Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

prosek mi je 4,68 \o/ sad otpocinje odbrojavanje do mora, jej :)

morala sam rano da ustanem jer idem na neki pregled, inace bih tako slatko spavala...

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gledam TO-DO za danas, reratana, Cctaonica RHH i GG ceo dan icon_smile_tongue.gif ali ajde bar mi nece biti dosadno :)

Jel to neki novi termin iz blokova? :)

Deste ljudi, deste deste! Danas kraj shkole, sto ce reci da je od nedelje manja guzva u prevozu, jeeej! :) Danas petak polu-opusten dan, posle malo do grada, onda posle RHH, standardno :)

Probudio se , pa na overavanje nekih anime uz ogromne zalihe sladoleda \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

skola se zavrsila juce :)

do jaja ovo, juce zaspao komiran u 20:00 ustao u 8:00 ne znam sta da radim ffs, komp sjeban kasnije da ga sredim ( safe mode with networking ftw) nekako.....idem da jedem omg strudlu s makom \o/ jea

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ovaj junski totalni propast.Ako me josh i Shuja danas obori onda jebiga sve...tt

Rami uchini sebi uslugu,NE UPISUJ ISTORIJU!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

edit 4 kru

ili morash da shorash brate =o))

Muskarcima sa penisima se tada digne penis i onda mozemo jos da spavamo bez da pisamo

Eto sad znas i to

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ustao kasnije nego sto je trebalo,mada eto,nista novo...

brzo da se spremim,pa na fucks na neke konsultacije,gluposti...posle moram da nadjem negde da kupim Fausta,da vratim u skolsku biblioteku jer sam izgubio onu koju sam uzeo :),pa onda na shishanje,i kuci...bice zanimljivo... :)

2ch4bup.jpg

Jedem burek,pijem jogurt i mastim tastaturu.Kako do jaja.

@Corey

Generalni distributer za robu iz Kolumbije.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

brate ja se vudija bojim...pre neki dan ga pitao za neki link, on mi chovek poshalje i link i pass i sve sta treba ja klik ono "opa eset ti je blokirao pristup ovoj strani zbog bezbednosnog rizika"...i sad sta chovek da mu kazhe kad je prejak ;o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...