Highl1 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 e zato nishta ne moz da naucis, jer gubis vreme na ove gluposti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 brate, shta si promenio nik, vishe mi nisi prijatelj;) za sve je kriv grad u Svedskoj It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 e zato nishta ne moz da naucis, jer gubis vreme na ove gluposti jebena istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 kruko izdao hard kor =o( i'm da spavam...gn all Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Igrao sam WOW od ponoci do sada...:( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 pijem sok i idem u skolu aj cao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 odo na razgovor za posao \o/ wish me luck Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Najlepši je onaj dan kad se budiš nasmejan samo što to nije ovaj dan. Boli me glava, zapušen mi je nos, najavljuju 30 stepeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 e zato nishta ne moz da naucis, jer gubis vreme na ove gluposti A barem covek gubi vreme na neke "lepe" stvari,tj lepe textove... imam ja jedan,probacu posle skole da ga nadjem,ako ne,iskucacu ga...nije prob ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Dobro jutro! Lep dan danas u najavi, videcemo kako ce ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 A barem covek gubi vreme na neke "lepe" stvari,tj lepe textove... imam ja jedan,probacu posle skole da ga nadjem,ako ne,iskucacu ga...nije prob ;))) ma zajebavao sam se, ta faza kad si po ceo dan gajbi, a "ne ide" nishta u glavu je sasvim normalna za svakog ko studira u danashnje vreme 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Deste ljudi, dobro jutro svima! Lep dan izgleda, kazu bice toplo. Idem da nesto doruckujem! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 @f4tso: Pa tesko, jedini sajt na koji idem je rur i jos mozda 2, i sto skinem koji film, meni je veci problem sto ne mogu da se svrtim da budem u kuci za stolicom, kuca mi je bukvalno postala ko motel, svratim da prespavam :( Ja jedino idem na rur i opet mi kad se zanesem propadne ceo dan. Naravno, disclaimer, dan proveden na ruru ni u kom slucaju nije dan koji je propao. To je dan ispunjen i divan. Resenje sa babom i selom je isto super jer mozes da ucis u ladovini sto je kul. A uvek mozes da upises i megatrend i da zaboravvis probleme :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 do jaja je vreme, pijem jutarnju kaficu, pustio sam Marlija koga nisam slushao bash dosta, pa mi bash prija iako je ponedeljak ujutru...imam neshto malo posla da odgovorim na par mailova i josh neke sitnice... jedino shto me sve zivo boli od basketa juche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Da evo ko ja sto sam na Megatrendu i uopste nemam nikakavih problema na faxu..... NOT :P Elem danas jedan od onih dana, zavrsio mi se zavrsio sam sa ispita za ovaj ispitni rok koji jos traje pa nemam predavanja, devojcica na poslu ortaci na sljaci/fax-u. A ja ostao kuci da prdim po forumu :/ Mada sada gledam mogao bi da fleshujem fon to je cool ono ima sanse da ispadne neko sranje pa da da backup imenika ne moze da se vrati pa onda imam ceo dan zanimacije sa recovery podataka \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ala ti znas uzivas :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ala ti znas uzivas :))) sto je najgore , potpuno ga razumem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 promenio sam nick, po prvi put za 6 i po godina na forumu :) sutra ustajanje i pola 7 za ambasadu, a zab;o sam, kukala mi majka... ОМГ!!!! говнотрон!!! Круле, није све тако црно... :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) @KRUKO to je zato sto si promenio nik ... Edited April 21, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Dobar je govnotron realno! :) btw, idem ja malo da se odmaram, vracam se kroz 3-4 dana, tako da pazite sta radite, jer drugi admini nisu na odmoru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 eh zavidim svima koji beze bar na kratko odavde :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 u koje pare da će mi kruko tražiti da mu vratim nick ranije :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ustao sam sad umesto u 8 da uchim...Bilmez sam jebeni! :( Da izblejim josh malo pa u shkolu na popravljanje matisha... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 u koje pare da će mi kruko tražiti da mu vratim nick ranije :)) pa ako izdrzi do petka,sva je sreca da ce to biti tek za 15-20 dana:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 evo, ocesh da pokushash da povratish one banancice, duplo ili nihsta:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts