voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Bratori, još je nisam muvao, ono je bio poziv na neobaveznu bleju. Sad kreće muvanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 omg, ona devojka što sam je upoznao, ispostavilo se da ide u matematičku, rastura programiranje, sluša metal, igra kvejk 3 i morrowind, i kao šlag na tortu, nije smarač i nije ružna, štaviše jako je prijatna i ženstvena. this must not fail. Lol napravio Vudu svoju Herminu. E moj vudu. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 omg, ona devojka što sam je upoznao, ispostavilo se da ide u matematičku, rastura programiranje, sluša metal, igra kvejk 3 i morrowind, i kao šlag na tortu, nije smarač i nije ružna, štaviše jako je prijatna i ženstvena. Naredicu da svi shamani kombinovane moci severnih plemena bajaju za tebe. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Vidi ga medo pustiju suzu! @Kru Pa to je onda jedan fajl od 500GB!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) Lol napravio Vudu svoju Herminu. E moj vudu. To je tebi krivo što u milionskom gradu ne možeš da nađeš neku koja zna jednačinu Mešćerskog, voli praziluk i švarglu, bole je krsta i liči na Koleta! @ostali: godspeed! Edited June 23, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Lol ono zamisli peglate Quake dok slusate hammerfall i onda onaj ko izgubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 mislish on joj blajvi dok ona igra kvake:)) krenule su ove letnje gsp linije za adu, ali interesantno da 3 od 5 uopshte ne ide na adu nego svoju turu zavrshavaju u bloku 70a. ja sad ne znam da li gsp planirao da za dz prevozi ljude na drugu obalu onim trajektima. ali mislim da je ovo josh jedan fantastichan potez. NOT. a najjache im je objashnjenje da u sluchaju losheg vremena te linije uopshte nece ni raditi, e sad shta je loshe vreme to ce verovatno da proceni neki brka sa slomljenim kolenom, i sad ti tako mozesh da chekash bus koji nikada nece doci. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 top gear sezona ponovo krenula + a josh sam i burazera poslao da mi kupi napolje nesto da jedem = ftw It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 e,od danas krece trodnevni maraton strebanja od po 8-10 sati dnevno... zbogom! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ^^ Isto, samo će kod mene malo duže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 da svi uche 3h dnevno studirali bi u proseku 3 godine. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Kakvi ste mrakači nabijem vas na kurac, i ja sam našao mesto gde ću da se ispovedam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Shto lazu ova dvojica...strashno! :))) Sedim pred kompom i klikcem refresh. ;\ What should i do? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 @neo,urgh,nepismeni zaista cu uciti...prijemni mi je 26. ,a ja od 2 knjige koje treba da naucim,spremio sam polovinu jedne...znaci 25% ukupno...mora seee e:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 I umesto da si vec otishao da uchish ti se nama ovde vec 10minuta pravdash! :))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Samo napred vudu!! Samo ostro. Ali ne muvaj je tako sto ces pricati o cenama leba. Kad budete negde sami u sred price reci "aj se jebemo". Pali sto posto. Evo pozajmicu ti ja kola. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja cu ti pozajmiti sekiru. Primeticesh da su ljudi mnogo popustljiviji kad drzish sekiru. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ima li neko ko je nekad kuvao Ovas? Jel se kuva isto kao ostale zitarice? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 a ti znas kako se kuvaju ostale zitarice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Go, vudi, go! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 a ti znas kako se kuvaju ostale zitarice :D Spremao sam pahuljice :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Вуди, само напред. кад помислиш како је она та и како би рекао нешто у том смислу, извини се, отрчи до купатила, опали си шамарчину, понављај себи у глави једно минут Песмину и Вулфијеву мантру о Вагинама, убеди себе да је ово наопак свет и да најлепше ствари добијаш најлошијим поступцима, и да никако, али НИКАКО не смеш да покажеш како сечеш вене за њом... стисни зубе и необавезно и лежерно се понашај. са висине и опуштено. за њих ти је важно да ствари поставиш да изгледа да је она тебе навела да је смуваш иако си био незаинтересован. Гоу нау јанг уан, енд пвн. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 jutros sam morao da kresnem klimu prvi put ove godine. prvo sam istripovao da se pokvarila, al sam onda skapirao da joj je trebalo hiljadu godina da krene da smanjuje temp, a daljinski za istu je ko da ga je neki idiot pravio, znachi ako nije u dometu menjaju se brojke na displeju al se nishta ne deshava tako da ustvari nikad ne znash koje su opcije ukljuchene .. sretjom pa postoji reset dugme :)) Kad budete negde sami u sred price reci "aj se jebemo". Pali sto posto. Evo pozajmicu ti ja kola. realno. samo shto mora da ispuni prequests za tu lvl6 magiju ;) zar nije bolje da bude ono sto jeste, pa ce i dobiti to sto zasluzuje? hahaha bu-da-lo jel ulazish u kutju velikog greha • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 zar nije bolje da bude ono sto jeste, pa ce i dobiti to sto zasluzuje? word nemoj da si fejker vudu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 znachi svaki petak se krivim onda kod tebe • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts