Katsu Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Evo moj doprinos: i naravno Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Evo moj doprinos: Koja je ovo igra? Mislim da sam je igrao kod brata neke 92-93, kao jako mali... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Shtakori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ove sam igrao, mada moram da priznam da su parapsiholozi morali da me viskom vrate u proslost... daj ne seri da si ovo igrao i uspeo da se setish kako se zove i josh gore da nadjesh sliku na netu :))) ovo sam pikao na zxspektrumu dok josh nisam mogao kvaku da dodirnem :) ova je bila vrh, pogotovo u dva igracha, ti vuchesh brusa, a ortak vuche nekog debelog lika. sad sam pokushao da se setim imena nekih iz tog vremena, al nema shanse ono ostale su mi slike samo u glavi. najvishe sam se tada lozhio na (mislim nisam siguran) na barbarian, 2d (3d je doshao 10 godina kasnije lol), samo dva lika okrenuta jedan prema drugom jedno 15ak poteza, kad mu odeschesh glavu dodje kornjacha, vuche lesh i shutira glavu .. koji vrh :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) http://c64s.com/game/100628/terry's_big_adventure/ Edited June 4, 2008 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 haha operation wolf Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Koja je ovo igra? Mislim da sam je igrao kod brata neke 92-93, kao jako mali... Mislim da se bash zvala nesto prosto tipa Karate ;) bio je i josh neki dodatak. A evo josh malo doprinosa od mene: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Niko nije okacio tenkice :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Na ovo sam polomio sve joysticke na commodoru "wizard of wor" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 JAO KRALJU Ovo sam deljao sa ortakom kao klinac non stop :D :D :D :D :D Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 e svaka cast za comix zone i punisher,lupio me fles :) i ne mogu da se setim kako se zove igrica kao neki ninzda,koji baca shurikene, igrao sam je jos na 286,ali ne mogu da se setim imena nikako :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Suze radosnice mi krecu od ovog topica :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ne treba zaboraviti Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 koliko emocija jednom mestu :D nema boljeg topica realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 $#%(*&) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) G jel si ti beshe tamo negde unazad stavio one male vojskice od plastike? Ja sam imao i vojnike i nindze tako male,pa sam pravi chitava bojishta i scenarije od toga...ehh kakve su to epske bitke bile :D Inache sad me je malo sramota shto pitam,ali kako se beshe zove legendarna igra sa tim malim vojnicicama?Igrao sam je kao nenormalan na soni kecu chini mi se... Valda Armyman? Edited June 4, 2008 by Savov Zdravov Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 army man ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 istina. da vidim poredjane slike bivsih riba ne bi bilo ovoliko emocija -_- Jao i kod mene isto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jel pikao neko samurai warrior? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 MM@Kao shto pretpsotavih :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 kolko sam se samo mucio na soniju sa ovim... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts