encore Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ljudi ovaj Bolt u stvari ne postoji . On je izraz kolektivnog ludila ove planete. Lik trci bez napora posle prvih 35 metara i obori svetski rekord. Koja je shansa da se lik rodi, bude ubedljivo najbrzi na planeti i da se pritom preziva "Bolt"?! Jebeno neverovatan je. Jedva cekam da ga vidim na 200m i uporedim sa Majklom Johnsonom. Nikad necu zaboraviti kad su ova dva mentola komentatora srali, parafraziram : - U 3coj stazi trci Majkl Dzekson, ovaj izviniti dragi gledaoci, Majkl Dzordan. - Ono shto je kolega Kovinjalo hteo da kaze je da je on u Americi popularan kao njih dvojica. Kad je trka na 200m,to moram da gledam jebeno ovaj bolt lik je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 kvalifikacije pochinju u ponedeljak, u sredu je finale Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ahaha, sad se svi nalozili na bolta:)...a ameri biju spance, al dobro...btw, onaj mali plej rubio sabija, a ima samo 17 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 zna li iko kada ce ivana spanovic nastupiti u skoku u dalj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 jebem ti jebenu stotinku pokrali su cavica bre! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Jutros sam gledao polfinale 100 metara, i isto je Bolt usporio pred kraj cak i ranije, posle finala ne moram vise ni da gledam olipijadu, koji car sabio zivot covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 amerikanci dobili spance u basketu. koje razbijanje, skorije nisam video nista slicno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Surovi su ameri. Ako ih argentinci ne dobiju ne moze niko kontam :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jel moze neko da mi nadje link gde se to vidi da se ameri ne testiraju, ne mogu da nadjem evo sad je sarenac na prenosu usa-esp rekao da drim tim kao i ostali profesionalni americki sportisti ne podlezu doping kontroli, tj. da je to njihov uslov za ucestvovanje...dal je zaista tako ne znam, ali ako jeste onda je to vrhunski bezobrazluk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 to je mnogo bezobrazno,ali kapiram da su ovi kinezi pristali na to jer ipak ne bi mogla olimpijada da prodje bez amera... zao mi je spanaca,bas su ih sabili,zakucavali su im ko ludi. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jebo ti ovo... ovo nije sport... ne znam cemu tolika euforija kada je jasno da se pola njih fixa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 to je mnogo bezobrazno,ali kapiram da su ovi kinezi pristali na to jer ipak ne bi mogla olimpijada da prodje bez amera... zao mi je spanaca,bas su ih sabili,zakucavali su im ko ludi. igrali su jako bojazno. oprostili se od pobede vec pocetkom trece cetvrtine. u napadu bez ikakve koncepcije. navaro jadan, kalderon nije mogao da se vidi, rudija nije bilo. kao ni gasola. po meni je trebalo vise igrati na gasola. da gasol igra jedan na jedan i onda razigrava spolja. i barem neka koncepcija da se ima... ovako nije moglo vise da se uradi. interesantan je trenutak bio kad je mali rubio usao u igru, i igrao je prilicno temperamentno i tada su spanci krenuli sa serijom od 7-0. onda je odmah uveden kalderon opet i to je bilo to za taj mec. gledao sam jutros i litvance, sjajno igraju momci. imaju odlican sut iz daljine. a javtokas je igrac koji odradjuje posao ispod kosa. shto odbrana, shto napad, shto blokiranje pri trcanju bez lopte protivnickih bekova. ima dosta znanja o kosarci i takav jedan centar moze doneti prevagu. danas su nemci koliko sam video izgubili od kineza, shto je jedan veliki lol. bez obzira na sve, nemci su morali da dobiju taj mec. nisam gledao, ali kinezi shto se ovog takmicenja tice sa sudijske strane imaju jak vetar u ledja. ne znam kako je bilo u ovom mecu. u 1/4 finala ce biti sjajnihh meceva. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 to je mnogo bezobrazno,ali kapiram da su ovi kinezi pristali na to jer ipak ne bi mogla olimpijada da prodje bez amera... shto da prodje bez amera, oni koji se ne dopinguju mogu slobodno da uchestvuju, nisu nesposobni, imaju kesha, imali bi shampione kako god da okrenesh. a ovi napucani konji, mislim, jbg... