Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel to znači da si duvao? Čisto da vidim jesam li još fanki.

BTW novi put bgd-ns -> pa ajde nekako

Stari put bgd-ns -> "cesta traktora, prasica i krezavih ljudi svestranacki opredeljenih u svojim uzasnim kamikaza autima iz kojih izbija zadah smrti"

Zasto sam omasio skretanje, o manitua mi :(

eee isto se i meni desilo :D i mrzelo me da se vracam :D : D i aj sto je put uzasan :D nego su mi napisali i kaznu usranu.....ogranicenje 40 :D idemo jebi ficu :D

Нема  будућности без истине.

Jel to znači da si duvao? Čisto da vidim jesam li još fanki.

Fanki si,fanki :)

@topic

Igrao sam danas "Lavirint" posle sto godina,boze koliko je to do jaja igra :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jedno pitanje

Uzeo sam usb 1gb(smorio se vishe od pozajmljivanja) pa me interesuje oko one price o virusima kako da se sprechi to prenoshenje posto treba da prenesem nesto drugarici a ona nema ni antivirus nista

thx

LoL, smrtnik. :P Imas 8gb za 3k dinara ili manje.

Gurnes usb u neki komp koj ima a-v, skeniranje tj, pretraznja virusa na usb-u je kratka, a brisanje jos krace. Ako a-v ne nadje virus na usb-u onda ga "nema". :)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

evo vrnuo se sa fudbala,bilo smor...mrzim da odem na fudbal,i da od nas 5,trcimo nas dvojica...a da se ostali vuku po terenu,i da ih boli tuki... :S

sad se istusiram,malo samo iskuliram,pa idem na ski stazu da izblejim sa drustvom...mozda i opicimo pokericu...

2ch4bup.jpg

Kakva majstorka serija ovi Srecni Ljudi

-I koliko?

-Hiljadu.

-Molim?

-Dve hiljade.

-akontacija?

-mmmm, da,da akontacija..

[roflmao] [roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Predpostavicu da si ih nakachio na integrisanu zvuchnu? ;)

yep... i bolje zvuchi matora linija na integrushi (ili na live, a mrzi me da stavljam live onda guzva u kompu ne moze da se hladi grafulja kako treba) nego 2.1 na integruhsi.... mada kada se pojacha stvarno je jako a tada te manje vishe boli dupe dal se sve cuje kkao treba... do polovine ne chujesh pola tonova jasno...

to bi bio epic fail :)

jbg onda sam epic fail master :P

fallout_table.gif

Odgledah ritualno the escapist , i dan osecam se ko nov posle vristanja od smeha :D

slusam neki relax pa na qnt

laq noc svima \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@formice :* ;)

nema na cemu djole

da si ti nama ziv i zdrav druze... sve ostalo dodje

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sveze probudjen , malo da lurkujem po netu pa da jurim knjige za fax \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Kako sam danas glupo ustao :)) Bio sam u nekoj najdubljoj fazi sna i sanjao ne znam ni ja shta kada mi je zvonio alarm. I toliko me je razbudio u nekom najgorem trenutku, da prvo nisam mogao fizichki da ustanem jedno pola minuta a onaj alarm treshti, nervira me shto treshti ali jednostavno ne mogu da ustanem. I onda nekako ustanem, isključim alarm i vratim se i bacim na krevet. I ono, psihički sam super odmoran i ne spava mi se, ali fizički jednostavno ne mogu da ustanem. I tako sam čekao jedno 20 minuta da se opasuljim, iako mi se nije spavalo, niti sam mogao da zaspim. Čudno baš :)

yep... i bolje zvuchi matora linija na integrushi (ili na live, a mrzi me da stavljam live onda guzva u kompu ne moze da se hladi grafulja kako treba) nego 2.1 na integruhsi.... mada kada se pojacha stvarno je jako a tada te manje vishe boli dupe dal se sve cuje kkao treba... do polovine ne chujesh pola tonova jasno...

Pazi, z2300 generalno nisu "koncertni" zvuchnici. Za igre su keva, za filmove isto, za mp3ke naravno mogu da prodju za neku zhurku i to, ali od njih ne mozhes ocekivati da budu kao profi hi-fi sistem. To sto ti se cini da bolje zvuci stara linija, mozda je jednostavno bolje ekvilajzerski bila postavljena, ili prosto ima vecu "toleranciju" na tu integrushu zvuchnu. Sve u svemu, shteta je takve zvuchnike ne drzhati na nekoj boljoj zvuchnoj, nishta vishe :)

i ja uplatio letovanje, egipat krajem septembra :)

nego zamislite ovu situaciju ja ostadoh zabezeknut :)

zaposlili smo momka da radi u proizvodnji u februaru, i dobio full platu odmah prijavljen sve, posao boza, fixno radno vreme, nista zahtevno... i covek hteo da ide na more i okej iako nije stekao zakonsko pravo na to, mi mu damo ceo odmor, isplatimo regres... i on se komotno ne pojavljuje na poslu u predvidjeno vreme! lol... nije se ni javio, NISTA! wtf, sta je ljudima danas koji kurac...

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...