Synd Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 da, gledao sam rano ujutru :D tipsa je izgubio svoj servis, i onda krenuo u pohod na re-break od 20 minuta... tek je iskoristio 6.tu ili 7.mu break loptu, lost count, sorry onda je pri rezultatu od 5:4 imao isto tako 5-6 match points-a i NIJE nijednu iskoristio tie-break prvog seta je bio krajnje neizvestan i tipsa je na kraju uspeo da se izvuce i dobije ga, manje-vise zahvaljujuci greskama ferrer-a ferrer je zatim slomio reket i dobio upozorenje od crnca sudije i onda krene da se buni kao aaa tipsa baca reket 100 puta i ti njemu nista a meni sad nesto kenjas i uzme DRUGI reket i OLUPA GA O FRIZIDER NA TERENU IZ SVE SNAGE znaci pokido sam se... tu sudija popizdi i kaze ide poen tipsi u sledecem setu... znaci trololololol Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 cek, a sta se bese desava sa jelenom, jel i ona vuce neku povredu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ima neku povredu lista, ali mislim da nije toliko strashno. Gledao sam mushki singles draw i svidja mi se shto, teorecki, Nole i Tipsa mogu da igraju samo finale. Tipsa je u Rodzerovom zrebu, pa ochekujem da ce da ga opere u polufinalu. he he :)) Ako pobedi sledecu ide, verovatno, na Fernanda Gonzalesa, a Novak na Juznog. SRBIJA!!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Najtuznije od svega je sto salju ljude koje iskreno zabole za Olimpijadu. Umesto male smizle mogli su da posalju bilo koju drugu teniserku pa neka i izgubi bar bi videli neki tenis. Mala je bezobrazna i po recima moga kuma " ... dao bi ja njoj 3 crncuge sa kitama od pola metra ..." :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ja bi njoj pre dao mene sa kitom od POLA METRA :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Jelena i Tipsa su najveci borci i nadam se da ce uzeti neku medalju, samo mi je krivo sto Vemic/Troicki nisu upali na olimpijadu. A zna se dokle su tipsa i troicki dogurali na roland garrosu... mogli su zutaci da ubace troickog na takmicenje zbog tog rezultata cisto da bleji sa tipsom... kao sto su ubacivali druge tenisere i teniserke zbog performansa na slam-ovima, al dobro , mlad je , perspektivan , ocekujem njegov napredak na listi. a moje licno misljenje je da je Ana folirala sve. necu da se raspisujem da ne bih privukao flame :)) BTW... Spanija ima 6 tenisera u top32 (nadal ferrer verdasco robredo almagro lopez) na olimpijadu moze da se dovede max 4 komada :D (u prevodu lopez i verdasco bili 2 najgore plasirana spanca pa su izduvali) e sad... zivo me zanima kako su ta dvojica odreagovala kad su culi da su ferrer almagro i robredo ispali x) verdasco koliki je zivac ima da ih ceka na aerodromu sa palicom Edited August 11, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Najtuznije od svega je sto salju ljude koje iskreno zabole za Olimpijadu. Umesto male smizle mogli su da posalju bilo koju drugu teniserku pa neka i izgubi bar bi videli neki tenis. Mala je bezobrazna i po recima moga kuma " ... dao bi ja njoj 3 crncuge sa kitama od pola metra ..." :) samo njih 2 su mogle na olimpijadu, ostale nase teniserke nemaju dobar plasman na WTA listi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Znam, ali koja je poenta trositi pare na sportistu ako nece da igra? Za te pare mogli su da posalju nekog drugog, nevezano za tenis. Mogli su da kupe kamion kinder jaja sto se mene tice, bolje bi ispalo. Veoma sam frustriran stanjem naseg "medjunarodnog" sporta. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ana i jeste folirala.. drolja prljava :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 jeste bolje da je igrala i povredila se josh vishe pa posle nek se lechi kolko vec od toga... to sto je jelena luda i non stop igra pod povredama (sto je btw jedan od razloga zasto je gotivim vishe nego anu) ne znachi da mora i ana...i najbolje da je neko "troshio pare" na anu, poredjeno sa lovom koju nashi politichari/mishkovic kradu od poreskih obveznika samo ovim meshetarenjem sa kursom tih par hiljada za njeno odelo i put su kikiriki, uostalom, znajuci o kome se radi, verovatno je putovala i nasla smeshtaj o svom troshku =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Tipsarevic predao mec u drugom setu, zbog povrede naravno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 pukli smo odbojku 3:1,pukli vaterpolo 11:8... dobro nam ide za sad... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 umesto da prenose neki basket oni prenose gimnastiku. koji je to mozak u offline mode. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 da, bash su retardi. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Sta ste vi pljuvaci Ane doprineli Srbiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Ja hranim narod. Mozes da mi se sagnes ako ti to nije dovoljno. Nema smajli. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Paljba, pljuvachi gimnastike. Jednom u chetiri godine da moze da se vidi vrhunska gimnastka na tv-u, zamisli molim te, kako cete li izdrzati? A debela je dobro znala koliko je sjebana i pre nego shto se dovukla u Kinu, kao i Sharapova, kao i sve ostale teniserke koje odustaju ili ce tek odustati, al' sve su pametno cutale jer niko nije lud da se odrekne olimpijskih jebenih sponzorstava... meh, svi bismo isto uradili na njihovom mestu. Jankovicka je jednostavno drama-queen. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 shala za gimnastiku. ... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Milorad Čavić odustao je od nastupa u polufinalnoj trci na 100 metara slobodnim stilom, saznaje MONDO. Najbolji srpski plivač odlučio se na takav korak, kao što je i ranije najavljivao, kako bi sačuvao snagu za svoju glavnu disciplinu 100 metara delfin, u kojoj se nada medalji na Olimpijskim igrama u Pekingu. a realno,jbg.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ali wulfi, ana vise nije debela :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Jebem ti zivot, spavam po pekinskom vremenu, gledam sve ove nase i placem jeeee. Valjda ce Jasna da udje u finale na 25m v.p. Doduse nesto ne idu kvalifikacije kako bi trebalo. Juce gledam vaterpolo i odbojku i smorih se ko panj. Teniseri su me isto smorili zesce, bio sam siguran da uzimamo zlato u dublu, a oni pukli strasno, ocaj. Za Tipsarevica mi je krivo, posto mi je on skroz super lik, ali eto desilo se. Doduse za Anu, argh ffs nek se goni u racq, nek ide negde da igra za pare i poene, smara me vise. Plivaci, imamo ih par, ali nema sanse. Prevelika konkurencija. Shvatam Cavica sto je odustao od slobodnog stila iako se nadam da ce uzeti medalju u delfin stilu nisam siguran da ce mi se nadanja i ostvariti. Samo se pitam kako uspe Phelps da ostane odmoran i da obori sve rekorde i da uzme svaki put zlato. Sta ces sport nam se raspada. Inace ne znam sto uopste komentarisete nase fudbalere :) Malo mozda sad kad zavrse tekmu sa argentinom, da saberemo utiske i da vidimo koji je najbolji autogol i koga je mesi najvise navozao itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Koja tuga jad i chemer. Batalio sam gledanje nasih. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ali ljutnja na realne ljude kao na neke simse koje pratite na ekranu je rofl... in tha aotha news - danas ce da bude warfare - jj igra vs cibulkove =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ali je zato u proslom kolu pobedila vise nego simpaticnu alonu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 cibulkova, uf kako me nervira taj guzati bulterijer -_- yeah but imagine teh angry butsecks with her! ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts