leisure Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 za 15ak minuta mi zvanichno pochinje odmor, za oko pola sata krecem u Ohrid \o/ hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 De si Militju, pozdravili te drugari sa exita, ostavio si super utisak totalnog strejtera! koji drugari ? oni djej_gikovi sa gajbe ili oni djej_sad_tju_da_dobijem_epi_napad shto se nisi javio da se josh druzhimo ako smo svi toliko super bili • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 E jel isitna ono kad ti ne daju racun da dobijas sve sto si kupio za dzabe? Cuo sam da postoji takav zakon al ono, ne znam kako to ide u praksi. Sta kao, cekam racun (ne dajem pare odmah) i ako ne vidim racun onda kao kazem hvala dovidjenja ja necu da platim nisam dobio racun? Mislim uvek moze na brzinu da iskuca racun posle kad skonta da se zajebala, a ti to posle dokazi nekome. Pishe u zakonu, a cak i u dosta kafica/restorana (ja recimo sad mogu da se setim da stoji na OMV pumpi) - "ako niste dobili fiskalni isecak, niste duzhni da platite". Kako bi to tachno izveo u praksi ne znam, ali recimo - ti sedish negde, kao - "jel mogu da platim" i sad ako ti lik ne donese fiskalni i da ti / stavi na sto i kazhe "350 dinara" ti mozes da kazes "ja po zakonu ne moram ovo da platim" i "odesh". Sad on mozhe tad da kao ode na brzaka da kuca, ali tebe bole realno, kazhes mu "zovi policiju" jer ti nije dao racun u pocetku, ti nema tu sta posle da dokazujesh. Naravno, pitanje je dal' neko hoce da se cima za 350 dinara oko toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pishe u zakonu, a cak i u dosta kafica/restorana (ja recimo sad mogu da se setim da stoji na OMV pumpi) - "ako niste dobili fiskalni isecak, niste duzhni da platite". Kako bi to tachno izveo u praksi ne znam, ali recimo - ti sedish negde, kao - "jel mogu da platim" i sad ako ti lik ne donese fiskalni i da ti / stavi na sto i kazhe "350 dinara" ti mozes da kazes "ja po zakonu ne moram ovo da platim" i "odesh". Sad on mozhe tad da kao ode na brzaka da kuca, ali tebe bole realno, kazhes mu "zovi policiju" jer ti nije dao racun u pocetku, ti nema tu sta posle da dokazujesh. Naravno, pitanje je dal' neko hoce da se cima za 350 dinara oko toga. Da naavno da se nece niko cimati za 350 dinara, a sta ako odem u butik neki nakupujem stvari i ne dobijem racun, onda bi mi 100% zvali policiju, i sta onda, kome ce verovati? jedino da se snimi cela situacija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pa ja verujem da bi panduri imali neku "svest" o tome da ce privatnici biti na fazon APP odnosno prvo ti samo kazhu koliko je, i onda ti neces da platish i oni ti daju fiskalni, a ako platish stave sebi u dzep. Tako to rade, nema tu mudrolije. Naravno, onda bi ti na taj fazon mogao da idesh okolo i uzimash stvari i pricas "nisu mi dali racun" ali inspekcija koja bi dosla u tom trenutku mogla bi da recimo izvrshi analizu stanja pa vide da li si jedini koji nije dobio racun (znachi mozda lazes) ili recimo imaju manjak od 30 pari farmerki na lageru u odnosu na stanje u kasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Neecola nemoralni čoveče Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Boze, cime se vi bavite... Ranije leganje pa sutra na posao...Ajde...svi... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Neecola nemoralni čoveče haha ovo sam i ja pomislio, kontam da ne bih to nikad uradio, al ono cisto da znam ako bude neko slucajno neljubazan prema meni!!1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 deste rur drugari :) danas mi dan propao u kurac, bice bolje, sutra sam na poslu do 12 i onda idem po lekarima i kuci, kako je napolju do jaja prijatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 e sto je dobra stvar ovaj b92.fm, samo jos da provalim sta je sta :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 koji drugari ? oni djej_gikovi sa gajbe ili oni djej_sad_tju_da_dobijem_epi_napad shto se nisi javio da se josh druzhimo ako smo svi toliko super bili Svi, kazu da si mega brz lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ne dovoljno brz da stignem na plazha stejdz • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 hellen4xx3@yahoo.co.in I am miss hellen compliment of the season how are you, hope you are fine and in perfect condition of health,I have consulted your profile and you seem like an interesting person. am loveing caring am up to any thing you may think or like or want in a lady come what may i dont copromise my love to any thing i know what it take me befor falling in love and if i do i dont like go essily I would like to know more about you, so I am writing you hoping that you will answer. you don't mind i will like you to write me on this address(hellen4xx3@yahoo.co.in) hope to hear from you soon, will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you.Lots of love hellen (hellen4xx3@yahoo.co.in) wtf? dobio danas pm koji lol prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 E MUVA TE RIBA FATO! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 E MUVA TE RIBA FATO! Kakava qrva, i mene isto :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ETO! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 dolaze mi u avgustu, izgleda sestre iz hrvatske, koje nisam video tri godine, pa sam sav hepi iako cu ponovo izigravati telohranitelje zbog beogradskih dzukela zemljakinje, a? desi igi, sta ima ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 E jbga, mene ni Hellen nece. :( Inace, preziveo sam nekako dan ovaj strasan. :> Nekako se nadam toj kisi sutra. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ne dovoljno brz da stignem na plazha stejdz "Bole me nooogeeee necu da hooodaaam zovi taaaksiiii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ahahaha, tjile....jesi li i vristao svakog jutra na gajbi? :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 "Bole me nooogeeee necu da hooodaaam zovi taaaksiiii" pa brate lako je tebi da jurish taj stejdz (za koji sam znao da ne znash di je, a lepo sam te pitao pre nego shto smo izashli dal znash de je) kad si celo veche bio ukopan izmedju dve trepachice a neki samo brzo brzo ;) a i drugo je to hodanje van tvrdjave, bez muzike, posle masazhe od strane one kaldrme .. posle toga si samo za taxi! ahahaha, tjile....jesi li i vristao svakog jutra na gajbi? :* samo drugog :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 a neki samo brzo brzo ;) shmrk shmrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 shaaamaarchinaaa • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 nesto mi ne radi sezam od jutros, ne radi im sajt, ne mogu da ih dobijem telefonom, wtf, dosao na posao, da ubijem to sto imam do 12 i da bezim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 odoh na aerodrom, riba mi stize \o/ Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts