jbt, pa ko tu koga zajebava, ko je njima uopshte obezbedio taj dop free status, ako necesh na kontolu ajde cao, kao garantuje amerika, lol. al kad se napalio voditelj majko mila, u jednom momentu sam se uplashio... :) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jel jedino ja na onom usporenom snimku vidim da je chavke pre dodirnuo cilj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 i ja sam cenio da je pre, al sad kad sam pogledao ovo shto je neko kachio, tj deo snimka pod vodom, nisma vishe siguran. en zaboravite da su u pitanju 100ti delovi sekunde. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=dySsSyRpLRo http://img170.imageshack.us/img170/4796/sampionak4.jpg Jbm li ga. Mozda je samo pitanje ugla.. Inace, svaka cast. Respect. Edited August 16, 2008 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 malo mi je falilo da zaplacem isto...btw, to je jedna jebena stotinka, ni na usporenom snimku ljudsko oko ne moze da vidi bas...al jel se meni cini ili je prvo komp izbacio da je cavic prvi, pa su posle korigovali, zato su se nasi valja i zalili...jebem ti elektroniku i senzore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 evo, nadjoh jos jedan zanimljiv lik. Kako sve on to vidi. http://miloradcavic.com/portal/index.php?lang=serbian_lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Evo na osnovu kojeg snimka su odlucili http://i38.tinypic.com/2lxcu0w.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ok, preveliki poznavaoce teniske igre... upravo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 za kog to komentatora pricate? i na eurosportu je bio neki ludak Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ma za ovog nasheg, samo je odjednom explodirao, do tog momenta je bio miran negde posle 60og metra trke. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ma phelps je dopingovani magarac i nema sta dalje da se prica... jebote,chava se priprema za delfina na 100 metara samo,a ovaj vozi 5 trka u istom danu i pritom obara rekorde i kao to je normalno. pa kad sam procitao negde kako se hrani,sta jede i to,nisam mogao da verujem. uglavnom 12000 kalorija dnevno unese,popije gomilu energetskih pica i ko zna cega jos. a fazon nema ni gram masti na sebi :) mislim kolika konjina moras da budes. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 pa jebiga, amere niko ne sme da zove na doping testove...evo njihova kosarkaska reprezentacija, mogu da se kladim da bi pola bilo pozitivno, ali kao amerika garantuje za njih kurac...a bas bi voleo da felpsa pozovu na doping test Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Pa realno bi nekoga sa 7 zlatnih medalja i 3 svetska rekorda samo na ovim igrama trebalo pozvati na kontrolu, ali jebi ga, Ameri ne idu na doping kontrole, tuga Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 gg za novaka, al stvarno mi je vishe pun qrac ovog njegovog prenemaganja i kuknjave na terenu, skupi muda i odigraj jbt. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 AJMO NOLE! :) ''kao kad se rodi dete'' lol Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 gg za novaka, al stvarno mi je vishe pun qrac ovog njegovog prenemaganja i kuknjave na terenu, skupi muda i odigraj jbt. ispashce da ga branim non-stop, al' sta ocekujes od decka koji ima 21 godinu? :) give him some credit, will ya :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 dada, taj komentar je prajsles:)...svaka cast nole, sad mi je malo lakse kad smo osvojili jos jednu medalju:)...ostaje jos odbojkase i vaterpoliste da vidimo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts