f4ts0 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Blago tebi ja se i dalje patim na mom raspadu i sanjam da sam Stane Dolanc :( NEMA KARATA ZA NIK KEJVA jao jao. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Za proslavu ortakovog rodjusa do malopre smo bili u sushi baru... omg kako je cudan sushi nesto izmedju intresantnog i ocajnog ukusa (nemoguce je drugacije objasniti xD ) ali zato terijaki >>> sve :D A sad malo odmora pa ucenje :((((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 vratio se iz grada. koliko sam zedan bio, nevidjeno. takodje ovaj grad je bre strasan... ja od kad sam doso iz amerike meni svaki izlazak u grad prestavlja seksualno zlostavljanje. ono ribe kako se oblace i kolko ih ima ono je nevidjeno. meni nije dobro u najavi kad idem u grad. jos koji sat pa sa nemanjom i vladom na basket i onda sutra idem neke preglede za voznju. e jel zna neko dobru auto shkolu na vracaru? aj ako neko zna nek mi shibne pm Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 laki, bole, bilo ko ... oce li biti skoro nekih novih RUR majica?? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Izginuh od jutros jbt, sad seo malo da odmorim, dobio neki uber wireless tastaturu i miša pa kuckam snje, wow kakvi su dugmiči jbt meki ko drugaricine sise lol još malo da izbleim pa da bežim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 moram da se cimam do zemuna po kevinu šivaću mašinu. koja jebena glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PICAj3La Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) NEMA KARATA ZA NIK KEJVA jao jao. a za patona?! // nvm, nabavila :> Edited June 3, 2008 by PICAj3La -:: ::- [03:45] <killy> zoko [03:45] <killy> moj cale ima fb [03:45] <Neecola> hahahaha [03:45] <GirlScout> lazes :))))))) [03:45] <killy> ja ne zelim da budem na tom nivoui -:: ::- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 OMG ZHENA !.... tanga kupaci Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 немој, Песмо, видиш да нас чисте к'о шипци Србе... још ћемо и варнове да попијемо и ко зна шта још... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 juuuu,al se napih sinoc...bas na hard... skakao sam do nekih 2:30,pa sam otisao na lezaljku i zaspao...probudili me u 4,i polako krenuli pesaka kuci... jutros imao neke konsultacije za fax,samo sam se dzaba iznervirao...a sad da jedem,pa do skole po svedocanstva,pa da spavam,pa po podne ucim... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ljudi tripuje te se. Gde da radim zgibove na sipci za tresenje tepiha, taj entuzijazam me je prosao, Idemo sada u neku mega fensi teratanu, ono sve po propisu ne mogu vise te gerila akcije mator sam za to to je cool kada imas 15 dina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) @lesko sledeći put probaj da pijan ko guzica skačeš po trambolini, drži se do granice bacanja pegle Edited June 3, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 vratio se iz grada. koliko sam zedan bio, nevidjeno. takodje ovaj grad je bre strasan... ja od kad sam doso iz amerike meni svaki izlazak u grad prestavlja seksualno zlostavljanje. ono ribe kako se oblace i kolko ih ima ono je nevidjeno. meni nije dobro u najavi kad idem u grad. jos koji sat pa sa nemanjom i vladom na basket i onda sutra idem neke preglede za voznju. e jel zna neko dobru auto shkolu na vracaru? aj ako neko zna nek mi shibne pm Jao, jao...koliko ti treba da ucis...neka, ima vremena...u pauzama za basket, treba da ti iskopamo neku instruktorku koja ce da te obuci (ako treba i voznju - i voznju) :)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 pff sad mi uletela tetka sa nekim kucanjem od 20 strana .. a taman sam stavio icecoffy, cigaru i mjuz. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Krule imas virus na kompu spamujes me preko MSN-a sa http://disko_kombi.jumphost.info porukama (Ne klikcite na ovo nema nista zanimljivo ja sam na Linux-u pa mogu da se kurcim ) Tako da vidi da ga sredis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 http://www.msgshit.com/downloads/645/MSNCleaner-1.6.4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 kao vi stariji ste ludi a deca su smesna ahaha ma daj, MA DAJ! mi stariji = deca iz trinaeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 a za patona?! // nvm, nabavila :> lulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ljudi tripuje te se. Gde da radim zgibove na sipci za tresenje tepiha, taj entuzijazam me je prosao, Idemo sada u neku mega fensi teratanu, ono sve po propisu ne mogu vise te gerila akcije mator sam za to to je cool kada imas 15 dina. ako moze on i da bude kul » Click to show Spoiler - click again to hide... « sto ne mozemo i mi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 laki, bole, bilo ko ... oce li biti skoro nekih novih RUR majica?? :)) Ako sve prodje kako treba, bice :) Nadam se da cemo uskoro imati sve detalje, kad cemo vam cak najverovatnije ponuditi i mogucnost izbora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 NEMA KARATA ZA NIK KEJVA jao jao. jesi ishao na blagajnu, ili si zvao redakciju 24 sata jutros? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Uploadujem uplatnicu da poshaljem ovima iz rs-srbije, kako bi mi danas pustili nalog za rs... 9 mb uploaduje vec 20 minuta ffs... Inache ako bog da ostace mi samo engleski za septembarski rok, jer se glupiram... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Pa ostao mi jer sam debil klasichni, kao znam engleski i ne dolazim na sva predavanja i sad mi ne da potpis iako imam skoro na svakom kolokvijumu max. broj bodova... Inache toliko je toplo u gradu da ne izlazim vec skoro 2 dana... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Bled je neshto pechat pa sam morao :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 ko sto kazhe neo, veseo dan sa dosta vidjenih drugara u nestandardnim terminima pozdrav za sviH =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts