Jump to content

Kako je umro ovaj grad

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma, da...i ja sam na kraju otišao u Gaučose, koje ne volim, ali pošto sam bio sa drugaricom morao sam zbog nje...

Bez veze...

Na kraju sam i došao kući (te postujem gluposti)!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

U petak u pola 3 ujutru u centru nisam mogla da nadjem kafic koji radi

ne znam kako vi to podnosite dal ste se svi penzionisali al meni je ovo UZHASNO

...i da, jebem ti radno vreme

Vetj negde godinu-dve je takva situacija, sa varijacimo povremenog pojavljivanja kafitja koji radi do 2 i stvarno retko do 3 u udnosu na do 12 i vikednom do 1.

Ja kuburim sa tim problemom takodje mnogo...ali sam u te 2 godine uspeo da nadjem reshenje, dodushe veoma ne praktichno. Kafitju na Aerodromu radi 24h dnevno - tako kad budem postao zheshtji burzuj, keve mi tju da idem sa ljudima tamo kad mi se sedi u kafitju oko 3 ujutru i tako to...

InacheR svi kafitji za koje se znao da rade posle 2 pa i posle 1...bilo bi kul okachiti ih ovde da imamo spisak.

poz voz 2011

ovo sad je zbog uskrsa, inače je petkom i subotom svuda puno, ali desilo mi se npr. pre par meseci da u četvrtak u pola 2 ne mogu nigde da sednem. na kraju nas je kelner u red-u pustio preko kurca da popijemo jedno piće, užas.

heh u somboru kafici rade do 12 a diskoteke do pola 3.. zakon..

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

neshto ne verujem u to. ako su tjilima i mene ono veche pustili unutra, pushtaju svakog :]

mi sedeli unutra kad su gomilu ljudi vratili. pre pola godine je to bilo, možda su promenili trip, ko će ih znati. ionako je taj triangl paravan za sveisvašta.

triangl zna se. sam naravno ili morash da te usere da ulazish sa vetjom grupom ljudi i da unutra ima mesta ili da si na 'znamo se' sa konobarom koji radi notjnu ;)

ima josh par mesta koji rade dugo dugo samo tamo zavisi od volje konobara do toga dal je mesto puno ili nije.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater