medolinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 prosek mi je 4,68 \o/ sad otpocinje odbrojavanje do mora, jej :) morala sam rano da ustanem jer idem na neki pregled, inace bih tako slatko spavala... For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 [:0] Woah, didn't see this coming! :) prosek mi je 4,68 \o/ gg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gledam TO-DO za danas, reratana, Cctaonica RHH i GG ceo dan ali ajde bar mi nece biti dosadno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 prosek mi je 4,68 možeš ti to i bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gledam TO-DO za danas, reratana, Cctaonica RHH i GG ceo dan icon_smile_tongue.gif ali ajde bar mi nece biti dosadno :) Jel to neki novi termin iz blokova? :) Deste ljudi, deste deste! Danas kraj shkole, sto ce reci da je od nedelje manja guzva u prevozu, jeeej! :) Danas petak polu-opusten dan, posle malo do grada, onda posle RHH, standardno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Probudio se , pa na overavanje nekih anime uz ogromne zalihe sladoleda \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) skola se zavrsila juce :) do jaja ovo, juce zaspao komiran u 20:00 ustao u 8:00 ne znam sta da radim ffs, komp sjeban kasnije da ga sredim ( safe mode with networking ftw) nekako.....idem da jedem omg strudlu s makom \o/ jea Edited June 20, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Ovaj junski totalni propast.Ako me josh i Shuja danas obori onda jebiga sve...tt Rami uchini sebi uslugu,NE UPISUJ ISTORIJU! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 evo ustao ceo dan rad rad rad. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 'bro jutro. Bio pozar jutros u pola 7 dva stana ispod, vatrogasci stigli za 5 min, a tek vratili struju... Cela zgrada smrdi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Cekam ciku sa crnom torbom (poreski inspektor)....:) Taktika za danas je, sirok osmeh i kafana...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 edit 4 kru ili morash da shorash brate =o)) Muskarcima sa penisima se tada digne penis i onda mozemo jos da spavamo bez da pisamo Eto sad znas i to You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Olindrao sam se na keca i trojku, obrijao, sad izgledam najmanje dve godine mlađe. Zapravo sad ličim na čoveka a ne na geeka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Olindrao sam se na keca i trojku, obrijao, sad izgledam najmanje dve godine mlađe. Zapravo sad ličim na čoveka a ne na geeka :) pics or gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Muskarcima sa penisima facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ustao kasnije nego sto je trebalo,mada eto,nista novo... brzo da se spremim,pa na fucks na neke konsultacije,gluposti...posle moram da nadjem negde da kupim Fausta,da vratim u skolsku biblioteku jer sam izgubio onu koju sam uzeo :),pa onda na shishanje,i kuci...bice zanimljivo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Raspust oooooooo jea. Jos da izdrzim narednih mesec dana u selu, vratim se u BG, i bleja do septembra. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kruko čime ti se bavi firma ako nije tajna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Jedem burek,pijem jogurt i mastim tastaturu.Kako do jaja. @Corey Generalni distributer za robu iz Kolumbije. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Gle, Bole je uspeo da repairuje Windows. Alal vera svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Muskarcima sa penisima se tada digne penis i onda se probudim razveseljen i krenem da se impejlujem na isti fixed for olololo crnci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Treba da doruchkujem i raspremim ova svinjac od sobe... Ako i danas ne budem nishta uchio za prijemni celava mi keva!!! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Vidi ovog Vudsa, bolje da ne pricam ljudima ko mi je davao savete!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 brate ja se vudija bojim...pre neki dan ga pitao za neki link, on mi chovek poshalje i link i pass i sve sta treba ja klik ono "opa eset ti je blokirao pristup ovoj strani zbog bezbednosnog rizika"...i sad sta chovek da mu kazhe kad je prejak ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts