Jump to content

OLYMPIC GAMES, BEIJING 2008

sinister

Recommended Posts

da, gledao sam rano ujutru :D

tipsa je izgubio svoj servis, i onda krenuo u pohod na re-break od 20 minuta... tek je iskoristio 6.tu ili 7.mu break loptu, lost count, sorry

onda je pri rezultatu od 5:4 imao isto tako 5-6 match points-a i NIJE nijednu iskoristio

tie-break prvog seta je bio krajnje neizvestan i tipsa je na kraju uspeo da se izvuce i dobije ga, manje-vise zahvaljujuci greskama ferrer-a

ferrer je zatim slomio reket i dobio upozorenje od crnca sudije i onda krene da se buni kao aaa tipsa baca reket 100 puta i ti njemu nista a meni sad nesto kenjas i uzme DRUGI reket i OLUPA GA O FRIZIDER NA TERENU IZ SVE SNAGE znaci pokido sam se... tu sudija popizdi i kaze ide poen tipsi u sledecem setu... znaci trololololol

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ima neku povredu lista, ali mislim da nije toliko strashno.

Gledao sam mushki singles draw i svidja mi se shto, teorecki, Nole i Tipsa mogu da igraju samo finale. Tipsa je u Rodzerovom zrebu, pa ochekujem da ce da ga opere u polufinalu. he he :))

Ako pobedi sledecu ide, verovatno, na Fernanda Gonzalesa, a Novak na Juznog.

SRBIJA!!! :)))

Najtuznije od svega je sto salju ljude koje iskreno zabole za Olimpijadu. Umesto male smizle mogli su da posalju bilo koju drugu teniserku pa neka i izgubi bar bi videli neki tenis. Mala je bezobrazna i po recima moga kuma " ... dao bi ja njoj 3 crncuge sa kitama od pola metra ..." :)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Jelena i Tipsa su najveci borci i nadam se da ce uzeti neku medalju, samo mi je krivo sto Vemic/Troicki nisu upali na olimpijadu. A zna se dokle su tipsa i troicki dogurali na roland garrosu... mogli su zutaci da ubace troickog na takmicenje zbog tog rezultata cisto da bleji sa tipsom... kao sto su ubacivali druge tenisere i teniserke zbog performansa na slam-ovima, al dobro , mlad je , perspektivan , ocekujem njegov napredak na listi.

a moje licno misljenje je da je Ana folirala sve. necu da se raspisujem da ne bih privukao flame :))

BTW... Spanija ima 6 tenisera u top32 (nadal ferrer verdasco robredo almagro lopez)

na olimpijadu moze da se dovede max 4 komada :D (u prevodu lopez i verdasco bili 2 najgore plasirana spanca pa su izduvali)

e sad... zivo me zanima kako su ta dvojica odreagovala kad su culi da su ferrer almagro i robredo ispali x) verdasco koliki je zivac ima da ih ceka na aerodromu sa palicom

Edited by Synd

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Najtuznije od svega je sto salju ljude koje iskreno zabole za Olimpijadu. Umesto male smizle mogli su da posalju bilo koju drugu teniserku pa neka i izgubi bar bi videli neki tenis. Mala je bezobrazna i po recima moga kuma " ... dao bi ja njoj 3 crncuge sa kitama od pola metra ..." :)

samo njih 2 su mogle na olimpijadu, ostale nase teniserke nemaju dobar plasman na WTA listi

Znam, ali koja je poenta trositi pare na sportistu ako nece da igra? Za te pare mogli su da posalju nekog drugog, nevezano za tenis. Mogli su da kupe kamion kinder jaja sto se mene tice, bolje bi ispalo. Veoma sam frustriran stanjem naseg "medjunarodnog" sporta.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

jeste bolje da je igrala i povredila se josh vishe pa posle nek se lechi kolko vec od toga...

to sto je jelena luda i non stop igra pod povredama (sto je btw jedan od razloga zasto je gotivim vishe nego anu) ne znachi da mora i ana...i najbolje da je neko "troshio pare" na anu, poredjeno sa lovom koju nashi politichari/mishkovic kradu od poreskih obveznika samo ovim meshetarenjem sa kursom tih par hiljada za njeno odelo i put su kikiriki, uostalom, znajuci o kome se radi, verovatno je putovala i nasla smeshtaj o svom troshku =o)

Paljba, pljuvachi gimnastike. Jednom u chetiri godine da moze da se vidi vrhunska gimnastka na tv-u, zamisli molim te, kako cete li izdrzati?

A debela je dobro znala koliko je sjebana i pre nego shto se dovukla u Kinu, kao i Sharapova, kao i sve ostale teniserke koje odustaju ili ce tek odustati, al' sve su pametno cutale jer niko nije lud da se odrekne olimpijskih jebenih sponzorstava... meh, svi bismo isto uradili na njihovom mestu.

Jankovicka je jednostavno drama-queen.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Milorad Čavić odustao je od nastupa u polufinalnoj trci na 100 metara slobodnim stilom, saznaje MONDO.

Najbolji srpski plivač odlučio se na takav korak, kao što je i ranije najavljivao, kako bi sačuvao snagu za svoju glavnu disciplinu 100 metara delfin, u kojoj se nada medalji na Olimpijskim igrama u Pekingu.

a realno,jbg..

Bring It

Jebem ti zivot, spavam po pekinskom vremenu, gledam sve ove nase i placem jeeee. Valjda ce Jasna da udje u finale na 25m v.p. Doduse nesto ne idu kvalifikacije kako bi trebalo. Juce gledam vaterpolo i odbojku i smorih se ko panj. Teniseri su me isto smorili zesce, bio sam siguran da uzimamo zlato u dublu, a oni pukli strasno, ocaj. Za Tipsarevica mi je krivo, posto mi je on skroz super lik, ali eto desilo se. Doduse za Anu, argh ffs nek se goni u racq, nek ide negde da igra za pare i poene, smara me vise. Plivaci, imamo ih par, ali nema sanse. Prevelika konkurencija. Shvatam Cavica sto je odustao od slobodnog stila iako se nadam da ce uzeti medalju u delfin stilu nisam siguran da ce mi se nadanja i ostvariti. Samo se pitam kako uspe Phelps da ostane odmoran i da obori sve rekorde i da uzme svaki put zlato. Sta ces sport nam se raspada. Inace ne znam sto uopste komentarisete nase fudbalere :) Malo mozda sad kad zavrse tekmu sa argentinom, da saberemo utiske i da vidimo koji je najbolji autogol i koga je mesi najvise navozao itd.