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Americki sportisti ne podlezu doping kontroli Olimpijskog komiteta vec samo americkog olimpijskog komiteta a drzava Amerika garantuje za njih da se ne dopinguju. Tako je vec godinama a navodno je pocelo jer su se ameri plashili da neko ne namesti njihovim sportistima da su shatro dopingovani kad nisu. Svi se slazu sa tim inace, barem svi koji se neshto pitaju. Zashto, niko ne zna :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ta i da se dopinguju kao shto se dopinguju:) i da ih neko testirra pitanje je i shta bi nashli, sam bog zna chime ih shpricaju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 sad sam odgledao snimak Cavica sa komentarom...kako se covek drao,stvarno je smesno,ali ja sam se ipak najezio...mozemo biti jako jako ponosni na to kakve sportiste imamo,a pre svega ljude...svaka cast i Cavicu i Djokovicu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 evo sad je sarenac na prenosu usa-esp rekao da drim tim kao i ostali profesionalni americki sportisti ne podlezu doping kontroli, tj. da je to njihov uslov za ucestvovanje...dal je zaista tako ne znam, ali ako jeste onda je to vrhunski bezobrazluk... a mene cudi.. kako se drugi ne bune, druge zemlje, sportisti.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 mislim da sam cuo da su trojica od njih cetvorice priznala da su se dopingovali Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ja sam samo cuo da je valjda michel johnson vratio medalju kada je cuo da je petigrew bio dopingovan. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ma to sto se tice americkog dopingovanja, vise covek ne zna ni sta da misli. Sa jedne strane americka vlada poznata po svom "moralu i pravdi" garantuje za svoje sportiste kao sto garantuje da je iraq imao oruzja da nas sve ocisti itd. A onda sa druge strane oduzmu sve olimpi. medalje Merion Dzons i jos je posalju u zatvor zbog dopinga... Ovo sa Felpsom je stvarno za ne verovati. 20% je sansi da je lik neki Freak Of Nature, ali je ipak 80% verovatnoca da se sprica ko konj. :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 marion dzons nikada ne bi izvalili, da likovi koji proizvode taj konkretan doping nisu izjebali nekog lekara iz laboratorije za kesh... onda je on "otishao u policiju" i objasnio im iz chega se tachno sastoji droZa :-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 marion dzons nikada ne bi izvalili, da likovi koji proizvode taj konkretan doping nisu izjebali nekog lekara iz laboratorije za kesh... onda je on "otishao u policiju" i objasnio im iz chega se tachno sastoji droZa :-)))) @Sa1Nt E a da li znas je li mozda i na toj olimpijadi bila na snazi ova americka samokontrola? :D PS. Sad nam ostaje da cekamo da ponovo zakinu nekogza kintu, pa da moralno pobedimo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 kontrolisu sami sebe. rooofl jebote. ko istocni nemci sto su dolazili naspricani do daske i postavljali rekorde koji jos stoje dada, to je onaj fazon, svetski rekord drzi "zenska" stafeta istocne nemacke iz 1984.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 marion dzons nikada ne bi izvalili, da likovi koji proizvode taj konkretan doping nisu izjebali nekog lekara iz laboratorije za kesh... onda je on "otishao u policiju" i objasnio im iz chega se tachno sastoji droZa :-)))) 'nesporazum' je zapravo nastao izmedju trenera trevora grahama i victora contea vlasnika BALCO-a. graham je USADA-i poslao shpric korishcen za unoshenje (kapljanje ispod jezika) THG-a (the clear-a), a u conteovom djubretu su nashli pismo koje je ovaj sastavio za USADA u kome je okrivio grahama za shirenje steroida medju sportistima, ali ga nikad nije poslao. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ma ameri su picke oduvek bili :S a onaj felps je deformitet... ima noge moje duzine i jos je visi 50 metara... ne moze da hoda pravilno koliko sam cuo Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts